Cildi kuru veya yagli olanlar beni iyi dinlesinnn. hem kuru he yağlı ciltleri dengeleyen bi bakim soylyecegim sizlere. Ozellikle siyah noka ve sivilceleri olanlara bire bir. Benim gitmedigim doktor kullanmadigim ilac ve bitkisel ürünler kalmadı bosuna paralarim gitti megerrr sifa neydeymis biliyor musunuz? Alovera. Mutlaka alinn onu kremi falan değil bizzat kendisini. Atıyorum kullanacaginiz kadar kesin buzdolabinda yarim saat bekletin ortadan ikiye ayirip soguk peeling gibi uygulayin ama iyice yedirin sivilceli bolgelere ve siyah noktalı heryere masaj yaparak iyice surun.15 dk bilemediniz yarim saat bekledin ve yuzunuzu soguk su ile yikayin. Kurulanirken havluyla asagidan yukariya digru silerek kurulayin yuzunuzu. sonra evinizde muz varsa kabuğunu sürün yikayin muz yoksa gul suyu. (Gul suyunu yikamayin tabiki) Ben bunu 6 ay yaptim cildim bebek gibi oldu siyah noktam yok. Haftada 2 defa yapin. Biraz ugrastirir ana sabredin mukemmel bi cildiniz olur.
Cok degil ama cildinin arindigini gozle görülür derece fark edebiliyosun sadece usenmeden cildin duzelene kadar haftada 2 defa yapmalisin benim cildim 6 ayda toparladi kendini ama dedigim sekilde uygulaman lazim soguk olacak
Cildim kuru değil, karma. Ama kışın ekstra bakım yapıyorum ki hava koşullarından dolayı kurumasın. Bunların hepsini yapıyorum. Ayrıca C vitamini desteği sağlıyorum 🌺
Cildim normalde karma yapıya sahip ama kışın kuruyor gün içinde yapmam gereken bi yoğun iş varken Simple gece nemlendirici maskesi ile gece yatmadan önce kendimi şımarta bilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
Benim cildim hep nemli hiç kurumuyor gibi bişi neden acaba?
Cildim kuruda yağlıda değil karma. Özel bakım uygulamıyorum. Eriniyorum.
Cildimi, kuruluk ve gerginlik hissi olmadan temizleyen yüz temizleme jeliyle her gün yıkıyorum.
Benim cildim zaten nemli, ekstra nemlendirici kullanmıyorum
Cildim kuru değil yağlı o yüzden sadece yıkamakla yetiniyorum
Düzenli kil maskesi yapıyorum ve saf alkol ile siliyorum
Çok kuru olduğu için özellikle kışın nemlendirici etkili serum kullanıyorum.
Yüz temizleme jeli çok güzel bence ben memnun kaldım tavsiye de ederim herkese bol satışlar
Cilt bakımı olmazsa olmazım. Cildime gereken özeni gösteriyorum. Cildim kuru değil bu arada
Kullandığım markayı yazardım ama reklama girer. Bedava reklam yapmak istemem.
Cildim aslında karma ancak dönem dönem kuruyor. O muhteşem nemlendiriciyi bulamadım henüz
Bir urunu duzenli bir sekilde kullaninca cok umitlenirim hep
soğuk havalar kesinlikle cildimin baş belası o yüzden nemlendirici şart👍🏻
Bunu da deneylim bakalım valla bu platforma bayılıyorum harika faydalı öneriler sunuyorlar insanlara.
İyi bir kremim var 15 yıldır başka alternatif bulamadım
cildim karma bu yüzden nemlendiriciye gerek duymuyorum
Kışın nemlendirmek gerek özellikle elleri, aksi taktirde çatlayıp kanayabiliyor
Simple'in özellikle micellar temizleme suyu çook iyi tavsiye ederim deneyin.
Benim cildim karma. onun için ne yapabilirim bilmiyorum
Ne yapsam olmuyor lan olmuyor. Yine b*k gibi surat oluyor ne sursemde.
Doğal sabunlar öneririm
Cildi kuru veya yagli olanlar beni iyi dinlesinnn. hem kuru he yağlı ciltleri dengeleyen bi bakim soylyecegim sizlere. Ozellikle siyah noka ve sivilceleri olanlara bire bir. Benim gitmedigim doktor kullanmadigim ilac ve bitkisel ürünler kalmadı bosuna paralarim gitti megerrr sifa neydeymis biliyor musunuz? Alovera. Mutlaka alinn onu kremi falan değil bizzat kendisini. Atıyorum kullanacaginiz kadar kesin buzdolabinda yarim saat bekletin ortadan ikiye ayirip soguk peeling gibi uygulayin ama iyice yedirin sivilceli bolgelere ve siyah noktalı heryere masaj yaparak iyice surun.15 dk bilemediniz yarim saat bekledin ve yuzunuzu soguk su ile yikayin. Kurulanirken havluyla asagidan yukariya digru silerek kurulayin yuzunuzu. sonra evinizde muz varsa kabuğunu sürün yikayin muz yoksa gul suyu. (Gul suyunu yikamayin tabiki) Ben bunu 6 ay yaptim cildim bebek gibi oldu siyah noktam yok. Haftada 2 defa yapin. Biraz ugrastirir ana sabredin mukemmel bi cildiniz olur.
@denizyildiziiiiiiii cildi açarmı peki rengini falan .
Cok degil ama cildinin arindigini gozle görülür derece fark edebiliyosun sadece usenmeden cildin duzelene kadar haftada 2 defa yapmalisin benim cildim 6 ayda toparladi kendini ama dedigim sekilde uygulaman lazim soguk olacak
@denizyildiziiiiiiii tessekur ederum❤️❤️❤️❤️
Rica ederim :)
Dalinin bebek yağı ve badem yağı sürüyorum mis gibi yumuşacık oluyor cildim
kışın cild soğuktan çok etkileniyor, asıl kışın bakım gerekli,
gece uykusundan önce nemlendirmek bence en önemlisi çünkü.
Cildim kuru değil ama güzel bi gece kremi iyi olur.
Hiçbişey yapmıyorum sivilce yok bilet yok sadece aydınlatıcı sabunumla arada sabunluyorum o kadar
Gece bakımı daha iyi oluyor, uyku açısındanda iyi daha rahat uyumamı sağlıyor.
Bende sürekli kullanmıyorum, cildim çok çabuk kurumuyor...
Yumuşacık bir cilde sahip olmak için nemlendiriciler çok önemli
soğuk havalarda cildim çatlar, oyüzden kullanırım:)
Avokado yağı sürüyorum geceleri. Sabahları da sabunla yıkıyorum. Doğal olandan yanayım
Ben bunların hiç birini yapmıyorum gece yatarken ayaklarımı yıkayıp yatıyorum 😂
Temizleme jeli cildimde çok fark yarattı keşke daha önceden kullansaydım
Cildime fazla önem vermiyorum bilmiyorum hata mı yapıyorum.
zaten simple da kullanıyorum ve tavsiye ederim cildi harika temizliyor
Yazın yağlanan kışın kuruyan bir cildim var kışın her gün nemlendirici kullanıyorum
Dildim yağlı hic bi sey yapmıyorum temizliğine dikkat ederim
cildim karma ve sadece killi sabunla yıkayıp nemlendiriyorum bu kadar😂💚
Maskelerden yardım alıyorum ve gece yatmadan cildimi nemlendiriyorum.
Cildim yağlı maalesef, ama dikkat ediyor ve her gün bakımını yapıyorum.
Bazen ellerim için krem kullanıyorum onun haricinde cildimle ilgili bir sorun yaşamıyorum.
Oylara bak erkekler her gün jelle yüzünü temizliyormuş duy da inanma 😂
Gece kremlerim bitti maskelerim de bitmek üzere ama kremlerimin bitmesine dayanamam. Hepsi güzel kokuyor 😍
Soğukta ellerim çok çatlıyor genelde krem kullanırım bende.
Ne kadar üstüne düşersem cildim o kadar sorun çıkarıyor.
Cildim kuru olmamasına rağmen arada sırada nemlendirici kullanıyorum.
Cildim kuru olmadığından nemlendirici kullanmaya ihtiyacım kalmıyor şu anda
Cildim kuru Ankara ayazı iyice kurutuyor temizleyici jel ve her gün nemlendirme
Hiçbirşey yapmıyorum
Suyla yıka geç kasmaya gerek yok
Jskshsnsb
Soğuk havalarla baş edebilen nemlendirici kremleri kullanmadan bir gün bile geçirmiyorumm.
Ben sudan baskasini bilmem. En iyi nemlendirici bol su tuketmektir.
Cildim kuru değil, karma. Ama kışın ekstra bakım yapıyorum ki hava koşullarından dolayı kurumasın. Bunların hepsini yapıyorum. Ayrıca C vitamini desteği sağlıyorum 🌺
Kadın bakım ürünlerini deneyince kendimi pamuksu hissediyorum yumuş yumuş :D
Cildim aşırı kuru değil ama hergün Solante 50 spf güneş korucumu sürmeden dışarı asla çıkmam
İyi bir nemlendirici Krem cilt kuruluğunu gideriyor
Cildim normalde karma yapıya sahip ama kışın kuruyor gün içinde yapmam gereken bi yoğun iş varken Simple gece nemlendirici maskesi ile gece yatmadan önce kendimi şımarta bilirim
cildimi nemli tutmaya çalışıyorum çünkü cildim kuru oluyor genelde
Kutuluk için hergün yüz temizleme jeli kullanıyorum
Nemlendiriyorum her gece yatmadan sonra sabunla yıkıyorum
Cildimi, kuruluk ve gerginlik hissi olmadan temizleyen yüz temizleme jeliyle her gün yıkıyorum.
Nemlendirici özelliğe sahip olan sabun ile birlikte güzel bir şekilde yıkıyorum.