Sadece evliler cevap verirse memnun olurum.
eşinize oral yapıyor musunuz?
Onlar size yapıyor mu?
her evli çift oral yapar mı?
eşinize oral yapıyor musunuz?
Onlar size yapıyor mu?
her evli çift oral yapar mı?
Yani yapardım neden yapmayayım değil mi herhangi bir engel yok herhangi bir kayde yok bir şey yok ilişkide zaten yani mesela diyelim ki cinsel bir ilişki yaşanacak bunun öncesinde karşı tarafı ya da karşı tarafın beni ilişkiye hazırlayabilmesi için gerekli bir şey bu tiksinecek bir şey değil kötü bir şey değil eğer karşı taraf Temiz ise neden olmasın
Her erkek veya her kadın oral yapmaz. Bu evli çiftler için de geçerlidir. Hatta oral seksin haram olduğunu, günah olduğunu düşünenler de az değil.
Ama biz eşimle karşılıklı veya tek tek birbirimize oral yaparız. Bunda bir sorun görmüyoruz. Severek de yapıyoruz.
Her evli çift yapmıyor bunu çok yerde okudum ve duydum. Evliler açısından gerçekten zor bir durum. Evli olsam durup dururken kadınımı tatmin etmek için kafamı bacaklarının arasına gömerim.
Ben de sizin gibi düşünmüştüm, herkesin yapacağını sanmıyordum.
Teşekkürler görüşünüz için
Ben keyif alıyorum eşime oral yaparken, ama evli olup benimle birliktelik yaşayan bazı partnerlerimin anlattığı kadarıyla, eşleri bu konuda isteksizlermiş.
Cevap
49Cevap
Sevgilime yapıyorum o da bana yapıyor eş ve sevgili aynı şey benim için
69 Peki
Evet
Aynı şey mi? Ahahh ne alakası var ya?
Aradaki tek fark birkaç imza alakası bu Ahahah😋
Sen kendi avut
😃 haha aradaki fark ne söylersen ben de öğrenmiş olurum ne avutucam kendimi
Sevgilim var yapıyorun da yaotryorum da ama evlenince nasıl olur bilmiyorum.😑kapalı biriyim çünkü
Kapalı olmakla alakası yok bence evlenince açık oluyorsun neticede
Şimdi yaptırman yapman daha kötü ama
Eşim istemeyebilir belki muhafazakar biei olursa
İster muhafazakar da olsa benim bu siteden anladığım bu
Bakire misin peki?
Bakireyim sen
Ben de bakireyim ama benim cinsellik olmadı hiç
Oral yaptırarak nasıl sabrettin kaldın? Ben güvenemem kendime o noktadan sonra içimde isterim diye
Zor oluyo bazen çok istiyorum ama sabrettim işte
E yaptığın kişi istemedi mi içine girmek
Zor senin işin böyle sabır da bir yere kadar..
Nefs işte yanlış biliyorum ama oluyo😑
O da bozmak istemiyo o vebale girmek istemiyorum dyo
Böyle da daha kötü kandırmak olur ilerde eşini bilmiyorum ben yapmıyorum böyle ya bana ters ama saygı duyuyorum sana da
Sen hiç yaşamadn mı
Hayır hiç yaşamadım kimse görmedi ve ellemedi ben hariç
Öpüşme falan
Hayır olmadı benim ben sevmem sadece kocamla olur sevmem
Kaç yaşındasın
23 sen
24 bende
Korkmuyor musun peki oral yaptırdığını ilerde eşin öğrenirse vs diye?
Ya da bu sevgilin evlenmeyi düşünmüyor mu neden yapmıyor içine girmiyor
Sorunu beğendim istersen bunları özel konuşalm
Gelmedi ki bana beğeni
Sonu 06 mı senin
Evt
Ne konuşmak istedin benle erkek olabilir misin diye düşündüm ben de
Sorularına cevap vermek için demiştim sen bilirsin tabi
Güvenmedim teşekkür ederim ama
Rica ederim
Merhabalar
Ben evli değilim ve hiç cinsel ilişkiye girmedim çünkü kendimi eşime sakliyordum ama oral seks yapmak isterim
Ama eşime bağlı o isterse yaparız
Görüşünüz için Teşekkürler
Benim de cinsel herhangi bir deneyimim olmadı bu sebeple bir yorum yapamıyorum.
Bilmiyorum yani.
İlk başlarda cinselliğe alışmam bir süreç, alıştıktan ve oturduktan sonra eğer ki partnerimden böyle bir istek alırsam yoğun bir şekilde belki olabilir diyorum şu an.
Ama bilmiyorum yani genel olarak
Hijyenik olmadığını düşündüğüm biri ile cinsellik yaşamam, eşim dahi olsa. Bu başta kendisine yaptığı, sonrasında da bana yaptığı bir saygısızlık olarak görürüm.
Evet öyle.
Sohbet kanalını kullanmıyorum, buradan sorabilirsiniz isterseniz. Okuduktan sonra silerim sorunuzu.
Tamam siz yazın, okuyup sileceğim.
Doku olarak dışı (Dış dudaklar) bildiğiniz deri, elinizin üzerinden farkı yok fakat iç tarafı daha ince bir yapı ve dudağınızın içine benzer bir yapıda diyebilirim sanırsam.
Kokusu hususunda bir şey diyemem çünkü herkesin farklı olur, ben her zaman günlük ped kullanırım ve her tuvalete gittiğimde yenilerim. Dikkat ederim bakım ve temizliğine. Bu sebeple kendimden bir koku almadım. Akıntı her kadında olur, bunun bakımını iyi yaparsa kişiler koku, enfeksiyonu vs olmaz.
Onun haricinde şekil olarak kadından kadına farklılık da gösterebilir, her kadın aynı vulva yapısına sahip değil. Şekli bu sebeple değişir kişiden kişiye.
Bu hem kadının pigmentasyonu hem de ten rengi ile alakalı bir durum.
Yapısal farklılıklar. Deriye rengini Melanin verir ve bazı bölgelerde bu daha da yoğundur, esmer kadınların meme aerolasının daha koyu olma sebebi melanin hücrelerinin fazla olması. Başka da bir sebep yok.
Teşekkürler
Beyaz tenliyim. Aerolam yani göğüs ucum gül kurusu, genital bölgemin dışı ten rengimden 1 tık koyu, iç kısmı ise koyu pembe.
Lazer epilasyon, ağda, iğneli epilasyon. Bunları yapıyorum her yere farklı.
Acıyor zaten ama yapacak bşr şey yok maalesef.
Evet öyle maalesef zorlukları var
Hayır yok Teşekkürler :))
İyi gecelerr
Ne alaka? Evet yapıyorum
Değiştiriyorum direkt
Yeni giyerim zaten duş alıyorum
Değişiyor her zaman aynı değil. İsteğime bağlı
Sorabilirsiniz.
Dediğim gibi her zaman aynı değil. İsteğime ve fiziki şartlarıma bağlı değişen bir durum.
Nadiren ve az süre ile evet
Klitoral bölgem
Eşime yapıyorum o bana yapmıyor maalesef. Bence evliysen karşılıklı yapılmalı
Eşiniz neden size yapmıyor?
Siz kendiniz istediğiniz için mi, eşiniz istediği için mi yapıyorsunuz?
Bilmem midem bulanıyor diyo. Ben istediğim için yapıyorum aşırı zevk alıyor oda
Anladım teşekkür ediyorum görüşünüz için :)
Saol sen evli misin
Yok bekarım bu sebeple sordum zaten
Hımm anladım kapalı mısınız
Değilim neden sordunuz
Merak ettim
Eşiniz kapalı mı?
Evet neden sordun
Merak ettim
Tek taraflı olmasını bencillik olarak görüyorum ben, bana yapmayan birisine ben asla yapmazdım.
Bu açıdan sizi tebrik ederim
Sorun yok onun zevk alması da önemli benim için ben seviyorum yaparım☺️
İşte bencil olmadığınız için bu sebeple tebrik ettim sizi. Mutluluklar dilerim :))
Teşekkürler yorum ve görüşünüz için de. 🤗
Saolun takipleşseydik keşke
Yani ben ilk zamanlar bana yapmasını isterken utandım. Ona yapmak isterken de kendini çekti. Ama şimdi oralsız bakamıyoruz
Zamanla çoğu çift yapıyor sanırsam yorumlardan anladığım kadarı ile.
Sizin telkin ve isteğiniz doğrultusunda oluşmuş sanırsam.
Teşekkür ediyorum görüşünüz için. :))
Rica ederim zamanla oral da yetmiyor 😁 yeni fikirlere açık olan çift her zaman mutlu olur
Anladım. Teşekkürler değerli görüş ve yorumlarınız için
sıkıntı yok yapabildiğin kadar yap temiz olduktan sonra herşeyi zaten yeni evli iken yaparsın sonrdan zaten yapman bırakırsın
Bence başlarda olmaz Yeni evli iken sonraları olur
tecrübe olmuyorsa karşı tarafta ilk başlarda olur. ama sonradan kimi yapmıyor hijyen olmuyor diye kimi hastalık kapar korkusu oluyor kimi dine kayıyor.
Olabilir bilmiyorum ama bence başlarda çekinme vs olur olmaz sonrasında çiftler cinselliğe ve partnerine alıştıktan sonra olur diye düşündüm ben de
bence tecrübemden istinaden yazdım kız arkadaşlarımdan dolayı yoksa senin dediğinde olabilir
Eşim değil ama sevgili falan yapıyorum yani karşımdaki de bana yaptı ama karşılıklı değil istekle
Bizde sıkımtı yok ben ona o bana hatta oralı daha da renkli ya da tatlı hale getiriyorum
öyle kısıtlama , oral bi seks biçimidir ve ondan zevk alanlar yapar bu yapılması zorunlu bişey değil
Merhaba, 4 yıllık evliyiz. İkimizde yapıyoruz. Sevgiliykende yapardık. Bazen sonunu oral seks ile getiriyoruz. Pek detay veremiyorum siz anladınız.
Görüşünüz için teşekkür ederim 😊
Rica ederim. Esen kalın. Soru sormak isterseniz mesaj kutum açık yazabilirsiniz.
Teşekkürlerrr 😊
Ben eşime bazen yapıyorum, vajinasi temiz olduğu zaman, ama o bana yapmıyor, sevmiyor
Eşiyle oral yapan çok çift var ama isteyerek yapan yok
Buda uzaklaşmaya neden oluyor
Valla oralsiz bir sekkss hayal edemiyorum tadı tuzu olmaz bence
oralsız seks olmaz ki saatlerce yalamak emmek yalanmak lazım
eşim kendisine yapılmasını istemez. yaptırmıyor. bana da yapmak istemiyor. bazen çok ısrar ettiğim zaman kısa bir süre oral yapar.
Görüşünüz için teşekkürler.
Siz eşinize yapmak istiyor musunuz peki? Ve o neden yaptırmıyor?
bazen çok istekli oluyorum. o zaman yapmak istiyorum. eşim tiksiniyorum, zevk almıyorum diyor. parmaklanmayı da sevmiyor.
Enteresan, kadınların çoğunluğu rahatsız olmaz gibi düşünüyordum ben. Kaç yaşında eşiniz?
her kadın bir değil maalesef.. evlendiğimizden beri böyledir. standartın dışına çıkmaz. yaşı 40 oldu.
Anlıyorum.
Konuşup aşılmaz mı ya böyle şeyler.. neticede beraber öğrenilen şeyler öğretmek eğitmek vs işe yaramaz mı? Oral için demiyorum sadece, genel cinsellik üzerine.
Partnerlerime yaparım üstelik iyi yaptığım söylenir yapmayana gelince bırak yapmamayı iyi yapmayanla bile işim olmaz, cinsellik konusunda sınırlar koyan kendini geliştirmeyen insanlardan midem bulanır
Oralsız seks mi olur yaparım eşimede sevgilimede :) Ama yapacak kimse yok şu an
Teşekkürler cevabınız için
Onlar size yapıyor mu peki? Sizin isteğinizle mi oluyor ve siz mi başlatıyorsunuz ilk?
Pekala, Teşekkürler :)
Evli değilim evlenince bunu bende merak ediyorum doğrusu, umarım seven biri çıkar 😊
Anladım ama böyle bir istekte bulunursunuz yani? Peki siz eşinize yapar mısınız?
Eşiniz size yapmasa siz yapar mısınız?
Böyle bir istekte bulunurum evet. Eşim bana yapsın diye teklif ederim ama ısrar etmem. Ben ona yapmak için ısrar edebilirim ama 😊
Görüş ve yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.
Peki daha önce böyle bir tecrübeniz oldu mu?
Bir kaç sene önce oldu maalesef böyle bir şey yaşadım evet, zaten o günden sonra oral hep aklımda kaldı
Teşekkür ederim cevaplarınız için :))
Sizin düşünceniz nedir diye sorsaam?
Bir görüşe sahip değilim ben bu konu hakkında çünkü daha önce herhangi bir cinsel deneyimim olmadı. Bilmiyorum yani
En güzeli keşke benimde olmasa ama maalesef bir kere oldu onun pişmanlığı var hep içimde, siz en iyisini yapıyorsunuz
Teşekkürler:))
Oral yapıyorm. 2 kere oralla orgazm, 2 kere birleşme ile. Ritüelimizdir.
Tercihlerle alakalı ama her erkek ister ve her kadına da yapılmalı bence
Ben severim ama o sevmez karşılıklı olsa dadından yenmez.
Dusa girdikten sonra ben esime oda bana yapiyor, cogu zaman 69 tarzi pozisyonlarda yapiyoruz
Yapmıyorum, izin vermiyorumda
Görüşünüz için teşekkür ederim.
Eşinizin bu yönde isteği mi oluyor peki yoksa siz mi olmadığı halde istemediğimizi belirtiyorsunuz.
İlk zamanlar istedi, kabul etmedim, oda alıştı yani istemiyor artık
Anladım, çok teşekkür ediyorum yorum yaptığınız için.
Sizin ona yapmanızı mı yoksa size mi yapmak istedi peki?
İkiside, neden bu kadar merak ediyorsun
Bilmediğim için merak ettim. Evli arkadaşlarıma soramayacağım kadar da özel bir soru olduğu için burada sormak istedim.
Merak etmen gayet normal, ama orale kafa yorma bence, kaç yaşındasın, başka merak ettiklerin varsa çekinme
Kafa yorduğumdan değil, başka bir soru yorumunda birisi her evli çift yapar demişti ben buna ihtimal vermemiştim. Bu sebeple gerçekten de öyle mi diye merak ettiğim için sordum.
Aktif cinsel yaşamım yok ve tecrübem de yok. Edinmek gibi bir düşüncem de yok evlenmediğim sürece.
24 yaşındayım.
Sizin yapmamanıza ve yapmasına izin vermediğiniz için eşiniz rahatsız oluyor mu? Birisi de o olmadan olmaz vs yazmıştı.
Çok teşekkür ediyorum ayrıca görüş bildirdiğiniz için. :))
Rica ederim)) p*rno film izliyor musun bilmiyorum ama bence izleme, ben bekar dönemimde bazen izliyordum ilişkiden soğutabiliyor, orgazm olabiliyor musun mesela, mastürbasyon yapıp orgazm olamayan çok, biraz ıslanınca boşaldım diye sevinenler var
Islanamama vs gibi bir problem yaşamıyorum. Fakat orgazm olduğum da söylenemez maalesef.
Klitoral anlamda yaşayamıyorum umarım ileride sorun yaşamam bu bağlamda.
Aslında rahatça klitoral orgazm yaşaman lazım, tamam bakiresin vajinal yaşayamazsın tamamda klitoral olman lazım, acele ile mi yapıyorsun evde biri görür vs mi, yoksa ruh halin kaygılı mı, nasıl yapıyorsun
Öyle kaygılarım yok aslında ve acele de etmiyorum ama olmuyor. Belki de kısa süreli olduğu için bana olmuyor gibi geliyordur bilmiyorum.
Neden böyle ben de bilmiyorum açıkçası 🤷♀️
Bu konuyu biraz detaylı olarak ele almamız lazım, çekinmez isen ne yapman gerek iyice inceleyelim, ne dersin
Yardımınız için çok teşekkür ediyorum :))
Ne demek, elimden geldiğince)) gizliden çıkmamı ister misin
Sohbet kanalını maalesef ki kullanmıyorum, çok teşekkür ederim.
İleride düşünürsen bu girdinizin altına yorum yaparım, müsait olursanız eğer açarsınız olur mu?
En azından takipde kalalım diyorum, çekinmenize gerek yok)
Kişisel bilgilerim ile üye olduğum için maalesef ki böyle bir kaygı güdüyorum, bu sebeple uygun bulmuyorum. Çok teşekkür ederim yardımseverliğiniz için :))
Anladım, rica ederim))
Herhalde yani oraldiz sexmi olur
Görüş bildirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Peki nasıl başladı ilk? Siz mi eşiniz mi teklif etti ya da bu hususta telkin veren bir taraf oldu mu?
Eşim yaptı ilk sonra ben ona yaptım öyle gelişti işte
Teşekkür ederim yorumunuz için. :))
olmaz tabiki.
sulandirmak lazim seftaliyi
Severse yaparım tabi ben yapmayı çok isterim
Sence yapılmalı mı sen ister misin
Hiç bilmiyorum bu sebeple sordum ben de
Hmm ama bi fikrin vardır en azından 🤔
İstemez misin 🤔
Eşim ne yapıyor ne yaptırıyor ama bende kacak yapıyorum
Nasıl yani başkasına mı yapıyorsunuz?
Evet
Yaptığınız kişi size yapıyor mı peki?
Bu ara kimse yok ama bana pek yapan çıkmıyor biraz büyük te
evet sevıyoruz bırbırımıze yapmayı
olsa her türlü zikerim onu
Bayanlar genelde sevgililerine oral anal herseye izin veriyo ama eşlerine gelince vermiyo sanki
Her evli cift yapmiyordur. Ben ama esime yapmak ve yaptirmak isterdim. Eşin sonucta
@26Vakit26 yapmak istemiyor sanırım ama yaptırmak da mı istemiyor? eşin yoksa ilerdeki eşinden mi bahsediyosrun :)
❤️❤️❤️
@romantic1996 ilerdeki eşim 29 yasimdayim daha ne kadar ileri olacaksa artik
:)) kısmet bu işler tabi ama herkes bekar artık heralde. 35 yaş kadın için cocuk istiyorsa sınır oldugu ıcın 30 u 31 i geçmese iyi olur ama boşanmaktansa bekar kalmak tabi daha iyi
eşim olsaydı yaaprdım.
Erkek sormuş gibi yaptığı yorumlara baktım.
Erkek değilim, olsaydım da kadın hesabı açmazdım. Size erkek olduğumu düşündüren nedir?
Yaptığın yorumları okudum o yüzden öyle düşündüm.
Yorumları okuduğunuzu zaten yazmışsınız, yorumları okuduğunuzda erkek olduğumu düşünmenize sebep olan nedir diye soruyorum ben de.
Niye bu kadar takıldınız ki? Yorumlar da bir kadın gibi değil de sanki fikir almaya çalışan erkekmiş gibisiniz o yüzden daha ne diyim
Takılmadım, sebebini merak ettiğim için sorma ihtiyacı duydum.
Teşekkürler
Rica ederim
Olsa yapardım, her noktasına.
Daha önce böyle bir deneyiminiz oldu mu peki?
Oldu, lezizdi.
Sizin isteğinizle-tekininizle mi oldu peki? partneriniz size yaptı mı yoksa tek taraflı mıydı?
Karşılıklı oldu ama ben pek istemedim onun yapmasını, pek zevk alamadım.
Anladım. Çok teşekkür ediyorum görüşleriniz için :))
Rica ederim.
69 yapın çok mutlu olun evet yapıyoruz 😊
pek hijyenik değil ama olabilir
Yapmadan olur mu ki
İşte evliler de yapıyor mı diye sordum ben de
Oral anal her şey
Tebrikler
bayagi zevkliymissin
tabıkı oral yapıyorum
Esim yok olsa yapardım
Evet yapıyorum severek ve isteyerek
Ben eşime yapıyorum cok mutlu oluyor
Eşiniz size yapıyor mu peki?
Ve sizin isteğinizle mi başladı?
Çok teşekkür ediyorum görüşünüz için.
Eşim zorlamam yap eşim mutlu olsun bayılıyor yapıyorum hoşuna gidiyor zorla bana yap demem
Anladım, çok güzel düşünüyorsunuz. Eşiniz kendiliğinden yapıyor mı peki size?
Yoksa sadece siz mi yapıyorsunuz? Ve nasıl başladı sizin tercihiniz/isteğinizle mi eşinizin mi?
Ben eşime yapıyorum tabiki cok harika duygu güxel yapmak eşim hoşuna gidiyor eşin yapmıyor mu
Evli değilim aktif cinsel yaşamım yok bu sebeple sordum
Neden dene yap ilişki şart degil ki hoşuna gitmez mi cok gider ilişki değil
Bekaret kavramını bir zar ya da kanama olarak görmüyorum bu sebeple tercih etmiyorum. :))
Alakası yok mutku olur istek arzun zevk alman önemli bayan sın ihtyaç oluyor çekincek bişey yok olmuyor eşimle konuş sor soru
İşte olsa bile böyle bir Arzum/isteğim nefsime hakim oluyorum ve zinadan kaçıyorum. Bakire kalmak değil yani benim için konu. O noktaya gelip bekaretini koruyan ve sonrasında bakireyim diyen insanları samimi bulmuyorum. Bekaret kavramı bu değil
Çünkü
Evt ama günah bişey yok ihtaç bayan zevk tahmini mutlu etmesi bayan ister buna emin ol güvendiği biriyle
Anlıyorum sizi ama benim inandığım dine göre bu haram ve olmaması gerekiyor, yapmam ve yaptırmam demiyorum nikahım olmadan olmaz diyorum.
Eşler arasında olabilir her şey, ona lafım yok zaten belki ben de yapar/yaptırırım ama kıstas eşim olması.
Evllik ne zaman saygı duyuyorum özelde takip at eşimle konuşabilir sin
24 yaşındayım ve henüz düşünmüyorum. Maddi manevi hazır olduğım vakit düşünebilirim sanırsam.
Nasip, kısmet bilmiyorum o yüzden ne zaman nasip olursa. Ama şu an ve bu 1-2 yıl için böyle bir düşüncem yok
Sitenin sohbet kanalını kullanmıyorum, çok teşekkür ederim :))
Boşandım sen
Hiç evlenmedim.
Boşandığınız eşiniz size yapıyor muydu? Siz oma yapıyor muydunuz?
Neden merak ettniz
Yapılıyor mu diye merak ettim özellikle şu sebepten dolayı merak ediyorum diyemem
İkimizde birbirimize yapıyoruz bol bol
Peki nasıl başladınız yapmaya? Yani siz mi eşinize bu konuda telkin verdiniz yoksa kendiliğinden mi gelişti?
İkimizde çok istekliyiz ilk ben başladım sonra o hatta bazen kavga ediyoruz ilk ben yapıcam diye
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim
Arada bir yapıyorum, o daha seyrek olsa da yapıyor
Teşekkür ederim görüş bildirdiğiniz için, peki nasıl başladınız yapmaya? Sizin teklifiniz ile mi oluyor? Kendiliğimden mi gelişiyor ya da eşinize siz mi öğrettiniz nasıl oldu?
Rica ederim. Birbirimize pek çok şey ögrettik. O cekiniyordu, once ben yaparak rahatlamasını saglafım, o da karşılık vermesi getektiğine karar verdi ve başladık. En önemlisi söylediği bir cümleydi. Kadının içindeki or. Os. puyu çıkarmasını bilirsen kadının yapmayacağı yoktur
Anladım, Teşekkürler görüş ve yorumlarınız için. :)
Evet yapanlar cok
Evliyken yapıyordun
Sevgilimle biribirimize yapıyoruz
Oralsız sevişmem
Dün akşam kurutana kadar yaladım.
Yapılmalı zaten sekste
Eşim yok ki
Evet.
Eşiniz size yapıyor mu peki ve nasıl başladınız ilk yapmaya? Sizin telkininiz ile mi yoksa kendiliğinden mi gelişti?
Başlatan taraf sizsiniz o halde. Teşekkürler yorumunuz için
Sende durum nasıl?
Bana hiç yapılmadı. Nası bişey ki?
Evli değilim
Ben yapmam
tek tarafli 😂
Siz mi eşinize yapıyorsunuz, eşiniz mi size?
ben esime
Siz ona yapıyorsanız o neden size yapmıyor? Siz mi istemiyorsunuz?
sevmiyo esimm ben cok seviyorumm kokusu falan cok hos oliyo vajinanin
Evliler yapıyor
Her evli çift mutlaka yapar mı?
Evet kulagimla duydum oralsiz seksin olmadığını
yapmayı düşünüyonmu
Bilmiyorum ki. Bu sebeple sordum Zaten
tesettürlümusun canim
hiç sordum yeni evlendim kuzum sorun olursa sor ne is yapıyon
Çalışmıyorum şu an
Teşekkürler 🤗
ne okudunuz
Çocuk gelişimi