hiçbir şey değişmeyecek tabikide, bu ülkede bir çok kanun var ama uygulayan yok hayvandan bahsediyosun adam kesiyolar sokakta kadınları doğruyolar kadın hastaneden çıkmadan doğrayan dışarda gezmeye başlıyor
Mal değil can olduklarını, şiddete değil sevgiye ihtiyaçları olduğunu, satın almayıp barınaktan sahiplenilmesi gerektiğini, sokaktaki canların mama ve sevgiye ihtiyaçlarını karşılar umarım😌
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Anketler > 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda yapılması önerilen düzenlemelerle sevimli dostlarımızın hayatlarında neler değişecek?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
279Cevap
Daha fazla işkence görüp öldürülmeyecekler. İnsanlar hayvanları sevmeyi onlarla yaşamayı öğrenecek. Onların da hakları olduğu unutulmamalı
Umarım yasa çıkar. Minik dostlarımıza yapılan tecavüzler, öldürmeler, katletmeler para cezası ile değil de hapis cezasıyla sonuçlansın
Cumhuriyet kurulduğundan beri 1 tane bile ciddi biçimde hayvanları koruyan yasa çıkmamış. Şimdi mi çıkacak, inşallah diyelim
Dostlarımıza kötülük yapanlar en iyi cezalar geldi gelmek üzere. Onların mutluluğu ve huzuru için yeni düzenlemeler inşallah işe yarar
Allah'm hepsiyi bulabildim 🙌🤗 bu olsun bu da olsun e bu olmazsa... Buga giriyordum neredeyse... Vicdansiz KScan seni...
hiçbir şey değişmeyecek tabikide, bu ülkede bir çok kanun var ama uygulayan yok hayvandan bahsediyosun adam kesiyolar sokakta kadınları doğruyolar kadın hastaneden çıkmadan doğrayan dışarda gezmeye başlıyor
Çok güzel bi haber☺️ İnsanların daha duyarlı olması lazım hayvanlara karşı
En güzel haber
Hayvanlara karşı her türlü şiddet ve işkencenin önüne geçilecek.
Zarar vermem, incinmelerini asla istemem. Ama hiç de sevmem. Civcivler haricinde hoşlandığım hiçbir hayvan olmadı
konu hayvanları korumak degıl hasta ınsanları tedavı etmek yönunde olmalıydı toplumdakı hasta zıhnıyetlerın rehabılıte edılmesı önemlı
Kabahat değil suç. Artık çıkarsınlar şu kanunu. En iyi dostlarım sahip olduğu haklara kavuşsun istiyorum. <3
Burda bunları yazacağınıza sokaklara çıkıp onlara yardım edin icraat yapın, o zaman hakları korunduğuna inanırız.
Umarim guzel ulkemizde bu sessiz can arkadaslarimizi en guzel sekilde koruyacak kanunlar cikar artik. Hayvnai sevmeyen insani hic sevemez.
Hiçbir şeyin değişeceğini düşünmüyorum. BiZim insanımız eğitilemez ve anarşist bir kafaya sahip. Yine istedikleri gibi can yakmaya devam edecekler.
bu yasa artık çıkmalı yeter artık araba arkasında köpegı baglayıp surunduren yeter artık zulm eden serefsızler yargılansın
Dünyada bir tane hayvanın eksik olduğunu düşünebilen bir insan hayatta hayvana zarar vermez. Zaten o da bir can tasiyor. hayvanları sevelim koruyalim
benimde köpüşüm var ya ben sevmeye kıyamıyorum adamlar nasıl öldürüyor işkence ediyorlar anlamıyorum.
bizim bu yeryüzünde yaşamayı hakettiğimiz kadar onlarda hakediyorlar, adil ve dürüst insanlarsak eğer onlara bu yaşam şansını sunmalıyız
Kısa sürede canlarımızın hakkını yasal olarak hakkını korumalıyız. Canilerin cezalandırılması için ne gerekiyorsa yapılmalı.
Böyle bir kanun zaruri ve gerekli. Yalnız bu zarar verme değerlendirilirken, kasıtlı mı yoksa korkmanın etkisi ile geliştiği de önemli...
Hayvanlara “mal” değil de “can” muamelesi yapıldığı zaman her şey mükemmel olacak zaten 🙏
Bu dünyaya gelen her canlının yaşama hakkı vardır, tabiat insansız yaşar ama insan tabiat doğa olmadan yaşayamaz.
Düzenlemeler iyi ki geldi diyen tek kişi ben miyim, eğer tek kişiysem lütfen beğeni tuşuna basınız :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Bu yasayı çıkarmak da çok önemli bir adımdır ama asıl önemli olan bunu gerçekten hakkıyla uygulayabilecekler mi? Bunum hakkında şüphelerim var.
umarım uygulanır * once belediyeler kamu kurumları dostlarımızı can olarak gorur onlar hayvan degil onlar emanet
Evlerinde cins kedi besleyen insanlar umarım 2. maddeyi görür, hayvanlar mal değildir satılamaz satın alınamaz. Çok iyi olmuş bu düzenleme.
Can onlar can iyi ki varlar insanlardan daha fazla hakları olmalı doğa onların
geç bile kalındı bunu yapmak için umarım sevimli dostlarımız artık acı çekmez
Ne zaman çıkacak bu kanun
Bir an önce çıksın artık
Sene 2020 oldu.
İnşallah böyle bişey gerçekleşir de hayvan zulmü son bulur
Hepsi uygulanmalı bence bu farkındalık çoktandır oluşmalıydı gec bile kalınmış
Kesinlikle yaptırımlar çok daha artmalı. Onları korumalıyız
Hayvanlarin da bir "can" oldugunun herkes bilincinde olmalı
Kanun olsa ne yazar insan denilen iki ayaklı hayvan yine de zarar veriyo
Merhabalar
🐕🐈
Umarım bütün hayvanları koruyacak yasa çıkar.
hayvanlara şiddet uygulayan merhamet etmeyen biri ASLA AMA ASLAAA iy bir insan olamaz
Her yasa gibi bunada uyulacağını sanmıyorum ama keşke hayvanlara suçun bedeli ömür boyu ücretsiz çalıştırılmak olsa ceza evlerinde
Hayvanlara karşı her türlü şiddet ve işkencenin önüne geçilecek.
Dünyanın en masumları. Hayvana zarar verebilen insana çok daha kolay zarar verir.
Hayvanlara uygulanan şiddetinde suç sayılması gerektiğini düşünüyorum.
Mal değil can olduklarını, şiddete değil sevgiye ihtiyaçları olduğunu, satın almayıp barınaktan sahiplenilmesi gerektiğini, sokaktaki canların mama ve sevgiye ihtiyaçlarını karşılar umarım😌
Hayvan ırkı bize emanet
Sen yerdekilere merhamet etki , göktekilerde sana merhamet etsin
Her zaman sonuna kadar okumayan ben hep böyle oluyor ya
Keşke kanunlara gerek kalmadan insanlarımız biraz merhametli olsa
umarım güzel şeyler olur hayvan hakları ciddi anlamda korunur
Daha önemli bence sonuçta her türlü şiddet kesilirse başka bir şeye gerek kalmaz
Hayvanlara eziyet etmek suç olarak değerlendirilecek, bunu sevdim.
Umarım bu sayede hayvanların da bir can olduğunu anlayabiliriz.
Çünkü öyle düşünüyorum. Hayvanlara karşı her türlü şiddet ve işkencenin önüne geçilecek.
Hiçbir şeyin değişeceğine inanmıyorum. Çünkü, yasa çıkmasından yana değil meclisin büyük çoğunluğu.
Medeniyetimizin ilerlemesi biraz zaman alacak yinede kanun bir başlangıç
Ben onlara kurban olurum bahçem olsa bende besliyecem
Hayvanlar hayatımızın bir parçasıdır hayvanlar insandan daha cana yakın emin olun
Hepsi olmalı hepsi uygulanmalı bizim ki can da onların ki değil mi
İnşallah yeni düzenleme ile artık rahat bırakırlar hayvanları...
sonunda. birde kadınlara kalkan eller için yönetmelik gelse.
Şiddetin cinsiyeti mi var
Ah Ah dilsiz kullar kanunlar kapsamında olması en iyisi
Onlara zarar gelsin istemiyorum :(
Onlar çok masum canlılar
Umarım herşey güzel olur, Cezaların biraz daha cezalandırıcı olması daha yararlı olur
Güzelce eğitilmeli ve sevilmeli bakımları yapılmalı