Cinsel Yaşam Eşinize oral yapar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Eşinize oral yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yaparım tabi ki de 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tutkuyla , sen yapılmasının mı yoksa yapmanın mı beklentisi içindesin? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 2 si de Yorumla
Japon33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% 1 yıl Erkeklerin hoşuna gider ve bu sefer daha istekli olur Buda kadını mutlu eder sonunda 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapariz da yaptiririzda ilişkide olmazsa olmazdir 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eşime yapmam sevgilime yaparım 0 2 Yorumla mutlukurbagaa 1 yıl sebep sevgilin pamuk prenseste eşin yetimhane cocugumu Yorumla Musty_Gregor 1 yıl @mutlukurbagaa ahahhaha 😂 eşimle çok yaptıgım için tekdüzeleşir bi süre sonra ama sevgilime hep yaparım Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Eşim benim gibi ilkimse benim kadınım baş başa her şey olur 😊 0 0 Yorumla
Baris2480 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Bütün soruların oral ustune doktara tezimi hazirliyorsun? 0 0 Yorumla
masör_masör Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 yıl evet yaparım. bazen müşterilerimde istiyor yapıyorum. çıldırıyorlar. 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Tabiki 11 4 Yorumla Savaşçı-Türk 1 yıl Eşin sana yapıyor mu peki? Yorumla 1Dehliz1Zirve 1 yıl Harikasın Yorumla Thayatit 1 yıl Senin gibi biri erkek için ne şans ya @ebru2777 Yorumla 1Dehliz1Zirve 1 yıl Çok muhteşemsin gerçekten. Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet hemde en işlere kadar 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu oral soruları sen mı soruyon 😜 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaparım 11 3 Yorumla mustafaram 1 yıl Evlimisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @mustafaram hyr Yorumla 1Dehliz1Zirve 1 yıl Sen muhteşemsin Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İsterse neden olmasın balımsu 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. sevgilime bile yaptım ya dfds 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bakimliyse evet 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Evet yapıyorum 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eşim ne isterse. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Birliktelikte evet 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Yaparım. 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İzin verirse yaparım 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Heryerini... 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapılmalı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yapiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
yaparım tabi ki de
Tutkuyla , sen yapılmasının mı yoksa yapmanın mı beklentisi içindesin?
2 si de
Erkeklerin hoşuna gider ve bu sefer daha istekli olur Buda kadını mutlu eder sonunda
Yapariz da yaptiririzda ilişkide olmazsa olmazdir
Eşime yapmam sevgilime yaparım
sebep sevgilin pamuk prenseste eşin yetimhane cocugumu
@mutlukurbagaa ahahhaha 😂 eşimle çok yaptıgım için tekdüzeleşir bi süre sonra ama sevgilime hep yaparım
Eşim benim gibi ilkimse benim kadınım baş başa her şey olur 😊
Bütün soruların oral ustune doktara tezimi hazirliyorsun?
Yapılmalı tabıkıı de ben yaparım ama yapılmasını ısterım
evet yaparım. bazen müşterilerimde istiyor yapıyorum. çıldırıyorlar.
Tabiki
Eşin sana yapıyor mu peki?
Harikasın
Senin gibi biri erkek için ne şans ya @ebru2777
Çok muhteşemsin gerçekten.
Yaparım
Tabiki ama istersen senlede olur
Evet hemde en işlere kadar
Yaparım tabiki çokta severim
Bu oral soruları sen mı soruyon 😜
Yaparım
Evlimisin