Güzellik & Bakım 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda yapılması önerilen düzenlemelerle sevimli dostlarımızın hayatlarında neler değişecek? (Sayfa 6) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 8482 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda yapılması önerilen düzenlemelerle sevimli dostlarımızın hayatlarında neler değişecek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 166 kişi beğendi
Parlamentmavi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl Mal değil canları olduğunu herkes öğrenecek 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Hem hayvanları hemde kadınları sevelim 0 0 Yorumla
Sivaslıbirmüslim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Hayvanları sevelim onlar bizim için çok kıymetli 0 1 Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Hem hayvanları hemde kadınları sevelim Yorumla
AnEm0n Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Hepsi önemli benim için çok güzel düşünülmüş. 0 0 Yorumla
Sedaaaaq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl hayvanlarda candir. bunu onemsemeniz cok guzel. 0 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Umarım hayvanlara uygulanan şiddet durur 0 0 Yorumla
gencoyun-135 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayvanlara işkenceye son verilsin artık 0 0 Yorumla
pandasevercocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl onlar bizim en harika dostlarımız.. 0 0 Yorumla
nonick34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Umarım cezalar ağır olur onlar savunmasız canlılar 0 0 Yorumla
blackofgood Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Bu cok iyi bi kanun insallah yararlı olur 0 0 Yorumla
HateMyself Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Umarım olur çünkü hayvanlarda değerlidir 0 0 Yorumla
BaranCanYigiter Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl savunmasız canlılara eziyet ediyorlar yazık 0 0 Yorumla
Dünyadanbirigibi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl Zaten hayvanlara şiddet uygulayanlar hayvandır. 0 0 Yorumla
Kraliçesiz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Zaten hayvanlara şiddet uygulayanlar hayvandır. 0 0 Yorumla
umutsuzlar64 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl insanları tanıdıkça hayvanları sever oldum 0 0 Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl B şıkkının olması mümkün görünmüyor 0 0 Yorumla
gokhankajmer34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Köpekleri severiz ve kedileride 😎 0 0 Yorumla
soul_reader Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Keşke bu kanun çıksaYeter artık kaç sene oldu 0 0 Yorumla
DelisinSennnnn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Hiç bışe değişmez yazılan uygulanmaz 0 0 Yorumla
muratkan43 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 55% +1 yıl kanunu değil kafaları değiştirmek lazım 0 0 Yorumla
LaStCaCa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl A dedim bence iyi dedim. Yazık ya minnoşlars 0 0 Yorumla
Red_baron__ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hiç bir değişiklik olmayacak görürsünüz 0 0 Yorumla
Elcinvogue Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Ne güzel bir haber şu kötü geçen günlerde 0 0 Yorumla
35prenses35 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Gönül ister hepsi ama gerçekler ne olur ki 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl mutlu olurlar inşallah daha fazla 0 0 Yorumla
Kaanf Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Hayvanlar ne zaman mal oldu ya tabi ki can olacak 0 0 Yorumla
Jokerrr_33 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl kalpsiz insanlar olduğu sürece hiç birşey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
279Cevap
Mal değil canları olduğunu herkes öğrenecek
En önemlisi ölümleri azalacak
Hem hayvanları hemde kadınları sevelim
Hayvanları sevelim onlar bizim için çok kıymetli
Hem hayvanları hemde kadınları sevelim
Hayvan tecavüzü en önemlisi 🤬
Hepsi. İnşallah gereği yapılır.
Hepsi önemli benim için çok güzel düşünülmüş.
hayvanlarda candir. bunu onemsemeniz cok guzel.
Umarım hayvanlara uygulanan şiddet durur
Onlar kul ve canlılar mal değiller.
Hepsi diyorum kapsamlı olmalı
Hayvanlara işkenceye son verilsin artık
onlar bizim en harika dostlarımız..
Hayvanlara eziyet eden ceza almalı
yaşasın hayvan dostlarımız
Umarım cezalar ağır olur onlar savunmasız canlılar
Bu cok iyi bi kanun insallah yararlı olur
baya güzel gerçekten çok sevdim
Hepsinin uygulanması taraftarıyım
Umarım olur çünkü hayvanlarda değerlidir
savunmasız canlılara eziyet ediyorlar yazık
hayvanlar da can sahibi duyarlı olalım
Zaten hayvanlara şiddet uygulayanlar hayvandır.
Artık hayvanlar sahipsiz kalmayacak
Zaten hayvanlara şiddet uygulayanlar hayvandır.
Daha çok hayvan haberi göreceğiz bence
Tabii ki hepsi diyorum kapsamlı olmalı
süper ne güzel oldu kfkjsfm
insanları tanıdıkça hayvanları sever oldum
B şıkkının olması mümkün görünmüyor
Köpekleri severiz ve kedileride 😎
Keşke bu kanun çıksa
Yeter artık kaç sene oldu
Hiç bışe değişmez yazılan uygulanmaz
Hepsi olmalı bunların hepsi nokta...
hiçbisey degismez bu ülkede
kanunu değil kafaları değiştirmek lazım
Onlara kibar olun ve sevin
Her biri fazlasıyla gerekli
Hepsi, diye düşünüyorum ben.
Onlarda bir can korunması gereek
A dedim bence iyi dedim. Yazık ya minnoşlars
Bence hepsii...
Umarım hepsi olur
İnşallah iyi olur. 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Hiç bir değişiklik olmayacak görürsünüz
Kuzular.. ... ☺️.. .. ...
Umarım yasa usulünce uygulanır.
Ne güzel bir haber şu kötü geçen günlerde
Canları koruyalım her zaman 💙😇💫
Gönül ister hepsi ama gerçekler ne olur ki
İnşallah tüm seçenekler olur.
Hayvanlar candığr çok tatlılar🥰
İyi bir teklif.. hayvanlari koruyalim...
Caydırıcı cezalar olması şart
mutlu olurlar inşallah daha fazla
Hayvanlar ne zaman mal oldu ya tabi ki can olacak
kalpsiz insanlar olduğu sürece hiç birşey
şu canlara nasıl kıyıyorlar yazık valla
Tatlı kedilere eziyet verenler cezalandırılmalı
Şunlardan ne istiyorlar ya hayvanlar çok masum
Evet hepsi olmalı ve hayvanlar rahat etmeli.