Ben yapamıyorum midem almıhor ve bu konuda tartıştık sizcede saçma değil mi zorlaması?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Seni tiksindiren tam olarak ne yalamak mı yoksa daha ileri şeyler mi yapmak zorunda değilsin
Ağzıma almak ditek tiskiniyorum sıvı geldiğinde falan işte nasıl anlatayım kş
Alma öyleyse zorunda değilsin onunda anlayışlı olması gerekir
Evet bende onu diyorum ama işte anlamıyor canım ya bu erkrkler sırf bu yüzden pişmanım evlendiğime valla bir sürü konu var bir açılsam susmam hrralda şu an
Ne yap biliyor musun empati yapabilmesi için bir muzu ağzına almasını söyle o zaman anlar çünkü erkek ve kadın organı aynı şey değil
Niye içine atıyorsun ki burada bir sürü insan var belki sorununu çözecek bir fikir verirler
İşte herkese herşeyi açık anlatamıyorsun maalesrf
Sen evlimisin
Hayır evli değilim
Maalesef bu konuda tecrübeli değilim
Tecrübe değil sadece görüş almak niyetim
Olur
Soruyu bengendimv
Beğendinüz ama göremiyorum gizliden çıkıp geri girin istersrniz
Peki
Evli değilim, kimse de benden böyle bir şey isteyemez. Bir taraf sevmiyorsa, kimse zorlayamaz.
Anladım işte bekarken yapınca evliykrnde istiyor o bana yapıyor mutluyum ama ben beceremiyorum deyince kızıyor
Bekarken alıştırınca devamlı ister erkek. Eşiniz kızmak yerine biraz daha yapıcı davranabilir, mideniz bulanıyorsa zorla yapacak değilsiniz. Benim midem çok hassas en ufak bir şey de bulanıyor. Birlikte olacağım insan bunu sorun edecekse başlamadan bitsin derim.
Anladım ama işte ilk başta okey verdik şimdi bitmiyor talepleri
Ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Evliler anlatıyor; cinsel hayatımıza şöyle renk kattık, böyle yaptık vs, fanteziler bilmem neler eksik olunca taraflardan biri ilerde aldatılmaya mahkum mu oluyor diye düşünüyorum. Maalesef insanlarda tahammülsüzlük var, oral yapmayınca ilerde eşimiz başka birine yönelecekse hiç evlenmem daha iyi. Günümüz evliliklere bakınca hiç iyi şeyler görmüyorum. Mesele sadece cinsellik değil.
Gelen sıvıdan tıksındıgım ıcın meyveli prezervatif takıyorum.
Bizde prezervatif kullanmadan yapıyoruz
Veya pensııne viski dokuyorum yalıyorum. Ama ıstemessem zzorlayamaz zorladı taktırde sktır cekerım
Bizde içki yok maalwsef
Ilıskıdede prezervatif takıyoruz bız
İlişkide takıypruz ama ilkinde tskmıyor
Bencil demek ki sana saygısı yok sende yapma o zaman bırak o ajda
Benım istemediğim birseyi kimse zorla yaptıramaz sırf o mutlu olsun diye de tahammul edemem
Niye ki çok zevkli oysa
Midem kalkıyor nasıl zevkli anlamıyorum
Yani ilkte belki alisilmak zor oluyor ama tabi herkesin tercihi farklidir
Saçma zorlaması yapmak zorunda değilsiniz
Değilim ama işte anlamıyor siz evlimisiniz
Bekarım
Anladım evlenince inşallah yaşamazsınuz bu saçmalıpı
İnşallah ama eşiniz bencil maalesef
Evet öyşe zaten varsa yoksa kendisi bir anlatsam şaşar kalırsın diğerlrirnş
Tepkinizi koyun , evlilik öncesinde de böyleydi peki
Evet ama çok değildi anlatamam burdan işte hepsini