Eşim ona yapmamı istemiyor, zevk alıyorum ama boşaldıktan sonra kötü hissediyorum diyor. Siz yapıyor musunuz acaba genel olarak mı böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oralsiz seks seks değildir, adam ağzının tadını bilmiyor, sen oralı iyi yapan biriyle bende olabilir, farkı görür biz yıllardır seks yapıyormuşuz dersin. Onunla ilgili bir fıkra var koyun birinde koyun safını evlendiriyorlar saf oğlanına kimse beğenmemiş evlenen saf oğlan kıza soyun vuracağım demiş kıza kızda soyunmuş kutusuna 5 kere vurmuş yapmışlar, ertesi gün kızlar saf oğlanın karısına sorarlar kaç vurdu diye kızda 5 vurdu diyor kızların gözü açılıyor saf oğlan bir günde 5 vurmuş diye, kızların saf oğlana bakışı değişmiş, birgun kızın muhtara işi düşmüş saf oğlan sen git muhtara imzalar demiş , muhtara kızı büroda görünce hoş geldin Fadime saf oğlan iyi vuruyorsun kulağıma geldi demiş, Fadime imzalamak için birde ben isterim demiş, fadimede alt ucu bir kutuya vurma degilmi vur imzala demiş, muhtarda yeni açılmış gül gibi fadimeninkini görünce bir güzel oral ve dikişle Fadime memnun etmiş fadimenin ağzı kulaklarında hiç yaşamadığı zevki tatmış sonunda fadimenik kağıdını imzalamış akşam olmuş saf oğlan hadi Fadime vuracağım yatalım demiş Fadime ula saf oğlan vuracaksın muhtar gibi vur senin vurduğun tat vermiyor demiş, onun için seni muhtar gibi yapan biri olsa farkı far edersin. Derim
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim bu konuda aşırı iyidir. İlk başlarda hiç yapmadım demişti ama evlendikten sonra alıştım gibi bir şeyler söyledi bana ama ben inanmadım çünkü hiç yapmamış gibi değildi. Sizde sanırım bekarken bu zevki fazlasıyla tattınız devam ettirmek istiyorsunuz. Kaç yıldır evlisiniz?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır bekarken yapmadım, evlenmeden önce araştırmıştım işte erkekler böyle şeyleri seviyor diye öğrendim ben de. 4 aydır evliyim başlarda kendim de istemiyordum hiç konusu da açılmıyordu, sonradan ben istedim daha fazla zevk alsın mutlu olsun diye o da istiyor ama boşaldıktan sonra kötü hissettiğini söylüyor yapmamı istemiyor. Tecavüz ediyor gibi geliyormuş, bana kıyamıyormuş.
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünmesi aslında çok saçma. Eşim bu konuda çok iyidir ve ne kadar çok yapsa o kadar çok istiyorum açıkcası. Peki oral dışında ilişkiniz nasıl sizi rahatlatabiliyormu? Boşalmak derken ağzınızamı boşalıyor
Soran+1 yılİlişkimiz iyi cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok, sadece bana garip geldi istemiyor oluşu, hayır ağzıma değil peçeteye
Cevap sahibi+1 yılBirde peçeteyemi boşalıyor. Ben hep eşimin vücudunhn farklı yerlerine boşalırım. Ama bu durum size hiç zevk vermezki. Bazen eşimi çok kıskandığım zaman evde acısını çıkarıp sert yaparım. Kaç yaşındasınız ikinizde?
Soran+1 yılBen 25 eşim 30
Cevap sahibi+1 yılşu an en güzel zamanlarınız, eğer böyle kısıtlamalar yaparsa size bu durum hiç zevk vermez. Ki daha yeni evlisiniz, zamanla ilişkinin yürümesi için farklı şeylerde dememek isteyeceksinizdir. Eşiniz yok derse sorun olur. Çalışıyormusunuz?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİsmimi açsam konuşabilirmiyiz burada çok ayrıntı vermeyelim
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamayın tabi dediğimi. Ama burada bazen konuşacak biri olsun istiyor insan
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılben eşimden istememe rağmen bir kere bile bana yapmadı. ben hep yapılmasını hem de yapmasını seviyorum. eşin boşaldıktan sonra nedne kötü hissediyo ki. çok hassasmış
00 Yorumla
+1 yılEvlisiniz dimi siz? O halde bir zahmet yatak odanızda yaşanan özel şeyleri buralarda paylaşmayın. Eşin duysa eminim hoşuna gitmezdi bu durum. Tavsiye sadece.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
+1 yılişte bu cinselmilişkinin halk arasında kötü ve aşağılık gibi görünmesinden kaynaklı aslında gerçek öyle değildir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin normal deyil bence, oral seks yapilmasi kadar güzel birsey yok ve genel olarak böyle deyil kesinlikle, birde kadın yuttugu zaman güzel oluyor
Şu anda bana oral yapan yok çıkardım hayatımdan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Biz eşimle birbirimize oral yapıyoruz sürekli olarak ve sonucunda kötü hissettigimiz bi an olmadı bugüne kadar
00 Yorumla
+1 yılBen de evliyim cok seviyorum oral seks, bence esinizin cocukluk yasantilariyla alakali bu kötu hissetmesi, ya da dini bir baski vs
00 YorumlaUmarım senin gibi bir kadınla hayatım birleşir ilerde
00 YorumlaSen de onunla yapma oralı başkasıyla yapabilirsin denedin mi hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıldeliler gibi yaparım. ama o pek yapmaz. arada bir kısa süreli olursa olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yapıyorum ki keyf alıyorum..
Sekste sınır olmaz..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yapıyorum yaptırıyorum çok güzel ve zevkli oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbunu kadinda erkekde sever engellemek bahhaneler bulmak ahmaklikdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimisi arar bulamaz kimiside kıymetini bilmez böyle :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de çok istedim ama 1 kez bile yapmadı. Renkler ve zevkler.
00 YorumlaYapmam mi.. O orgazm olduktan sonra devam ediyorum yine.
00 Yorumlaya canım mı bu kocan olsa da yaptırsam dü yanın en güzel şeyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Ağzına bosaldigi içinmi kötü hissediyor kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzıma boşalmıyor
Ne embesil herifler var ya djfjf
04 Yorumla
Soran+1 yılEmbesil deme kocama hahahhx
Soran+1 yıl25 yaşındayım yeni evlendim be
Evet partnere oral yapmak önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eşin o zevkin kıymetini bilmiyor
00 YorumlaAksine ben çok sık yapar vede aşırı zevk alırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıleşinin farklı bir bakış açısı var
00 Yorumla Eşin sonuçta niye ıstemıyo
00 Yorumla
+1 yılEşim yok, olursa tabii yaparım da yaptırırımda.
00 YorumlaNe erkekler var ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Agzıns boşalmasın sorun olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben yapmayı da yapılmasını da çok seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Neden kötü hissediyor acaba? 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral istemeyen de ilk defa duyuyorum. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de, araştırmalarıma göre havalara uçması gerekiyordu🙃 belki de ben yapmayı bilmiyorumdur kırmamak için öyle söylemiş de olabilir sonradan aklıma bu ihtimal de geldi, bilmiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. :)
Genelde kadınlar yapmayı pek sevmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzını Boşalsa yutar mısın peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ama olsa yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaparım oral yaparak boşaltırım hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapiyorumm ama yapmiyo bana 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde arayıp bulamıyoruz.
00 YorumlaNassıı istemiyo yaa
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı deneyin
00 Yorumla
+1 yılBen agzima bosaltiyorum ever
00 Yorumla
+1 yılSaatlerce yaparım partnere
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılpartner çöpp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmiyor sinir oluyorum
00 Yorumla
+1 yılYapılmaz mı...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri