Cildi çok yağlı olup bundan çok rahatsız olanlar hangi ürünleri kullansın?

Cildi çok yağlı olup bundan çok rahatsız olanlar hangi ürünleri kullansın?

Markadan ziyade cildini tanımak önemli. Her yağlı cilde her yağlı ciltler için üretilmiş ürün iyi gelmeyebiliyor. Herkese iyi gelen marka farklıdır. Deneyip görmek lazım. Düzenli bakım yapmak, sebum dengesini bozmayacak su bazlı ürünler kullanmak çok önemli. Yağı arındırayım derken de cildi kurutmamak lazım.
Yağlı cilde sahip olanların düzenli bakım yapması çok önemli. Sabah akşam cildi temizlemeli, 3 günde bir kil maskesi uygulamalı. Kullanılan kremlerin yağ değil su bazlı olmasına dikkat etmek de çok önemli.
Cilt tipine uygun temizleme jeli, kil veya pirinç maskesi, tonik ve serum artı olarak haftada bir kağıt maske cildim karma pirinç maskesi bende kaşıntı yaptığı için kullanmıyorum
Kükürt sabunu işe yarar, birde , benim kardeşim, ergenlik dönemin de , çok sivilceleri vardı, doktor ona , papatyali, özel bir savun verdi. Kullandi ve işe yaradı gerçekten... Yaz aylarında, insanlarin yüzünde, daha çok sivilce çıkar. bu yüzden, yazın bol bol yüzü yikamak gerekir.
Cevap
0Cevap
Bioderma Sebium Foaming Gel ciltteki yağı arındırmada çok başarılı. Maske olarak da kil maskesi öneririm.
Elini fazla yüzüne sürmemesi, su bazli temizleyiciler kullanması ve iyi nemlendirmesi sart.
Tonik ve yediklerine dikkat etmek. Başka çaresi yok bu işin maalsef.
Ben la roche posay seti kullaniyorum memnunum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?