Güzellik & Bakım İyi kalpli cilt bakımı şart! Özel bakım isteyen kuru cildin için hangisini yapıyorsun? (Sayfa 4) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3742 İyi kalpli cilt bakımı şart! Özel bakım isteyen kuru cildin için hangisini yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
hhhakany Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Krem iyidir hergun kullanilmasi gerekir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
SSmoothie Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl nemlendirici kullanıyorum aloe vera suyu kullanıyorum tonik ile yüzümü siliyorum 0 0 Yorumla
hilal201 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Cildim kuru değil sabah ve ve geceleri krem sürüyorum 0 0 Yorumla
L-Leyla- Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Cildim kuru değil, kurursa nemlendirici kullanırım. 0 0 Yorumla
Klaxandres Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Cilt bakımı önemli. Bende dikkat ederek her gün yaparım 0 0 Yorumla
uzampir Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl makyajı sildikten sonra cildim çok kuruduğu için kremsiz devam edemiyorum 0 0 Yorumla
Yiğittt34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bence gece en iyisi gece bakimi yapildiktan sonra uyumasi cok iyi gelir 0 0 Yorumla
çukurda07 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yüz maskeyi yapıyorum ve cildimin yağlanmasını önlüyorum 0 0 Yorumla
kullanılmışkondom Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Nemlendirici kremler her yerde işe yarar abi vazgeçilmezimdir 😂😂 0 0 Yorumla
___Queen Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Cildimi, kuruluk ve gerginlik hissi olmadan temizleyen yüz temizleme jeliyle her gün yıkıyorum. 0 0 Yorumla
mavilerdesoruyor Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Cildimi, kuruluk ve gerginlik hissi olmadan temizleyen yüz temizleme jeliyle her gün yıkıyorumm. 0 0 Yorumla
emirbeyiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Elini sabunlu su ile yıka ve çık sonuç paramparça eller teşekkürler 0 0 Yorumla
birkiz06 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben sadece su kullanıyorum cildim öyle bebek gibi oluyor 🥰 0 0 Yorumla
Ganstaparadise Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hem bakterilerden koruyor hemde hijyenik bağımlılık haline geliyor 0 0 Yorumla
Nuroveyik Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Cilt kuruyor illa kremle makyaj yapinca gereksinim oluyor 0 0 Yorumla
DarkLord27 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl A dedim ama dürüst olmak gerekirse sabah ve akşam suyla yıkamaktan başka birşey yapmıyorum :D 0 0 Yorumla
didyoumissme Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Of benim cildim çok kuru nemlendirsem de işe yaramıyor 0 0 Yorumla
eysanucar Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bol bol nemlendirmek bilmediğim kremlerden uzak durmak evde doğal maskeler 0 0 Yorumla
gülden22 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Nemlendirici krem ve jel kış aylarının vazgecilmezi 0 0 Yorumla
Xxrooseee Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl İşimi her zaman en iyi şekilde görüyo heleki kışınnn 0 0 Yorumla
c0eof Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl simple ürünlerş mükemmel her hafta düzenli olarak kullanıyorum 0 0 Yorumla
Melekk04 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Alışkanlık ve gerçekten çok temizlendiğine inanıyorum 0 0 Yorumla
sigaramdakimanzara Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl jelsiz bi hayat olmaz yüzümün temiz ve ferah olması herşeyden önemli 0 0 Yorumla
Timot546 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü makyaj temizlendikten sonra cildi nemlendirmek iyi hissettiriyor. 0 0 Yorumla
Cerennce Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl 3 4 günde bir maske yapıyorum akşamları, hem cildimi rahatlatıyor hem de daha canlı oluyor cildim 0 0 Yorumla
esma689 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Yuzum karma oldugu icin nemlendiriciye gerek duymuyorum 0 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Soğuk havalarla baş edebilen nemlendirici kremleri kullanmadan bir gün bile geçirmiyorum. 0 0 Yorumla
Buketcetin Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl krem sürüyorum ama bu aralar evde olduğum için pek dikkat etmiyorum... 0 0 Yorumla
ebruarslan07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Cildim kuru oldugu icin hassas da Temizlerken nemlenmesi benim için çok önemli 0 0 Yorumla
nebilmp Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Güzel gece bakim yapan da güzel ama makyajı iyi çıkarması lazım 0 0 Yorumla
_realisticbull_ Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Yaşadığım iklim nedeniyle nemlendiri krem kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Anonim7245 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Cildin kuruydu bu tavsiyeler dinleyip en kısa sürede bu ürünü denicem 0 0 Yorumla
jiehi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl cildim karma ancak kışın ekstra bakım şart yoksa kurumaya doğru ilerliyor maalesef... 0 0 Yorumla
_Jane_Doe_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Cildim karma o yüzden o kadar da ihtiyaç duymuyorum 0 0 Yorumla
sezennur1104 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bana da lazım soguk yerde calısıyorum ellerim catlıyor ona uygun bir krem onerırmısınız? 0 1 Yorumla Nasiptevarsağğğ +1 yıl Bimde küçük hobby krem var yeşil olanı benim çatlaklarıma çok iyi geldi bence sende dene Yorumla
Büşodiyin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Cildim karma olduğu için nemlendiriciye çok ihtiyaç duymuyorum 0 0 Yorumla
Ebrutokgöz Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Makyajımı silmeden asla uyumammmmm. siz siz olun temiz bir ciltle yatın 0 0 Yorumla
Sevgi_kural Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Makyajı temizlerken cildi yıpratmadan nemlendirmek çok çok önemli bir adım 0 0 Yorumla
paspal55 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Gece bakımı en önemlisi. Aksi durumda diğerleri işe yaramıyor. 0 0 Yorumla
Serkan9727 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çünkü cilde en iyi yıkamak gelir istedin kadar bakım yap yıkamadıkdan sonra ne işe yarar. 0 0 Yorumla
KalbeDeğenİnsan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Cilt kurumadan nemlendirmek gerekir yoksa ciltte kurumadan dolayı dökülmeler oluyor 0 0 Yorumla
Coffee6736 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Duru suyla yıkıyorum cildim gayet pürüzsüz maşallah😄😄 0 0 Yorumla
darkk35 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Kaliteli ve güzel ürün, kuru ciltlilerin kullanması lazım 0 0 Yorumla
Şerinazlı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bende sürekli kullanıyorum cildim çok çabuk kuruyor 0 0 Yorumla
justtopalova Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Cildim kuru değil ki ya sık kullandığım bir maske var gül suyu ve bebek pudrası aşırı iyi 0 0 Yorumla
TemizKalb Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Ne kadar üstüne düşersem cildim o kadar sorun çıkarıyor. 0 0 Yorumla
bangtankızı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ah o kışın soğuğu.. Kızaran bir burun, kuruyan dudaklar ve yanaklar.. 0 0 Yorumla
Thefee Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Teşekkürler çok eğlenceli bir anketti zevk alarak çözdüm 0 0 Yorumla
servettansinn Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 78% +1 yıl Benim için yüz temizliği önemli 👍🏻 2 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl genelde soğuk havalarda krem kullanıyorum 1 0 Yorumla
Baneega Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl kesinlikle her kadının #Simple kullanması gerekir 1 0 Yorumla
Msdemir Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl C vitamini desteği ile cildim daha sağlıklı 1 0 Yorumla
ɢɛʟinciӄ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Hepsini yaparım ben bunların harikaaaaaaaa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
Krem iyidir hergun kullanilmasi gerekir diye düşünüyorum
nemlendirici kullanıyorum aloe vera suyu kullanıyorum tonik ile yüzümü siliyorum
Cildim kuru değil sabah ve ve geceleri krem sürüyorum
Cildim kuru değil, kurursa nemlendirici kullanırım.
Cilt bakımı önemli. Bende dikkat ederek her gün yaparım
makyajı sildikten sonra cildim çok kuruduğu için kremsiz devam edemiyorum
Bence gece en iyisi gece bakimi yapildiktan sonra uyumasi cok iyi gelir
Yüz maskeyi yapıyorum ve cildimin yağlanmasını önlüyorum
Nemlendirici kremler her yerde işe yarar abi vazgeçilmezimdir 😂😂
Cildimi, kuruluk ve gerginlik hissi olmadan temizleyen yüz temizleme jeliyle her gün yıkıyorum.
Cildimi, kuruluk ve gerginlik hissi olmadan temizleyen yüz temizleme jeliyle her gün yıkıyorumm.
Elini sabunlu su ile yıka ve çık sonuç paramparça eller teşekkürler
Ben sadece su kullanıyorum cildim öyle bebek gibi oluyor 🥰
Hem bakterilerden koruyor hemde hijyenik bağımlılık haline geliyor
Cilt kuruyor illa kremle makyaj yapinca gereksinim oluyor
A dedim ama dürüst olmak gerekirse sabah ve akşam suyla yıkamaktan başka birşey yapmıyorum :D
Of benim cildim çok kuru nemlendirsem de işe yaramıyor
Bol bol nemlendirmek bilmediğim kremlerden uzak durmak evde doğal maskeler
Nemlendirici krem ve jel kış aylarının vazgecilmezi
İşimi her zaman en iyi şekilde görüyo heleki kışınnn
simple ürünlerş mükemmel her hafta düzenli olarak kullanıyorum
Alışkanlık ve gerçekten çok temizlendiğine inanıyorum
jelsiz bi hayat olmaz yüzümün temiz ve ferah olması herşeyden önemli
Çünkü makyaj temizlendikten sonra cildi nemlendirmek iyi hissettiriyor.
3 4 günde bir maske yapıyorum akşamları, hem cildimi rahatlatıyor hem de daha canlı oluyor cildim
Yuzum karma oldugu icin nemlendiriciye gerek duymuyorum
Soğuk havalarla baş edebilen nemlendirici kremleri kullanmadan bir gün bile geçirmiyorum.
krem sürüyorum ama bu aralar evde olduğum için pek dikkat etmiyorum...
Cildim kuru oldugu icin hassas da
Temizlerken nemlenmesi benim için çok önemli
Güzel gece bakim yapan da güzel ama makyajı iyi çıkarması lazım
Yaşadığım iklim nedeniyle nemlendiri krem kullanıyorum.
Cildin kuruydu bu tavsiyeler dinleyip en kısa sürede bu ürünü denicem
cildim karma ancak kışın ekstra bakım şart yoksa kurumaya doğru ilerliyor maalesef...
Cildim karma o yüzden o kadar da ihtiyaç duymuyorum
Bana da lazım soguk yerde calısıyorum ellerim catlıyor ona uygun bir krem onerırmısınız?
Bimde küçük hobby krem var yeşil olanı benim çatlaklarıma çok iyi geldi bence sende dene
Cildim karma olduğu için nemlendiriciye çok ihtiyaç duymuyorum
Makyajımı silmeden asla uyumammmmm. siz siz olun temiz bir ciltle yatın
Makyajı temizlerken cildi yıpratmadan nemlendirmek çok çok önemli bir adım
Gece bakımı en önemlisi. Aksi durumda diğerleri işe yaramıyor.
Çünkü cilde en iyi yıkamak gelir istedin kadar bakım yap yıkamadıkdan sonra ne işe yarar.
Cilt kurumadan nemlendirmek gerekir yoksa ciltte kurumadan dolayı dökülmeler oluyor
Duru suyla yıkıyorum cildim gayet pürüzsüz maşallah😄😄
Kaliteli ve güzel ürün, kuru ciltlilerin kullanması lazım
Bende sürekli kullanıyorum cildim çok çabuk kuruyor
Cildim kuru değil ki ya sık kullandığım bir maske var gül suyu ve bebek pudrası aşırı iyi
Ne kadar üstüne düşersem cildim o kadar sorun çıkarıyor.
Ah o kışın soğuğu.. Kızaran bir burun, kuruyan dudaklar ve yanaklar..
Teşekkürler çok eğlenceli bir anketti zevk alarak çözdüm
baajrım çildime severim bakmayı
Benim için yüz temizliği önemli 👍🏻
Beğendimçok güzel olmuş elinize sağlık
Nemlendirici kullanmak iyi geliyor
Maske her zaman cildime iyi geliyir
genelde soğuk havalarda krem kullanıyorum
Karma cilde sahibim biraz zor bakımı
kesinlikle her kadının #Simple kullanması gerekir
C vitamini desteği ile cildim daha sağlıklı
Nemlendirici, yağ ve serum kullanıyorum
Hepsini yaparım ben bunların harikaaaaaaaa