Cilt Bakım Çok yağlı cildi ideal yağ dengesine getirmek için ne kullanabilirim? nüktelidilber Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yağlı cildi yatıştırmak için hangi ürünler kullanılabilir? Çok yağlı cildi ideal yağ dengesine getirmek için ne kullanabilirim? Cevapla Ürün Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kurutucu kremler kullanabilirsin 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Kurutucu kremler kullanabilirsin ve günde en az üç kere yıka 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Celenes kullanıyorum ben aşırı yağlı benimde 0 0 Yorumla
LehRer Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sabunla yıla ve nemlendirici sürme 0 3 Yorumla userristee +1 yıl Sabunla yüz yıkılmasını cilt doktorları önermiyor ve yağlı cildi olan bi kişi kendine göre cilt tipine göre yüz yıkama jeli bulup onu kullanmalı Yorumla LehRer +1 yıl Kim öyle demiş. Yeşil sabunla yıkadım yüzümde tek sivirce kalmadı ne de izi Yorumla userristee +1 yıl Yağlı cilit ve sivilce aynı anlama gelmiyor. Herkesin cilt tipi farklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kurutucu kremler kullanabilirsin
Kurutucu kremler kullanabilirsin ve günde en az üç kere yıka
Celenes kullanıyorum ben aşırı yağlı benimde
Cildiyeye gidelim kanka
Eşek sütü sabunu sadece
Sabun kullan
Tonik
Sabunla yıla ve nemlendirici sürme
Sabunla yüz yıkılmasını cilt doktorları önermiyor ve yağlı cildi olan bi kişi kendine göre cilt tipine göre yüz yıkama jeli bulup onu kullanmalı
Kim öyle demiş. Yeşil sabunla yıkadım yüzümde tek sivirce kalmadı ne de izi
Yağlı cilit ve sivilce aynı anlama gelmiyor. Herkesin cilt tipi farklı