Güzellik & Bakım Maske kullanımıyla artan cilt problemlerine nasıl çözüm buluyorsun? (Sayfa 6) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10772 Maske kullanımıyla artan cilt problemlerine nasıl çözüm buluyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 179 kişi beğendi
şekerpırtakalı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl İyi ki varsın simpel seni seviyoruz 0 0 Yorumla
Ariferten1717 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Kesinlikle katılıyorum teşekkğr ederim 0 0 Yorumla
beşhececiler Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Maske yüzüme iyi geliyor ahahahahahahahs 0 0 Yorumla
g1emlikız Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Ben daha önce denemedim ve evet yüzüm yağlı 0 0 Yorumla
cruze42 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Hiç problem yasamadım. Ciltte Bi sorun olmadı 0 0 Yorumla
umutsuzlar64 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Her zaman krem sürerim pling yapıyorum 0 0 Yorumla
boşverseenee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Çok takmadığım için bana bir problem yaratmadı 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Dışarı çıkmıyorum bu yüzden de problemim yok 0 0 Yorumla
çekicibey50 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl Sürekli krem ve cild bakım yapıyorum 0 0 Yorumla
___Esmer___ Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Şimdiye kadar bi cilt problemim olmadı 0 0 Yorumla
kasiyereyavsayanfis Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Evden çıkmıyorum, çözüm de bulmuyorum doğal olarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Makyaj yapmayı bıraktım su içmeyi arttırdım ve olabildiğince az maske taktım evden çıkmadım 0 0 Yorumla
İsmimiBelirtmiyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Yüzünüzü yıkayın bir şeycik kalmaz 0 0 Yorumla
freesiaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Cok makyaj yapan birisi olmadigim için sevmiyorum 0 0 Yorumla
Gametofobi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Görünen tek yer gözümüz aman makyajsız olalım be 0 0 Yorumla
gizliyimmmbe Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Çok iyi bence simple kullanıyorum memnunum 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Maske kullanımıyla cilt problemim artmadı. 0 0 Yorumla
EmmrahT Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Yüzümü yıkasam yeter maskeye gerek yok 😅 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hiçbir görüşüm yok hiçbir şey bilmiyorum çünkü 0 0 Yorumla
Destroyer12 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Doktora gidiyorum maske daha da çıkarabiliyor 0 0 Yorumla
CemreDenizGündoğdu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Bulmuyorum, çünkü ilgilenmiyorum. 0 0 Yorumla
Besteler Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Böyle bir sorunum yok ve umarım hiç olmaz. 0 2 Yorumla kirazzz +1 yıl Çok şanslısınız. Yorumla Besteler +1 yıl Teşekkürler Yorumla
sericevappls Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Kesinlikle maskeler ve doğal sabunlar 0 0 Yorumla
makenzavich Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Suratımı çünkü sürekli yıkamak zorunda kaliyorum. 0 0 Yorumla
Hhislerinsonnu Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Makyajdan uzak duruyorum cilt sağlığım için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
336Cevap
Öyle işte bu seçeneği seçmek istedim
Krem kullaniyorum genellilel
Napalım korona olmaktan iyidir 🙂
İyi ki varsın simpel seni seviyoruz
Elinize sağlık. Hava alması lazım.
Nemlendirici Krem işe yarıyor
Kesinlikle katılıyorum teşekkğr ederim
Maske cilt problemi yapmıyor bende
Maske yüzüme iyi geliyor ahahahahahahahs
Ben daha önce denemedim ve evet yüzüm yağlı
Hiç problem yasamadım. Ciltte Bi sorun olmadı
Öyle bi şey gelmedi başıma
Bulamıyorum oturup ağlıyorum
B șıkkını seçiyorum maalesef
Her zaman krem sürerim pling yapıyorum
Çok takmadığım için bana bir problem yaratmadı
Dışarı çıkmıyorum bu yüzden de problemim yok
Sürekli krem ve cild bakım yapıyorum
suyun daha etkili olduğunu düşünüyorum,
Maske kullanmıyorum genelde
Şimdiye kadar bi cilt problemim olmadı
Evden çıkmıyorum, çözüm de bulmuyorum doğal olarak
Peeling yapiyom genelde..
Oyle bir problemim yok olmadi
Maske öldürür takmıyorum v
Maske kullanmam öleceğimi bilsem ben
Makyaj yapmayı bıraktım su içmeyi arttırdım ve olabildiğince az maske taktım evden çıkmadım
Bi problem yaşamıyorum ben
Güzel paylaşım. Böyle devam
Yüzünüzü yıkayın bir şeycik kalmaz
Maskemi sık sık değiştirerek.
Çok sık maske kullanmıyor
Ben de bir sorun yok yanii
Nemlendirici işime yarıyor
Cok makyaj yapan birisi olmadigim için sevmiyorum
Görünen tek yer gözümüz aman makyajsız olalım be
Çok iyi bence simple kullanıyorum memnunum
Hiçbirşey yapmıyorum 😨😰😱
Maske kullanımıyla cilt problemim artmadı.
Kil maskesi deneyebilirsiniz
Yüzümü yıkasam yeter maskeye gerek yok 😅
Tıbbi peeling yaptırıciyim
Hiçbir görüşüm yok hiçbir şey bilmiyorum çünkü
Açıklayıcı ve ogretici teşekkürler.
Hiç bir çözüm bulduğum yok
Adını duydum ama kullanmadım
Çok güzel ve yararlı bir ürün 👏👏
Doktora gidiyorum maske daha da çıkarabiliyor
Bulmuyorum, çünkü ilgilenmiyorum.
Fazla oynamayın alışkanlık yapıyo
Şimdiye kadar öyle sorun olmadı
Böyle bir sorunum yok ve umarım hiç olmaz.
Çok şanslısınız.
Teşekkürler
Kesinlikle maskeler ve doğal sabunlar
Suratımı çünkü sürekli yıkamak zorunda kaliyorum.
Güneş yetiyor krem kullanmam. :)
Devamlı yıkıyorum çözüm bu
Makyajdan uzak duruyorum cilt sağlığım için
Temiz tutmak, her daim. Böyle en doğru olacağını düşünüyorum
Maskenin cildime hep faydasi oldu
Sorun yok idare ediyoruz...