Tabii ki en önmelisi iyi bir temizleme, cildin yağını dengeleyen iyi bir tonik oldukça önemli.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabii ki en önmelisi iyi bir temizleme, cildin yağını dengeleyen iyi bir tonik oldukça önemli.

Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez yüzünüzü temizleyin. Hafif, yağsız ve cildi kurutmayan bir temizleyici tercih edin.
Sabahları yüzünüzü yıkarken cildinizin doğal yağ dengesini bozmayacak ılık su kullanın. Soğuk veya sıcak su kullanmaktan kaçının, çünkü bu cilt yağlarını artırabilir.
Akşamları ise makyajınızı çıkarmak ve gün boyunca biriken kirleri temizlemek için daha derin bir temizlik yapabilirsiniz. Temizleme işleminden sonra hafif ve alkolsüz bir tonik kullanarak cildinizi dengeleyin. Tonik, ciltteki fazla yağı temizler ve gözenekleri sıkılaştırabilir. Yağlı ciltlerin de nemlendirmeye ihtiyacı vardır, çünkü cildin fazla yağ üretmesini önlemeye çalışırken kurutucu ürünler kullanmak ciltte ters etki yapabilir. Her gün mutlaka güneş koruyucu kullanın. Yağlı ciltler için özel olarak formüle edilmiş matlaştırıcı güneş kremleri tercih edilebilir.
Cevap
2Cevap
Herkesin cilt tipi farklı dermatologa gidin burada sormak yerine
Ben mis lady yüz yıkama jeli ve Yves Rocher tonik kullanıyorum mükemmel iyi
cilt gerçekten yağlıysa bence sadece sabunla yıkanmalı gece yatarkende nemlendirici kullanılmalı yağ bazlı hiçbirürüne göz ucuyla bile bakılmamalı asklar.
Her cilt tipine uygun olan keçi sabunu ile sabah akşam yüzünüzü yıkayın ve buz sürün
Yag dengeleyici urunler kullanilmali
bioderma'yı seviyorum!
Vitaminli olmasi
Sabah su ile yıkamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?