Cildim yağlı (özellikle T bölgesi) yüz yıkama jeli, tonik, nemlendirici ve güneş kremi yeterli olur diye düşünüyorum ama biraz araştırdım cilt serumu ve göz kremi de var sanırım rutin bakımda bu ikisini rutine eklemesem herhangi bir sorun yaratır mı? Malum kaliteli ürünler zaten pahalı çokta gereksiz mevzulara girmek istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yağlı cilde sahipseniz su bazlı cilt bakım ürünleri tercih edebilirsiniz.
Anladim teşekkürler. Peki önerebileceginiz bir marka, ürün var mı?
Cilt bakım rütinine sıfırdan başlıyosan birden bu kadar fazla şey ekleme. Yıkama nemlendirme güneş kremiyle bi süre dene sonra başka şeyler ekle. Eğer cildinde leke felan yoksa başka bişey eklemene çok gerek kalmayabilir
Bir kaç kez yapmıslıgım oldu fakat düzene oturtamamıstım. Bende öyle düşünüyorum ya çokta abartmata gerek yok haklısın
Bencede yok bu rutini bi oturt ondan sonra yeni bişey eklersin.
Önerdiğin bi ürün var mı inceleyeyim
Serum mu, nemlendiricimi
Temizleyici jel, nemlendirici ve günes kremi yağlı cilt için
Tto nun çay ağacı yağlı temizleme köpüğü var (biraz fazla kurutuyo, senin cildin çok yağlıysa sana olabilir). Licapenin çay ağacı yağlı temizleme jelini kullanıyorum şu an ondan memnunum
Neutrugena nın salisilik asitlisinide kullandım daha önce güzeldi ama yukarda yazdıklarımı daha çok beğeniyorum.
Nemlendirici olarak Cerave çok önermişlerdi ama abartıldığı kadar büyük bi fark yok bence.
Wiwify ya da sinoz önerebilirim.
Benim cildim hassas biraz her şeyi kullanamıyorum ama seninki hassas değilse herhangi bi krem kullanabilirsin ama ürünün su bazlı olmasına dikkat et. Yağlı ciltlisin yağlı kremler daha yağlı gösterebilir.
Tamamdir teşekkür ederim öneriler için :))
Dediğim gibi cildim hassas her şeyi kullanamıyorum. Güneş kremi olarak gene wiwifynin güneş kremini kullanıyorum. Bide luis bienin ve sinozun ton eşitleyici pembe güneş kremleri var
Bunların hepsi uygun fiyatlı markalar öğrenciyim bende uygun fiyat arıyorum wiwify makrkasından bişey alırsan yanında başka ürünlerinde testırlarını yolluyolar
Yani benim cildimde hemen hemen hassas sayılır bu dediğin ürünlere bi bakarım deneyimlemek lazım etkisini görmek icin
Tekrardan teşekkürler öneriler için 🙏🏻🫶
Bu işin en kolayı arkadaşlarından otlanmak 😂😂😂. Bütün ürünleri tek tek alıp deneyemeyecegime göre arkadaşlarımdan deniyorum ona göre alıyorum ya da almıyorum 😂😂
Kızım siz şanslısınız sizde bakım malzemesi bitmiyo bizim eşekler suratını tükürükle yıkıyo Ahahahaha
O zaman herkes senin ürünlere çökecek desene 😂
Yok öyleee ahahahaha ilk çağ erkekleri gibi gezsin serefsizler 😃😃
Keyifleri bilir
Devir ekonomi devri kızım siz bile paylaşmıyorsunuzdur artik biz niye paylasalım aaa ahahahah
Yooo. Ben zaten öyle aşırı pahalı şeyler kullanan birisi değilim arkadaşlarımda öyle. Birbirimizin ürünlerini deneriz
Yarısını vermiyoruz sonuçta 3,5 damladan nolcak
İşin şakasındayım canim bende veririm elbette ama zaten sınav senem ve çevresi olan biri de sayılmam avantaj mı dezavantaj mı tartışılır 😁
Yks mi
Mezun tayfa devam… :D
34 gün kaldı kurtulcam az kaldı ahahaha
üniversiteye bebdksi bir ciltle başlayayım mi diyosun 😂
*Bebeksi
Eyvah yakalandik
Yardim et bana seninki bebeksi herhalde SWQXOCHLLCLHPHCL
Yok bende sınav senemdeyim (kpss)
Bende sivilce var biraz bende onlardan kurtulmaya çalışiyorum
Sınav stresini atlatalım hepsini si*ecegiz merak etme bebeksi olcaz SWQCLHCHŞCŞCŞCLH
Parti kur oy verelim 😂😂
Ama yaşın tutuyomu reşitmisin 😂
Siyasette de varız kızım ayıp edıyorsun sülalenin tek muhalefeti olmanın gururu var SWQCLHCHŞCHŞCJŞ
20’ye giricez ayıp oluyo SWQCLCLHCLHLHCL
Mezundun dimi bi an lise son sandım
burada nasıl dm’ye gecıyoz yeniyim ben SEQXOCLCHLCVŞ burayı da fethetcez
Xper kaç
Resit olduktan sonra yasın anlamı yok şşşttt SWQLHXLHXLHCCHL
1 ya artmıyo SEQCLHCHŞCŞHHŞCL
O zaman bana mesaj atamazsın gizliden çık ben sana yazayım
Hesap varda soruyu gizli attım ya onu nerden düzeltiyoz
Ben nick versem olmuyo mu burdan
Nickle bulunmuyo ki üye arama butonu yok ben gizliden çıkayım bana takip at o zaman
Attım
Bende mesaj attım
Peeling yap
Önerdiğin kil maskesi vs var mı
Meyveli kil maskeleri
Max bütce nedir yardımcı olayım
1500-2000 ama örnek veriyorum her bir ürün için 400-600 ödemeye kefilim yani ürünler kaliteli olsun da
Tamam bak nap biliyo musun the purest çok güzel bir marka trendyola gir araştır onun yüz yıkama jeli (bütceyi aşarsak celenesin yüz yıkama jeliyle değiştirebilirsin o da çok kaliteli) ardından purestin serumu (onu cilt tipine göre araştırıcan) ardından nemlendiricisi ve güneş kremi sen bunları trendyoldan araştır ürünleri seç ama trendyoldan sipariş etme the purestin kendi internet sitesinden sipariş et baya fark edyoe çünkü
Biliyorum o markayı da şikayetçi olanı da çok duydum ya eminsin dimi SWQCLHXLHHLCHPCL
celenes iyi gelmemisti bana bi kere denemistim onun temizleyicisini
Yani ben kullandım iyi geldi beğendimde celenese de devam ediyorum aslında ama senin cilt tipin ne
Yağlı ya burun çevresinde daha da fazla var yves rocher almayı düşünüyorum çok övmüşler trendyol yorumlarında da emin olamadım ya kafam karışık