Güzellik & Bakım Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? (Sayfa 9) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6975 Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 144 kişi beğendi
MahmutUcar Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 75% +1 yıl Elbette iyi kalpliyim. Masum canlılar. 0 1 Yorumla MahmutUcar +1 yıl Nereden? Yorumla
MİHRİŞŞİMM Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ewtt cokk seviyomm ozellikle kuzulari 0 0 Yorumla
мᴀsᴛᴇʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Hayvanları severim mutlaka yemek ve su veririm. 0 0 Yorumla
ozkuyucu_efe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayvanları sevmeyen insanlarida sevmez. 0 0 Yorumla
Uniionsra Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kalbim ve ömrümün yettiği her zaman.♥ 0 0 Yorumla
1-JessicaRabbit Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Tabiki. Hayvanlar bizim dostumuz 0 0 Yorumla
Kara_Mamba Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayvanların sadece etiyle sütüyle ilgilenirim :)) 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl iyi olduğum kanısındayım :D beslediğim var :D 0 0 Yorumla
tutkununellitonu Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Evcil hayvanım var onu çok seviyorum 0 0 Yorumla
Notorioustag Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayvan sevmeyen insan sevemezsssss 0 0 Yorumla
mrtcn1 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Onlar da can sahibi. Sevgiyle yaklasmaliyiz 0 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl hayvanlar üzerinde test yapılmasına bende karşıyım 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Hayvan haklarını var gücümle savunurum. 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Öyleyim bir kedim bir köpeğim var 🧚🏻♀️ 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Kapımın önüne su koyuyorum bazen dw seviyorum 0 0 Yorumla
champliver Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Hayvanları severim özelliklede köpekleri 0 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayvanlar severim ama bulundurma şansım yok 0 0 Yorumla
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Her zaman her zamanda öyle olacak inşallah 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Elbette, yıllardır kedi besliyorum. 0 0 Yorumla
sabırlıbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Bize muhtaçlar sevgiye muhtaçlar sevip korumalıyız 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Evet onları çok seviyorum ve güzel bir bence olmuş 0 0 Yorumla
aşksevmeyen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Seviyorum onları benimde var kedilerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
455Cevap
Sevimli hayvanları seviyorum
Elbette iyi kalpliyim. Masum canlılar.
Nereden?
Tabi ki bir kedim bile var
Vegan olmaya çalışıyorum.
Çünkü onlar da bizim gibi
ewtt cokk seviyomm ozellikle kuzulari
Hayvanları severim mutlaka yemek ve su veririm.
Hayvanları sevmeyen insanlarida sevmez.
Kalbim ve ömrümün yettiği her zaman.♥
Tabiki. Hayvanlar bizim dostumuz
Hayvanların sadece etiyle sütüyle ilgilenirim :))
muhabbet kuşum ve balıklarım var
iyi olduğum kanısındayım :D beslediğim var :D
Evcil hayvanım var onu çok seviyorum
Hayvan sevmeyen insan sevemezsssss
Çok hemde. Onları çok önemsiyorum.
2 kedim var ve biri sakat.
evet onlarda canlı sonuçta
bir kedim var ve çk seviyorum
Yioooo hayır değilim tabikisi
İnsanlardan daha çok seviyorum
Yeni hayvanseverim ben . .
İnsanlar dan daha çok seviyorum