Güzellik & Bakım Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? (Sayfa 7) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6975 Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 144 kişi beğendi
krstdgn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bir insana vermediğim sevgiyi hayvana veririm o kadar iyi kalpliyim 0 0 Yorumla
Alituran3351 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hayvanlar bize allahın emanetidir onları korumamız lazım 0 0 Yorumla
uniquesoul Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl evet tabi ki. keşke bir tanesini yanıma alıp her gün besleyebilsem 0 0 Yorumla
__Siyam__ Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Evet iyi kalpli biriyim hayvanlara karşı özellikle kediler🙄 0 0 Yorumla
ӄıʀƈıƈɛӄ Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Her hayvanı severim allahın yarattığı bir can sonuçta. 0 0 Yorumla
Chemindefer_ Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Kedi ve köpekleri seviyorum. Kuzu ve danaları yiyorum. 0 0 Yorumla
YüsranurEryılmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hayvanlara karşı hep iyiyimdir iyi olmaya devam ediceğim çünkü çok güzel canlılar🤩🤩 0 0 Yorumla
TemizKalb Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Hayvanlari pek sevmem, ama yinede zarar görmelerine vicdanim dayanamiyor. 0 0 Yorumla
ruzgarturhan Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hayvanlara karşı çok merhametliyim. Hepsini çok seviyorum. 0 0 Yorumla
zzeeyynna Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl İnsan haricinde bütün hayvanları severim en çok da kedileri 😍 0 1 Yorumla _ZevkSahibi_ +1 yıl Bende seni ❤️ Yorumla
Enigma35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle herkesin yapmasi gereken birsey ki zaten 0 0 Yorumla
Sahra_S Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Eveeeet tabi kiii, herşeyde hayvansal içerik gerektirmez. Hatta bu devirde hiç ❤️ 0 0 Yorumla
berqo06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hayır kedileri sevmem köpek daha dostdur kediler nankördür 0 0 Yorumla
Mstf32 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Onlarda can taşıyorlar insan nasıl canı yanınca havalara uçuyor. 0 0 Yorumla
Huseyiinnn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Normalde değil de hatunların yanında aşırı severim kedileri 😂 0 0 Yorumla
Egeuzunum Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Cok severim hayvanları vakit geçirmek için iyi arkadas 0 0 Yorumla
sorankelebek Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hayvan sevmeyen insan sevmez demişler. Onların bana zararı yokken benim neden olanlara olsun ki? 0 0 Yorumla
Master-of-slave Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Hayvanlara karşı iyi kalpliyim ama insanlara karşı değil. 0 0 Yorumla
Serkankorkmaz27 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle sessiz ve derdini anlatamıyorlar masum canlılar 0 0 Yorumla
Sivaslıııı58 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hayvanlara iyi kalpli olmayanlara çok diyecek sözüm var ama burası kaldırmaz 0 0 Yorumla
lâ-divâ00 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Cidden bu konuda çok hassasım onlar benim canımdır. 0 0 Yorumla
Acbina Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ailemle birlikte yaşıyorum ve onlar evde bir arkadaşım olmasını istemiyorlar.. 0 0 Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Severim hayvanlar çok onları besin değeri yüksek madde vermeli 0 0 Yorumla
cdsevenerkek Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Hepsi candır.. İnsanların çoğu hayvanlara karşı zalim! 0 0 Yorumla
aycnfdnn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Belkide son donemlerde kullandığım en iyi ürün olabilir cildim için Simple.. 0 0 Yorumla
Ne_Diyebilirim Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çok seviyorum ama bir türlü yaklaşamıyorum uzaktan seviyorum 0 0 Yorumla
CerenAndrews Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Always moderate approach towards animals. I love them so much. 0 0 Yorumla
Googleee11 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayvanlara karşi sevgisi saygısı olmayan insandan insan olmaz 0 0 Yorumla
Gençbirisii11 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kedim benimle ne kadar vahşi bir iletişim kursa da çok severim 0 0 Yorumla
Berkeeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok fazla hayvanım var ama bir de kedim olsun çok isterdim. 0 0 Yorumla
üzgunveyorgunah Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 3 kedim 5 kuşum 1 köpek ve 1 hamterim vaar cocuklarim beniinm❤ 0 0 Yorumla
ishak1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Hayvanları severim derdini anlatamazlar sevmemiz lazım 0 0 Yorumla
justtopalova Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Çok severim benim de bir mini pinscherim (pitbull😂) var 0 0 Yorumla
Ssevsed Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hayvanın yok ama hayvan haklarını sonuna kadar savunuyorum 0 0 Yorumla
loljade Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü onlar masum ve dostumuz hayvan sevilmez mi canim 0 0 Yorumla
Muhammed-35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sokak hayvani deme biraz su vermek bir şey kaybettirmez bize 🙏 0 0 Yorumla
ressamkorfibatör Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Mahallemizdeki sokak hayvsnlarından dorumluyuz, onlara bakmaliyix 0 0 Yorumla
Emir3346 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl hayvanlarında insanlar üzerinde hakkı olduğunu söyleyen bir dine mensubum 0 0 Yorumla
omer_c_an Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayvanlar gibisi var mı ya tatlımı tatlı sevimlimi sevimli onlara kıyanların rabbim belasını versin 0 0 Yorumla
Carozla344 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hayvanları çok severim imkanım olsa beslemekte isterim 0 0 Yorumla
faruk4848 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Kesinlikle is yerinde bir sokak kopegi var her sabah beslerim ise girmeden once 0 0 Yorumla
Erkeğiniz777 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok tatlı bir kediye sahibim fakat bazen psikopat olabiliyor :) 0 0 Yorumla
eccedentesiat Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Evet. hayvan dostlarimiza sevgimiz kirmizi cizgimiz. 0 0 Yorumla
düttürütürkiye Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Tatlı bir soru 😊Hayvanlar sevilmez mi ya hiç 😊 0 0 Yorumla
Weblycker Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çok hemde onların masum ve iyi olduklarını düşünüyorum insanlar gibi değiller 0 0 Yorumla
siyahbot Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl En çok yılanları severimmm bayılırım hatta besliyorum da hemde koynumda. 🐍🐍 0 0 Yorumla
birsanateseri Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bana zararı dokunmayan hiçbir hayvana asla zarar vermem. 0 0 Yorumla
stajyerfilozof Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Mesela şu kedi köpeklere şiddet uygulayanlar buradaysa dinlemeyi çok isterim. NEDEN? 0 0 Yorumla
Furkandalgic01 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evet tabibi Ama sınırlarım var mesela evimde hayvan beslemiyorum 0 0 Yorumla
Eneskrsmn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Her gün kapıya bir kap su bir kap mam bırakırım onlar da bir canlı 0 0 Yorumla
xperdiaZ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Evdeki dostumun yüzüne bakınca hissettigim o sevgi ve huzur... 0 0 Yorumla
Dilber__ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hayvanları severim. Onlara karşı merhametliyim. Hepimiz öyle olmalıyız 0 0 Yorumla
_faerie Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl evde beni sevgiyle bekleyen 1 kedi 2 köpek var ^^ 3 5 Yorumla deli_kız2 +1 yıl Yaa ne güzel 😊❤️ Yorumla deli_kız2 +1 yıl Keşke benimde kedim olsa bahçede besliyorum Yorumla _faerie +1 yıl hemeeen bir tane edinmelisiin çok tatlılaar <3 Yorumla 2 yorumu gör deli_kız2 +1 yıl Bahçede kedi var mama veriyorum seviyorum 😍😍😍 başını okşuyorum ❤️❤️💖 Yorumla _faerie +1 yıl ne güzeel :D Yorumla
KimkibuHanım4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Minnoş bir kedim olsun isterdim 😍 2 0 Yorumla
pastacı_meryem Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Seviyorum tabiki. Onlarla güzel dünya. 2 0 Yorumla
Kamipterastilll Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Kalbim hayvanlara ait öyle söyleyeyim. 2 0 Yorumla
mlkshnn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Kedilere karşı özellikle her zaman iyi kalpliyim 1 0 Yorumla
slammed Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Masum yaratıklar ve bizim ilgimize muhtaçlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
455Cevap
Bir insana vermediğim sevgiyi hayvana veririm o kadar iyi kalpliyim
Hayvanlar bize allahın emanetidir onları korumamız lazım
evet tabi ki. keşke bir tanesini yanıma alıp her gün besleyebilsem
Evet iyi kalpli biriyim hayvanlara karşı özellikle kediler🙄
Her hayvanı severim allahın yarattığı bir can sonuçta.
Kedi ve köpekleri seviyorum. Kuzu ve danaları yiyorum.
Hayvanlara karşı hep iyiyimdir iyi olmaya devam ediceğim çünkü çok güzel canlılar🤩🤩
Hayvanlari pek sevmem, ama yinede zarar görmelerine vicdanim dayanamiyor.
Hayvanlara karşı çok merhametliyim. Hepsini çok seviyorum.
İnsan haricinde bütün hayvanları severim en çok da kedileri 😍
Bende seni ❤️
Kesinlikle herkesin yapmasi gereken birsey ki zaten
Eveeeet tabi kiii, herşeyde hayvansal içerik gerektirmez. Hatta bu devirde hiç ❤️
Hayır kedileri sevmem köpek daha dostdur kediler nankördür
Onlarda can taşıyorlar insan nasıl canı yanınca havalara uçuyor.
Normalde değil de hatunların yanında aşırı severim kedileri 😂
Cok severim hayvanları vakit geçirmek için iyi arkadas
Hayvan sevmeyen insan sevmez demişler. Onların bana zararı yokken benim neden olanlara olsun ki?
Hayvanlara karşı iyi kalpliyim ama insanlara karşı değil.
Kesinlikle sessiz ve derdini anlatamıyorlar masum canlılar
hayvanlara iyi kalpli olmayanlara çok diyecek sözüm var ama burası kaldırmaz
Cidden bu konuda çok hassasım onlar benim canımdır.
Ailemle birlikte yaşıyorum ve onlar evde bir arkadaşım olmasını istemiyorlar..
Severim hayvanlar çok onları besin değeri yüksek madde vermeli
Hepsi candır.. İnsanların çoğu hayvanlara karşı zalim!
Belkide son donemlerde kullandığım en iyi ürün olabilir cildim için Simple..
Çok seviyorum ama bir türlü yaklaşamıyorum uzaktan seviyorum
Always moderate approach towards animals. I love them so much.
Hayvanlara karşi sevgisi saygısı olmayan insandan insan olmaz
Kedim benimle ne kadar vahşi bir iletişim kursa da çok severim
Çok fazla hayvanım var ama bir de kedim olsun çok isterdim.
3 kedim 5 kuşum 1 köpek ve 1 hamterim vaar cocuklarim beniinm❤
Hayvanları severim derdini anlatamazlar sevmemiz lazım
Çok severim benim de bir mini pinscherim (pitbull😂) var
Hayvanın yok ama hayvan haklarını sonuna kadar savunuyorum
Çünkü onlar masum ve dostumuz hayvan sevilmez mi canim
Sokak hayvani deme biraz su vermek bir şey kaybettirmez bize 🙏
Mahallemizdeki sokak hayvsnlarından dorumluyuz, onlara bakmaliyix
hayvanlarında insanlar üzerinde hakkı olduğunu söyleyen bir dine mensubum
Hayvanlar gibisi var mı ya tatlımı tatlı sevimlimi sevimli onlara kıyanların rabbim belasını versin
Hayvanları çok severim imkanım olsa beslemekte isterim
Kesinlikle is yerinde bir sokak kopegi var her sabah beslerim ise girmeden once
Çok tatlı bir kediye sahibim fakat bazen psikopat olabiliyor :)
Evet. hayvan dostlarimiza sevgimiz kirmizi cizgimiz.
Tatlı bir soru 😊
Hayvanlar sevilmez mi ya hiç 😊
Çok hemde onların masum ve iyi olduklarını düşünüyorum insanlar gibi değiller
En çok yılanları severimmm bayılırım hatta besliyorum da hemde koynumda. 🐍🐍
Bana zararı dokunmayan hiçbir hayvana asla zarar vermem.
Mesela şu kedi köpeklere şiddet uygulayanlar buradaysa dinlemeyi çok isterim. NEDEN?
Evet tabibi Ama sınırlarım var mesela evimde hayvan beslemiyorum
Her gün kapıya bir kap su bir kap mam bırakırım onlar da bir canlı
Evdeki dostumun yüzüne bakınca hissettigim o sevgi ve huzur...
Hayvanları severim. Onlara karşı merhametliyim. Hepimiz öyle olmalıyız
evde beni sevgiyle bekleyen 1 kedi 2 köpek var ^^
Yaa ne güzel 😊❤️
Keşke benimde kedim olsa bahçede besliyorum
hemeeen bir tane edinmelisiin çok tatlılaar <3
Bahçede kedi var mama veriyorum seviyorum 😍😍😍 başını okşuyorum ❤️❤️💖
ne güzeel :D
Minnoş bir kedim olsun isterdim 😍
Bu kirli dünyada tek masum onlar🖤
Seviyorum tabiki. Onlarla güzel dünya.
Kalbim hayvanlara ait öyle söyleyeyim.
HAYVANLAR > insanlar benim için böyle