Benim yüzüm çok yağlı soluk bir rengi var ne yaparsam yüzüm beyazlar ve yağdan kurtulurum?
Bilenler yazsın lütfen.
Bilenler yazsın lütfen.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yağlı cilt bakımı, özenli ve düzenli bir bakım rutinine ihtiyaç duyar. İşte yağlı ciltler için bazı bakım önerileri:
Temizleme: Günde iki kez, sabah ve akşam, cilt temizliği yapın. Bu, cildinizde biriken fazla yağ ve kirleri temizler.
Tonikleme: Yağlı ciltler için tonik, cildin pH dengesini düzenler ve gözenekleri sıkılaştırır.
Serum: Sebum kontrol serumu, aşırı yağ üretimini engellerken cildi nemlendirir ve cildin genel sağlığını iyileştirir.
Nemlendirme: Yağlı ciltler, genellikle yağsız bir nemlendirici gerektirir.
Koruma: Tüm cilt tipleri için güneş koruması önemlidir, ancak yağlı ciltler için yağsız bir güneş koruyucu özellikle önemlidir.
Peeling: Zaman zaman peeling yapmalısınız. Bu, ölü cilt hücrelerini ve fazla yağı uzaklaştırır.
Beslenme: Sağlıklı bir diyet uygulayın ve yağlı yiyeceklerden kaçının.
Bu öneriler, yağlı cildin sebum üretimini dengede tutmayı ve parlama görünümünü engellemeyi hedefler. Ancak, her cilt tipi farklı olduğu için, bu önerilerin herkes için işe yaramayabileceğini unutmayın. Kendi cilt tipinize en uygun bakım rutinini bulmak için deneme yapmayı düşünebilirsiniz.
Avene temizle jelini öneririm sonra tonik be eğer yağlanma ve ucu çıkmış iltihaplı sivilcelerim varsa kuruturucu kremler oluyor doktora danışabilirsiniz ama genel rutin bir bakımla cildin efsane ötesi olur bende pandemi de oldu maalesef uzun süre maske kullanımı sonrası ben temizleme, tunik ve serumlarla toparladım rimu nun serumlarını da ayrıca öneririm trendyoldan bakabilirsiniz
Teşekkürler
Yağlı cilde bakım yapmak için istersen su bazlı nemlendirici kremden alıp kullanabilirsin. Su bazlı nemlendirici kremler yağlı ciltler için oldukça faydalı tavsiye ederim. Ya da peeling yapabilirsin. Peeling yüzdeki yağı ve kiri temizlemek için oldukça etkili tavsiye ederim. Birde çok sıcak su ile yüzünü yıkama ılık su ile yüzünü yıkayabilirsin.
Cevap
3Cevap
Su bazlı temizleyici kullan
Tonik kullan
Haftada 2-3kez maske yap
Yağ emici kağıt kullan
Yağsız nemlendirici kullan
Cilt tipine uygun serum kullan
düzenli sabah askam cildini kendine uygun bir temizleyici jel ile temixleyip yıkamalı havlu pecete ile kurulamalisin güneş koruyucu ihmal etmemeli yastık kılıfını degistirmelisin
Benimde öyle idi eczaneden cerave yüz temizleme köpüğü aldım çok iyi geldi ve kullanmaya da evim ediyorum
uygun ürünler satın alıp düzenli cilt bakımı yap
Benim yüzümde çok yağlı. Hala bir çözüm bulamadım
Yağsız olmalı en başta yoksa ipin ucu kaçar iyice
Maya maskesi deneyebilirsiniz
Cilt bakımı git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?