Güzellik & Bakım Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? (Sayfa 8) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6975 Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 144 kişi beğendi
aycaakayahan1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok tatlı ve masum dostlarımız onlar❤ 1 0 Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Dokunamam ama kötü davranmam 1 1 Yorumla MayısssssssKızı +1 yıl @eylemyiğit bu ne biçim yorum kendine gel kim oluyorsun da bunu söylüyorsun? ben küçüklükten beri korkuyorum dokunmaya yaklaşmaya her dokunmak istemeyen sevmiyor anlamına mı geliyor ne boş insansın ya Yorumla
nurkanhan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl tabi ki böcekler hariç evet 1 1 Yorumla 34ONUR +1 yıl Arılar dahil olmamalı. Yorumla
skazmsmss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl insanlara davrandığımdan çok daha iyi kalpliyim 1 0 Yorumla
ZarifÇiçek Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Hayvanlara karşı fobim olsada haklarını savunurum. 1 0 Yorumla
ALWAYSCOOL Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl hayvanları sevmeyenler, insanları hiç sevemez... 1 0 Yorumla
1randoman Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Tüm canlılara karşı iyi kalpli olmaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
heyoheyi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl vejeteryan oldum zamanında desem yeterli bence 0 0 Yorumla
LadyMoon06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Hayvanları çok seviyorum. Onlar da bir canlı 0 0 Yorumla
ayhanimsi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Candirlar can can baska ne olcak csn parcalari 0 0 Yorumla
ByNarKo Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 46% +1 yıl evet her zaman iyiyim hayvanları severim 0 0 Yorumla
emre9963 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gökdeniz, Gine pigim, iki muhabbet kuşum var. 0 0 Yorumla
MiyuPoti Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl Cok guzel bence ellerine sağlık ama kullanmayacam 0 0 Yorumla
Bluedabadi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 47% +1 yıl Hayvanları severim onlarda bir can neticede 0 0 Yorumla
pandasevercocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl b şıkkı diyorum ben. en çok uyan o 0 0 Yorumla
TuruncuDiyar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Özellikle kedilere karşı iyi kalpliyim 0 0 Yorumla
SaNa_Ne__KiMe_Ne Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl İyi olurum iyi iyi her zaman iyi iyi 0 0 Yorumla
joker7747 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 , eic 60% +1 yıl insan seveceğime hayvan severim daha iyi 0 0 Yorumla
ӄıʀçɨƈɛӄ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Her zaman iyiyimdir gayvanları severim korurum. 0 0 Yorumla
PapatyaTaaneleri Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Elbette hayvanlara karşı şefkatli ve iyi kalpliyim 0 0 Yorumla
OooSUNSHİNEooO Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 72% +1 yıl Tabiki🐈🐕 Onları sevelim koruyalım 0 0 Yorumla
RaisonDetre Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 56% +1 yıl Mecbur iyi kalpliyiz, yoksa ısırıyor şerefsiz. 0 0 Yorumla
Coffee-Addict Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Elbette köpeğimiz bile var hatta :) 0 0 Yorumla
prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Evet tabiki. Onlara her zaman merhamet ederim 0 0 Yorumla
kimlerburada Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl evet severim... bence oylede olmalı 0 0 Yorumla
romantik_odun Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bir böceğe bile asla zarar veremem 0 0 Yorumla
ZeytinliÇikolata Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Her canlıya karşı iyi kalpli olduğumu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Benim en iyi dostum can yoldasım minnoşum 0 0 Yorumla
Çocuk_gibiyim Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl onlara kıyamıyorum bazı insanlar ne merhametsiz ya 0 0 Yorumla
pandemist Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yolda görsem laf atarım ama asla eve sokmam 😊 0 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Hayvanakri daha cok severim insanlardan. 0 0 Yorumla
GlitchyAndFuzzy Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 88% +1 yıl Aciz olan herseye merhamet gosteririm. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
455Cevap
Çok tatlı ve masum dostlarımız onlar❤
Bütün sokak hayvanları benim zaten.😍
Dokunamam ama kötü davranmam
@eylemyiğit bu ne biçim yorum kendine gel kim oluyorsun da bunu söylüyorsun? ben küçüklükten beri korkuyorum dokunmaya yaklaşmaya her dokunmak istemeyen sevmiyor anlamına mı geliyor ne boş insansın ya
Tabi ki onlar en masum varlıklar 🥰
Evet çok seviyorum hayvanları 👍🏻💕
Yazanlar lafta değildir inşallah
Evet bu konu da hassasım. Çok severim🥰
tabi ki böcekler hariç evet
Arılar dahil olmamalı.
Evet kedim var adı Atena.
insanlara davrandığımdan çok daha iyi kalpliyim
Hayvanlara karşı fobim olsada haklarını savunurum.
hayvanları sevmeyenler, insanları hiç sevemez...
Sokagimda baktığım kedi ve köpeğim var
kesinlikle hayvan hakalrını savnuyorum
Tüm canlılara karşı iyi kalpli olmaya çalışıyorum.
vejeteryan oldum zamanında desem yeterli bence
onlara saygı duymak zorundayız
Hayvanlara karşı çok duyarliyim
Hayvanları çok seviyorum. Onlar da bir canlı
Candirlar can can baska ne olcak csn parcalari
Hayvana iyi olmayan insana neler yapar
evet her zaman iyiyim hayvanları severim
Herzaman iyi kalpliyim severim.
iyi kalpliyimdir tabiki de
Hayvanlara eziyet eden insan olamaz
Gökdeniz, Gine pigim, iki muhabbet kuşum var.
Cok guzel bence ellerine sağlık ama kullanmayacam
Hayvanları severim onlarda bir can neticede
Hayır diyen ruh hastasıdır
Ben onları yerim ya onlar bitane
b şıkkı diyorum ben. en çok uyan o
Evet baktığımız hayvanlarımız var
Özellikle kedilere karşı iyi kalpliyim
İyi olurum iyi iyi her zaman iyi iyi
En çok onlara iyi kalpliyim zaten
ölürm onlara çok seviyorum
Hayvan derken başka bir cins mi?
insan seveceğime hayvan severim daha iyi
Her zaman iyiyimdir gayvanları severim korurum.
Evet cok severim hayvanlari
hayvanları korumak gerekiyor
Elbette hayvanlara karşı şefkatli ve iyi kalpliyim
Tabiki
🐈🐕
Onları sevelim koruyalım
Kedim var çok seviyorum onu
Evet elbette iyi kalpli biriyim
Evcil hayvanım var tatlış mı tatlış
Mecbur iyi kalpliyiz, yoksa ısırıyor şerefsiz.
Herzaman iyi kalpli olurum herzaman...
Elbette köpeğimiz bile var hatta :)
Evet tabiki. Onlara her zaman merhamet ederim
evet severim... bence oylede olmalı
bir böceğe bile asla zarar veremem
Her canlıya karşı iyi kalpli olduğumu düşünüyorum.
Benim en iyi dostum can yoldasım minnoşum
Evett hayvanlar en iyi dostlarımız 😍
onlara kıyamıyorum bazı insanlar ne merhametsiz ya
Yolda görsem laf atarım ama asla eve sokmam 😊
Evet Iyi kalpli oldugumu düşünüyorum
Hayvanakri daha cok severim insanlardan.
Aciz olan herseye merhamet gosteririm.