yaz ve kış olmasına gerek kalmıyor bazı maskeler daha çok dökülmelere bazı jel sabunlar daha çok dökülmeye yarıyor en iyi çözümü cilt altı nemlendiricilerin de buldum.
Bol su icmek meyve sebzeye agirlik vererek ve ozellikle gecelri yatarken bakim yaparak cildimin dinc ve guzel gorunmesini ozellikle. kis ayinda sagl8yorum
Cildim kuru değil, karma. Ama kışın ekstra bakım yapıyorum ki hava koşullarından dolayı kurumasın. Bunların hepsini yapıyorum. Ayrıca C vitamini desteği sağlıyorum 🌺
Cildim çok kuru değil. Ama hergün yıkarım ve yıkayınca da kabuk kabuk soyulabiliyor. Bu görüntü hoşuma gitmiyor. O yüzden benim icin kurutmayan temizleyici her zaman en iyisi.
Cilt kuru olsun ya da olmasın her zaman nemli ve yumuşak olması gerekli bu yüzden her sabah bir kez yüzümü nemlendiririm ve banyo sonrası da vücudumuza sürmeliyiz nemlendirici kremi
Kesinlikle en iyi makyaj temizleyiciyi almakta çok iyi hem nemlendirip hemde gözenekleri temizliyor cild temizlenince sivilce siyah nokta gibi hiçbirşey kalmıyor bir yandan da nemlendirmiş oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
karma aslında benım cıldım o yuzfen cok nemlendırme ıslemı uygulamıyorum
Cilt tipime uygun nemlendirici seçerim derim ama cildim de kuru değil ki 😂😂
Cildim yağlı nemlendirici kullanmam gerekli oluyor tabi ki
gece bakimi en önemlisi benim icin çünkü cildin nefes aldigi zaman uyuduğumuz zaman oluyor ve bakim yapmadan uyuyunca cildim çok kötü oluyor
yaz ve kış olmasına gerek kalmıyor bazı maskeler daha çok dökülmelere bazı jel sabunlar daha çok dökülmeye yarıyor en iyi çözümü cilt altı nemlendiricilerin de buldum.
Bol su icmek meyve sebzeye agirlik vererek ve ozellikle gecelri yatarken bakim yaparak cildimin dinc ve guzel gorunmesini ozellikle. kis ayinda sagl8yorum
Cildim kuru değil, karma. Ama kışın ekstra bakım yapıyorum ki hava koşullarından dolayı kurumasın. Bunların hepsini yapıyorum. Ayrıca C vitamini desteği sağlıyorum 🌺
Cildim çok kuru değil. Ama hergün yıkarım ve yıkayınca da kabuk kabuk soyulabiliyor. Bu görüntü hoşuma gitmiyor. O yüzden benim icin kurutmayan temizleyici her zaman en iyisi.
Cilt kuru olsun ya da olmasın her zaman nemli ve yumuşak olması gerekli bu yüzden her sabah bir kez yüzümü nemlendiririm ve banyo sonrası da vücudumuza sürmeliyiz nemlendirici kremi
Kesinlikle en iyi makyaj temizleyiciyi almakta çok iyi hem nemlendirip hemde gözenekleri temizliyor cild temizlenince sivilce siyah nokta gibi hiçbirşey kalmıyor bir yandan da nemlendirmiş oluyor
Soğuk havalarda çatlayan el ve ciltte ne orenirirsiniz arkı krem harici
Super oliyor sabah kahvaltiya kaldirirken herkesi hoplatiyorum
Cildim karma ama kisin ekstra bakim yapiyorum kuruyup yipranmasin diye
En iyi cilt tipi nasıl anlaşılır yardımcı olur musunuz?
Gece bakımı en önemlisi! Ben uyurken cildime bakım yapan nemlendirici gece kremime koşuyorum...
Cildimi, kuruluk ve gerginlik hissi olmadan temizleyen yüz temizleme jeliyle her gün yıkıyorum.
Valla kimyasal içerikli ürünleri vücuduma surmem içinde neyin olduğunu bilmiyoruz daha kötü yapabilir
Çalıştım ortam sıcak oldundan cildim kuruyor nemlendirici suruyorum
İnanki ben hiçbirini yapmıyorum bacım kuaförüme gittiğimde ayda bir yapıyor
Ne kadar üstüne düşersem cildim o kadar sorun çıkarıyor.
uyurken yüzümde yumaşak ve nemli kalmasını isterim çünkü akşamları rahat bi şekilde yastığa yaslanmak için
Gece kremlenmek hem vucudu rahatlatıyor hem de mis gibi koku içinde uyuyup sabah pamuk gibi uyanıyorsun
Hemen hemen hepsi ve daha fazlasi
Zeytin sagini severim
Kuru olan ciltler sabunlu jel kullanmamali hic iyi gelmiyor
Hemen hemen hepsini yapiyorum sadece az yikamaya calisiyorum cunku ne yazarsa yazsin ustunde hepsi kurutuyor
ersağ yüz temizleme jelini kullanıyorum hem cildimi bebek gibi yapıyor hem göz yakmıyor ve rimeli eyelineri bile tek seferde mükemmel çıkartıyor
Temizleme ve tonik sonrası Bol yoğun nemlendirici ile nemlendiriyorum uyku öncesi sabaha yumuşacık bir ciltle uyanıyorum
Cildim için iyi bir temizleme jeli kullanıyorum ve bol bol su içiyorum şu çok işe yarıyor ben su içtikçe cildimdeki değişimi ferk ettim
Ben sadece sabunla yıkıyorum be krem sürüyorum :) cildim bebek gibi pürüzsüz. Ha bide bol bol su içiyorum 😊
kuru değil. Karma. O yüzden sürekli nemlendirici kreme gerek duymuyorum
Cildim biraz yağlı bu yüzden birkaç sabunla günlük yıkıyorum
doğal yollarla işi çok güzel çözdüğüme inansamda şunaralar peeling yapmıyorum tek eksik bu
Kesinlikle en önemli olan özel bakım şart yoksa kim beğenir bizi
cildime ekstra bişi yapmaya gerek yok su sabın yeterli işte ya :D
Gece yatmadan önce dalinle yüzümü yıkıyorum çok iyi gelyor
benim. icin makyaj temizlwrken bile ciltim nemlenmesi gerekiyor col kuru cilde sahibim
Cildim yağlı olduğu için zaten. Kreme ihtiyaç duymuom. Yağlı dediğim de aşırı değil ideal derece de.
yüz temizleme jeli en uygun ve pratik olanı hem siyah noktaları da temizliyor.
Güvendiğim ve tavsiye ettiğim bir markadır kendisi.
Bakım sadece saçlarıma yapıyorum ama yinede kötü durumdakar
Nemlendirici krem sürmek kuru ciltlerin formülüdür bence.
Kuru cilt çabuk yıpranır o yuzden nemli tutmak önemli
yüz temizleme jelleri yetiyor bana neyse ki çok şanslıyım
harikaaa nemlendiriciler kullanıyorum ve bende iş görüyor
Cildin çok kuru ya ne sürsem olmazdı ama artık oluyo
Cildimi, kuruluk ve gerginlik hissi olmadan temizleyen yüz temizleme jeliyle her gün yıkıyorum.
Gece uyurken mutlaka kullanırım cildi yumuşatıyor sizde kullanin
nemlendirmek onemli ama hassas ciltliler bir sey yapmasın
Bence en önemlisi gece bakımı gece yatarken cildim gereken proteini çeksin için
Daha güzel oluyor bence daha mantıklı gözüküyor en azından 😂😂
Daha iyi rahatlatiyor cildirimi nemlendiren kremler
Soğuk havalarda benim cildim kuruyor ellerim çatlıyor
Biz erkekler ayakkabımızı sildiğimiz ıslak mendille yüzünüzü siliyoruz ilaç gibi geliyor
Benim cilttim yaz , kış kuru ve yağlanıyor kremlerin faydası bile göremedim
Zaten yeterince yağlı olduğu için bol su içip özel sabunlarla yıkamaya çalışıyorum.
Gece bakımı en önemlisi! Ben uyurken cildime bakım yapan nemlendirici gece kremime koşuyorum.
Nemlendirici iyi geliyormu?
Geceleri vücudumuzun dinlendiği gibi yüzümüzde dinleniyor bence geceleri çok iyi bir seçenek
Firinda çalıştığım için cildim hep kurur bu yüzden bu uygulamayi kullanirim
Neden hala lekeler için kesin çözüm tedavi ürünleri yok
Gerekli takviyeler ile bu sorunu ortadan kaldirabiliyoruz
Gece bakımı en önemlisi! Ben uyurken cildime bakım yapan nemlendirici gece kremime koşuyorum. E