Kadına kalkan eller kırılsın canlı varlıklar olarak hayvanlara işkence yapanların elleri kırılsın, yine canlı olarak ormana ağaçlara zarar veren hayvanların elleri kırılsın
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Anketler > 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda yapılması önerilen düzenlemelerle sevimli dostlarımızın hayatlarında neler değişecek?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
279Cevap
Bu ülkedeki cezalar ve kanunlar insana şiddetin önünü kesmişmi ki hayvanlar güvende olsun. Kötülerden nefret ediyorum.
Kadına kalkan eller kırılsın canlı varlıklar olarak hayvanlara işkence yapanların elleri kırılsın, yine canlı olarak ormana ağaçlara zarar veren hayvanların elleri kırılsın
@Fatih0656 âmin âmin âmin..
Ciddî bi mesele bu. İnsanlar onların da canın yandığını anlamayacak kadar kit olabiliyor. Ya da onların da bit canı olduğu
Hayvanlar da evcil veya sokak hayvanı ayrılmaksızın eşit olmalı
İnsallah iyi bir ceza alma korkusu işkenceyi önleyecek
Hayvanlarin da bir "can" oldugunun herkes bilincinde olsun artik.
hayvanlara mal değil de can gibi görseler zaten diğer sorunlar için çözüm bulma gereksiz kalırdı
İnsallah karismazlar arkadaşlarımıza
#Emirhancankir1
Hayvanlara işkence eden öldüren kesinlikle ceza evine girmeli
Neden olduğunu bilmiyorum ama hiçbi hükümet hayvanları korumak için ciddi bişeyler yapmadı (diğer ülkelerde durum ne bilmem)
Hayvan diye küçümseyenlerden daha çok fayda sağlıyor.
İnsanlardan çok hayvanları severim en azından zararı dokunmuyor.
Onu bilmiyorum ama hayvanlara iyi davranalim onları saldırgan hale getirmeyelim onlara bakamayacaksanizda almayın lütfen
Keşke intagramda veya Twitter’da aptalca akımlar başlatan fenomenler bunlarda da bir akım başlatabilse..
2 Eylül de köpeğimi çaldılar yasa beni kurtarmaz yani ilk köpeğim ve şu an deli gibi özlüyorum. İnaan her sorunun faktörü insan
Her türlü Hayvanlara karşı herşey yasaklansın başta balık avlama kurban kesme kedi yakma köpek zehirleme gibi!
Bizim ülkemizde güzel kanunlar oluyor ama inş bu kanun düzgün uygulanır yıne herseyın üstü kapandıgı gıbı bu tür cezaların uygulanmadıgını gormeyız
Cezalar çok hafif sadece hayvan yasası değil tüm cezalar çok ucuz bedellerde sadece hayvanlar değil ama böyle yavaş yavaş olmasıda güzel tabiki.
Ceza gelmesi lazim kesinlikle. Adamlar köpeğe tcvz ediyor taciz ediyor sonra 500 lira ceza alıp çekip gidiyorlar.
çoğu insan gibi görünen canlılardan daha sevecen ve duygusal varlıkları her anlamda korumak gerekli diye düşünüyorum
Hayvanlar malesef şu yasalar eşya gözüyle bakılıyor insanların egitilmesi şart oda bir canlı oda bir hayat vijdan merhamet egitimi şart
Her canlinin yasam hakki vardir. Ancak bana zarar verecek herhangi bir canli ile karsilasirsam kendimi koruma hakkimda vardir.
Ne değişir bilmiyorum ama vicdanı olmayan hayvanların önüne geçecek ciddi yaptırımlar olmalı caydırıcı cezalar şart
Bence boyle birßeyin olması cok iyi olmuş tabi ben yine de adalet sistimize güvenmiyorum yalan olabilir
Çoğu insandan akıllı hayvanlar olduğuna göre onların da bir yasası olmalı. Umarım haklarının karşılıgı ceza olarak döner zarar verenlere
Korunulmak bı tek insanlar için deildr halini anlatamayn sessz masum hayvanlar için gerekli hm de bizden fazla..
Hayvanlara eziyetin önüne geçilmesi lazım konuşmaktan bile aciz olan masum canlılara işkence ediyorlar
Onlar da bir can taşıyor. Küçük büyük olsa bile. Bizim ufak bir vurmada bile canımızın yandığı kadar onların da canı yanıyor.
Şiddet ve işkencenin önüne geçilir bence Hayvanlar çok sadık dostlarımız sahip çıkalım onlara
Umarım yazılanlar gerçek olur onlar bizim canlarımız
Hayvanlara tecavüz eziyet edenler idam edilse yeridir
Hayvanlar dilsiz canlılar lütfen hep bunu düşünün 😔
onlar mal değildir can'dır. lütfen duyarlı olalım ya
hayvanlara kim şiddet uğratıyosa allah onu öbür dünyada yaksın inşş inş inş
Artık hayvana şiddet uygulayanlara hapis yolu görünsün. İnsan hayvan farketmez can candır
Abartma sen de
Abartı nerde burada? @feminazii
Hayvanlar Allahin sessiz kullaridir. Şimdi susuyorlar ama kiyamet gununde konuşacaklardır.
Hayvanlarin da bir "can" oldugunu anlarlar böylece.
Hayvanlar işkence edilerek öldürülüyor ve cezası sadece 987 tl.
Kanunlarla hiç bir yere varamazsınız, bunları, insanlara öğretmelisiniz
Hayvanlar yeterince zarar gördü zaten artık onlara da değer verilmeli
Çok şükür sevgimize muhtaç küçük dostlarımız korunacak
Bu ülkede hayvanlar birer eşya olarak görüldüğü için 600₺ para cezası hariç hiç bir şey yapılmaz.
Ya neden boyel caniler var hayvanlarda bı insan onlar herşeyin en iyisini hak ediyolar
bravoooo tebrik ederim gayet iyi bir paylaşım gerçekten :)
daha iyi bence benim fikrimce tabii ki herkesin kendi fikri var
Bu masumların canını yakabilen birisi yaşamayı haketmiyor bence
Hayvanlar insanlardan daha iyi onlara düzgün davranın
Çünkü benim de 2 kedim 5 köpegim var. Onlarda bir canlı
Sizi tebrik ediyorum bu çalışmalarınızdan dolayı <3
Hayvanları korumak lazım hayvana işkence yapan hatvan çok ülkede
Bugün pitbulları topluyorlardı adanada 5 yıllık sahibi de olsanız alıyorlardı
Hayvanlara karşı her türlü şiddet ve işkencenin önüne geçilecek.
Hayvanlara hayvan demek bile yanlış iken bazı insanlar bence hayvan onlara kötü davranarak.
Bu konuda çok umutlu olduğumu soylıyemem insanını koruyamayan bir milletiz
Hayvanlar da bir can taşıyor ve en iyi yaşamı hak ediyor şiddeti ve açlığı değil
Hiçbir b*k değişmeyecek. Her şey aynı olacak.
Kendinizi kandırmayın.
Kesinlikle hepsi olmalı hayvanlar mal değil candır.
İnsan olabilmenin yolu; Yaratılmış her şeye sevgi ve merhamet duyabilmektir.
Hepsi dedim ama hiç umudum yok aslında. Kanun yazı olarak var olacak...
Hayvanlar zarar görmesin hiç bir hayvan şiddeti hak etmiyor
Oyle olması gerekir çunki yazık degilmi o hayvanlarda onlarda can
hayvanlara yapılan zulümün farkında değil bu devlet.