Yağlı ciltlerin atlamaması gereken en önemli adım sizce hangisi?

Yağlı ciltlerin atlamaması gereken en önemli adım sizce hangisi?

Öncelikle ilk olarak yediklerine dikkat etmeli yağlı cilt yapısına sahip olan insanlar. Çünkü yağlı yemek de yağlı bir vücut, cilt yapısının oluşumuna olanak tanıyor ne yazık ki. Bu nedenle ilk adım yeme içmeye özen göstermek olmalı.
İkinci adım da düzenli cilt temizliği ve limon aramalı ürünler kullanmak.
Ph düzeni 5,5 olan ve sağlığa zararı olmadığına dair test edilmiş ürünler olmalı.
Sık duş alınıp bol su tüketilmeli. Keyifli paylaşımlar dilerim 🍀
Cevap
4Cevap
iyi bir peeling ya da temizlik ürünü kullanmak. Yağdan arındırmak önemli bir adım
yüz temizleme jeli bulmak
Yüz temizleme jelleri. Onları da seçerken kremsi degil jel olmasına dikkat edilmelidir. Aynı şekilde yağ oranlarına da bakılmalı. Yüz temizleme jelini sabah akşam kullanmak daha etkili sonuç verir.
Temizleme en önemlisi. Ciltteki kiri, yağı ve kalıntıları temizlemeden başka ürünler kullanılırsa sivilceler oluşur.
cilt tipine uygun temizleyici ürün kullanmak ve yağlı ciltlere uygun bir nemlendirici seçmek en önemlisi. Düzenli temizlemek
Temizlemek ve su bazlı nemlendirici kullanmak.
Yüzü tamamen temizleyebilecek yüz temizleme jeli bulmak
Bir ara cildim çok yağlıydı doğru ve az ürün kullandım şu an iyi durumdA
Temizleme jeli ( La Roche Posay) - 2. Peeling (The Purest) - 3. Maske (Skinfood)- 4. Tonik (The purest) - 5. Serum (The purest) - 6. Nemlendirici (Sinoz) - 7. Güneş kremi ( Bioderma)
Kesinlikle su icmek, her gun makyaj yapmasa bile, yuzu temizlemeden yatmamak- sivilceye cox megilli yuz, yagli yuz. Makyaj malzelemeleride kaliteli secmek gerek
Beslenme ve cilt temizliği en önemli unsurlar.
Clinique anti blemish kullaniyorum ben ve cok etkili
Cildi temiz tutmaya dikkat etmeli
Yüz temizleme Jeli
Nemlendirmek
Kaliteli cilt temizleyiciler kullanılmalı
Hic denk gelmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?