Güzellik & Bakım 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda yapılması önerilen düzenlemelerle sevimli dostlarımızın hayatlarında neler değişecek? (Sayfa 5) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 8482 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda yapılması önerilen düzenlemelerle sevimli dostlarımızın hayatlarında neler değişecek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 166 kişi beğendi
mrblackk007 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl hayvanlari sevmeyi sadece bi kanunan baglammaaklazkm 0 0 Yorumla
ayarsızz3n3rji Takip Et Xper 4 Yaş: 105 +1 yıl İnşallah böyle bişey gerçekleşir de hayvan zulmü son bulur 0 0 Yorumla
Emre2882 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hayvanlara eziyet fitneye yol açar. Hayvanların da sevilmeye hakkı var. 0 0 Yorumla
jwjsj Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kıyamam ben onlara o sevimli küçük yavrulara zarar verenin kafasını koparasım geliyor 0 0 Yorumla
Yaziklayn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Onları mutsuz hasta işkence görmüş görünce içim sızlıyor ceza almalı yapanlar 0 0 Yorumla
-boksorkaan_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Benim 3 tane kangalım var 2 aylık aşılı çok güzel bence 🙃 0 0 Yorumla
İbrahimKarakurt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Onlarda bizim gibi haklara sahip olup iyi bir. Yaşam kazanacaktır 0 0 Yorumla
Tascaynar1 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ne kadar kanun vs. Çıksada zihniyeti bozuk biri yapacağından geri kalmaz insanları eğitmemiz lazım 0 0 Yorumla
Carlos3455 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Insanlar hayvanlara neden zarar verir psikolojisi bozuktur bence 0 0 Yorumla
herşeyinalimi Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Aşırı bir öldürme ve işkence var bunun sonunun gelmesi lazım. bir şekilde 0 0 Yorumla
monsteroz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl hayvanlara karşı yöenlik her türlü kötü davranışı engellemek. 0 0 Yorumla
Huncalifesultan Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Hayvanlara işkence edenlerden nefret ediyorum onlar Allah c. c. bize sessiz armağanlarıdır... 0 0 Yorumla
Temnikova Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çok seviyorum hayvanları destekliyorum bütün seçenekleri 0 0 Yorumla
Dilahan12 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Her maddenin koşulsuz şartsız uygulanması gerekiyor. 0 0 Yorumla
geldimkibenburak Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Umarım olur ya. Kadınları koruyamıyor en azından çocukları korusun. 0 1 Yorumla geldimkibenburak +1 yıl Klavyeye selamlar 😂Hayvanları olacaktı o Yorumla
YalnızAdamx20 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Umarım hayvanlara karşı işlenen suçlara caydırıcı cezalar gelir. 0 0 Yorumla
MrPilot06 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl kimse duyarlı olmaz ise bunun önüne geçilemez malesef 0 0 Yorumla
XxXOzanXxX Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Onunkarinda bi anayasaya ihtiyaclari var kimse kafasina gore iskence yapamicak 0 0 Yorumla
Krizantemçiçeğimm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Onların da hayatı ve yaşama hakkı var. Gerek sokakta, gerek evde gerek ise barınak 0 0 Yorumla
Miray__x Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hayvanlara şiddet edenler ömür boyu hapis olsun istiyorum 0 0 Yorumla
Fatma08su Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü hayvanlara düzgün davranmayanlar cezalandırılmali 0 0 Yorumla
Cassielinz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl hepsi hayvanların yaşaması için sokakda gördüklerini öldürüyorlar aw 0 0 Yorumla
unalpamela Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl hayvanların ayrısı gayrısı omaz hepside can sonucda 0 0 Yorumla
Tatlı__Hatunnn Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hayvanlara yapılan eziyet ve şiddetin önüne geçmek lazım. 0 0 Yorumla
gezgin1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Para cezasi verilmemeli hapis veya ev hapsi verilmeli en az 1 ,4 yıl arası ceza verilmesi 0 0 Yorumla
Mehmetdnz Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hayvanların hakkı korunmalı daha caydırıcı cezalar olmalı 0 0 Yorumla
kavgadasoylenmez Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Hayvanları seven, insanları da sever. Zaten en çok sevgiye ihtiyacımız yok mu? 0 0 Yorumla
Gizlikatip33 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bu şekilde düşünüyorum umarım onların hakları korunur toplum içinde var oldukları bilinir artık 0 0 Yorumla
kimkibumerve Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Umarım hemen yürürlüğe girer ve gerçek anlamda uygulanır. 0 0 Yorumla
Cemregnd Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Özellikle sokak hayvanları için birer kimlik oluşturulabilir. 0 0 Yorumla
sdasv Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Onlar hem can hemde bu ömrümüzde yoldaş iyi ki varlar❤ 0 0 Yorumla
root9 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Umarım kadına, çocuğa ve hayvana şiddet son bulur 2 0 Yorumla
kposck Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Hayvanlarında insanlar gibi yaşama hakkı olmalı 1 0 Yorumla
SaNa_Ne__KiMe_Ne Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Hayvanları korumak hepimizin görevi. 1 0 Yorumla
Darkness28 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl her şeyin düzeleceğine inanmak istiyorum.. 1 0 Yorumla
ӄıʀçɨƈɛӄ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Hepsi olmalı hayvanlara artık eziyet bitsin. 1 0 Yorumla
Homealone35 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Onlara da ait bu dunya. Bencil olmasın ınsanlar. 1 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Dostlarımız için umut verici gelişmeler 🙏🏼 1 0 Yorumla
Leyla5560 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Çünkü bizden çok bu dünyayı onlar hak ediyo 0 0 Yorumla
Narinpsikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Hayvanlar iyiki varlar. Onlara saygı duymalıyız 0 0 Yorumla
iammePERIODT Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Keşke kurallara uyanlar da olsa ne güzel olurdu. 0 0 Yorumla
ÖpÖşMeYiN Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Hepsi diyorum ben hayvanları koruyalım. 0 0 Yorumla
nurcanss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Kesinlikle korunması lazım onlar melekk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
279Cevap
hayvanlari sevmeyi sadece bi kanunan baglammaak
lazkm
İnşallah böyle bişey gerçekleşir de hayvan zulmü son bulur
Hayvanlara eziyet fitneye yol açar. Hayvanların da sevilmeye hakkı var.
Kıyamam ben onlara o sevimli küçük yavrulara zarar verenin kafasını koparasım geliyor
Onları mutsuz hasta işkence görmüş görünce içim sızlıyor ceza almalı yapanlar
Benim 3 tane kangalım var 2 aylık aşılı çok güzel bence 🙃
Onlarda bizim gibi haklara sahip olup iyi bir. Yaşam kazanacaktır
Ne kadar kanun vs. Çıksada zihniyeti bozuk biri yapacağından geri kalmaz insanları eğitmemiz lazım
Insanlar hayvanlara neden zarar verir psikolojisi bozuktur bence
Aşırı bir öldürme ve işkence var bunun sonunun gelmesi lazım. bir şekilde
hayvanlara karşı yöenlik her türlü kötü davranışı engellemek.
Hayvanlara işkence edenlerden nefret ediyorum onlar Allah c. c. bize sessiz armağanlarıdır...
Çok seviyorum hayvanları destekliyorum bütün seçenekleri
Her maddenin koşulsuz şartsız uygulanması gerekiyor.
Umarım olur ya. Kadınları koruyamıyor en azından çocukları korusun.
Klavyeye selamlar 😂
Hayvanları olacaktı o
Umarım hayvanlara karşı işlenen suçlara caydırıcı cezalar gelir.
kimse duyarlı olmaz ise bunun önüne geçilemez malesef
Onunkarinda bi anayasaya ihtiyaclari var kimse kafasina gore iskence yapamicak
Onların da hayatı ve yaşama hakkı var. Gerek sokakta, gerek evde gerek ise barınak
Hayvanlara şiddet edenler ömür boyu hapis olsun istiyorum
Çünkü hayvanlara düzgün davranmayanlar cezalandırılmali
hepsi hayvanların yaşaması için sokakda gördüklerini öldürüyorlar aw
hayvanların ayrısı gayrısı omaz hepside can sonucda
Hayvanlara yapılan eziyet ve şiddetin önüne geçmek lazım.
Para cezasi verilmemeli hapis veya ev hapsi verilmeli en az 1 ,4 yıl arası ceza verilmesi
Hayvanların hakkı korunmalı daha caydırıcı cezalar olmalı
Hayvanları seven, insanları da sever. Zaten en çok sevgiye ihtiyacımız yok mu?
Bu şekilde düşünüyorum umarım onların hakları korunur toplum içinde var oldukları bilinir artık
hayvanlara mal gibi davranılması çok köti bir durum
Umarım hemen yürürlüğe girer ve gerçek anlamda uygulanır.
Özellikle sokak hayvanları için birer kimlik oluşturulabilir.
Onlar hem can hemde bu ömrümüzde yoldaş iyi ki varlar❤
Umarım güzel sonuçlar verir
Umarım kadına, çocuğa ve hayvana şiddet son bulur
Hayvanlarında insanlar gibi yaşama hakkı olmalı
Çok geç bile kalınmış bir düzenleme
Hayvanları korumak hepimizin görevi.
Yapan her türlü yapar yine ya
her şeyin düzeleceğine inanmak istiyorum..
Çok iyi olur dilsiz melekler icin
Onların da bi can olduğu anlaşılmalı
Hepsi olmalı hayvanlara artık eziyet bitsin.
Onlara da ait bu dunya. Bencil olmasın ınsanlar.
Hayvanlar can muamelesi görmeli
İnşallah insanlar bilinçli hale gelir
Onlar savunmasız melekler
Hepsi diyorum. Hayvanlar değerli 🌺
Hepsi diyorum ben katılıyorum.
Dostlarımız için umut verici gelişmeler 🙏🏼
Hepsi ve daha fazlası olmalı
tüm hayvanlar melektir 👼🏻😊
Çünkü bizden çok bu dünyayı onlar hak ediyo
Dünya sadece biz insanlara ait değil!
Hayvanlar iyiki varlar. Onlara saygı duymalıyız
Keşke kurallara uyanlar da olsa ne güzel olurdu.
Hepsi diyorum ben hayvanları koruyalım.
Kesinlikle korunması lazım onlar melekk
Harika bir çalışma bu 😇😇
Önemli olan uygulanması...
Ne gerekiyorsa yapılması gerekir