Güzellik & Bakım Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? (Sayfa 6) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6975 Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 144 kişi beğendi
uhdaddy Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl biz değil asıl hayvanlara karşı iyi kalpli olmayanlar bir açıklama yapmak zorunda. nasıl böyle kötü olabiliyorsunuz? 0 0 Yorumla
muro_izmir Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Tabii ki. Onlar sevgiye muhtaç, en güzel canlılar 🐶🐱🐭🐹🐰🐯🐨🐼🐻🦊🐸🐽🐷🐮🦁🐵🐔🐧🐦🐣🐒🦇🦉🦅🦆🐥🐺🐗🐴🦄🐝🐜🐞🐌🦋🐛🦟🦗🕷🦂 0 0 Yorumla
Türk_beyi33 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl bir tekir kesim var dişi yavruladı 5 kedi oldu evde sanki bir neşe var bişey olsa direk sinirimi stresimi onlar ile oynayarak atabiliyorum 😌 0 0 Yorumla
Sungury Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tabiki hayvanalara iyi kalpliyim. Yaşam haklarına tecavüz edilen hayvanlara bide kötü kalpli mi olacağız 0 0 Yorumla
ufukplt Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hayvanlara karşı tabi ki iyi kalpliyimdir çünkü bir çok insan daha sadık ve sevgi dolulardır hayvanlar her zaman sevginin en güzeli hak ederler. 0 0 Yorumla
aslikaracabey Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl çünkü hayvanları gerçekten çok seviyorum, besliyorum ve sokakta gördüklerimden sevgimi hiç esirgemiyorum.. 0 0 Yorumla
sevaoova Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Annem evde hayvan olmasını pek istemiyor ama sokak hayvanlarını ailecek düşünürüz onlara yemek su et gibi yemekler veririsiz 💙 0 0 Yorumla
nxnxkdmxkkdkekdı Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Onlar bize allahın emaneti ağızları var dilleri yok gün gelicek biz susucaz onlar konuşucak o yüzden onlara sahip çıkmalıyız 0 0 Yorumla
z_tkl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hayvanlara merhametli olduğum kadar kimseye merhametli davranmam kendime bile onlara karşı çok duygusalım onlar mükemmel varlıklar 0 0 Yorumla
Hakanbozok3 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çoğu insan teknolojisine karşı savunmasız kalıyor ve çok tatlılar eğlenceliler çoğu insandan daha güzel eğlenip vakit geçirebilirsin hayvanlarla 0 0 Yorumla
Bycihangir Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Elimden geldiğince çünkü sen o küçük hayvanlara karşı kötü olursan kalbinde iyilik aramak anlamsız olur 0 0 Yorumla
MrNobodyy_ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl İki kardeş kedim var, ömrümü veririm. Babalarının prensesleri onlar 😄 Tüm hayvanları, insanlardan daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Sexsierkek01 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Hayvanlara karşı iyi kalpli misin?Tabii ki! Evde beni sevgiyle bekleyen bir evcil hayvanım var. 0 0 Yorumla
SudeNazElcin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle çok hassasım, hayvanları elimizden gelen tüm gücümüz ile korumalıyız 1 0 Yorumla
geldimkibenburak Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hayvanlar harika canlılar. Elbette onlara karşı elimden geldiğince gereken hassasiyeti gösteriyorum. 1 0 Yorumla
aşk_çemberi Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hayvanım yok ama hayvan haklarını sonuna kadar savunuyorum. 1 0 Yorumla
_fatihxq Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Tabii ki. Onlar sevgiye muhtaç, en güzel canlılar 🙈 1 0 Yorumla
S2STanrısı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Hayvanlar karşılıksız seven canlılar insan yerine hayvanlara yardım etmeyi tercih ederim 1 0 Yorumla
Zorakimutlu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hayvanlara merhamet etmiyene Allah niye merhamet etsin. Onlar Allahın sessiz kullları 1 0 Yorumla
Çakarımm21 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Hayvan beslemem ama hayvanlara ve bitkilere karşı hassasim 1 0 Yorumla
Ruhhastasıxd Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Araştırıp öyle alıyorum ürünlerimi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Dikkatli olmaya çalışıyoruö 1 0 Yorumla
queen5466 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bazen Hayvanlar insanı insandan daha çok anlar ve sever o yüzden bende onları çok seviyorum 🐶🐱🐰 1 0 Yorumla
prettylittlebitch Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Burda hayvanlar için ölüp biten kimse vegan değil. SAD TRUTH 1 0 Yorumla
Zarif_Hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hayvanları seviyorum. Onlara merhamet etmeliyiz. Onlar masum canlılar 1 0 Yorumla
Umay21ozi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayvanlar muhteşem varlıklar onlarında bizim kadar yaşamaya güvenliğe ve sevilmeye hakları var 1 0 Yorumla
tebessümdurağı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnsanlardan daha çok seviyorum. ☺❤ 4 0 Yorumla
selen0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sokak hayvanlarına destek olmak için ve bana en yakın şık olduğu için 0 0 Yorumla
Sinemsi21 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hayvan sevmeyen insana asla güvenmem bile yedi kedim var sahiplendiğim 0 0 Yorumla
ZorundaMıyımLen Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Bir köpek sadık kalabiliyor iken bazı erkekler kalamıyor. Hayvanları severim. 0 0 Yorumla
boşverunutgitsin Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yani hepimizin içinde özge özder yatmasa da hayvana şiddete karşıyız 0 0 Yorumla
bahtsızinsan006 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl HAYVANLARIN İNSANLARDAN DAHA DOST SADIK VE SEVECEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM 0 0 Yorumla
erkekadammis Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl evet kadınlardan daha iyidir. seni anlar ve senile yaşarlar. saygı gösterirsen senden ayrılmazlar 0 0 Yorumla
Burakburak0606 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hayvanlara sahip cikalim gelecegimizi karartmayalim 0 0 Yorumla
ӄıʀƈiƈӄ Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Her zaman iyi kalpli olmuşumdur özellikle hayvanlara. 0 0 Yorumla
monsteroz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl hayvan sahibi olmasam da hayvan hakları benim için çok önemli 0 0 Yorumla
herşeyinalimi Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl En azından sokak hayvanlarına karşı bir sorumluluğumu yerine getiriyorum 0 0 Yorumla
Soraxx Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Tabiki de onları kendimizden farklı görmemek lazım. 0 0 Yorumla
Latifk Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hayvanlara insanlar dan daha çok değer veriyorum çünkü insanlar gibi namkör değiller 0 0 Yorumla
Mavi_kelebek34 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl cok seviyorum iyiki varlar hayatin en guzel yanidir onlar 0 0 Yorumla
tuhafamagercekadam Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl onlarda dilsiz kulları allahın severim ve benimde var 0 0 Yorumla
benianlamangerekli Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hayvanlar çok tatlı kim kötü davranabilir ki 🙅🏼♀️ 0 0 Yorumla
EmreYz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Evet tabii ki öyleyim. Olmayanlar sorgulasın kendisini 0 0 Yorumla
Nehirsadece Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Hayvanları beslemeliyiz en azından kış günlerde onlara bir kap mama bir kap su bırakmalıyız. 0 0 Yorumla
ugly39 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Tabii ki! Evde beni sevgiyle bekleyen bir evcil hayvanım var... 0 0 Yorumla
-âlâ- Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Tabii ki. Onlar kadar masum var mı? Bir yeni doğmuş bebekler ve çocuklar bir de hayvanlar. 0 0 Yorumla
MeryemSamil Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl benim cok fazla hayvanim var ve bende hayvanlari cok seviyorum 0 0 Yorumla
Tashia Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hayvana merhamet etmeyen kişiler karakter olarak asla dayanamayacağım kişilerdir 0 0 Yorumla
reyhanarıcı Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tabiii kii iyi kalpliyim ❣️Onlara kötü kalpli olan insan değil olamaz !!! 0 0 Yorumla
Aylaayla00 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tam emin değilim her zaman ac bir hayvani doyururum ama kedilerden çok korkuyorim 0 0 Yorumla
Cihan000 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 15 tane kedimiz var kaç tanesi erkek kaç tanesi dişi bilemiyorum 😊 0 0 Yorumla
Mayarya Takip Et Xper 3 Yaş: 54 +1 yıl Onlar bizim can dostlarımız bir kedim var canımdır o benim. 0 0 Yorumla
kingsmen_0 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ya hayvanlar insanlardan daha iyi hatta sen haya yaptığında arkdan konuşmuyorlar bile 😅😅 0 0 Yorumla
BademliDondurma Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Evet, iyi kalpli olduğumu sanıyorum. Umarım onlar da öyle düşünüyorlardır 🥺. 0 0 Yorumla
AmanBeMelo Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hayvanlara karşı oldukça hassasım onları içeren her konu da. 0 0 Yorumla
coronabey Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evimde 2 köpek 2 kedi var ve çocukluğumdan beri hayvanları çok severim 0 0 Yorumla
burgerrking Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl köpeklerden korkuyorum gibi bir şey ama hepsini seviyorum 0 0 Yorumla
kompetankedi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hayvanlarda bizler gibi birer can taşıyor ve insanlardan daha sadık birer dost 0 0 Yorumla
vekonyab Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bana göre insandan farkları yok. Hatta daha iyiler :D 0 0 Yorumla
elissacharlotte9 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 2 köpeğim, 1 kedim, 2 hemstrım var hayvanları çok seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
455Cevap
biz değil asıl hayvanlara karşı iyi kalpli olmayanlar bir açıklama yapmak zorunda. nasıl böyle kötü olabiliyorsunuz?
Tabii ki. Onlar sevgiye muhtaç, en güzel canlılar 🐶🐱🐭🐹🐰🐯🐨🐼🐻🦊🐸🐽🐷🐮🦁🐵🐔🐧🐦🐣🐒🦇🦉🦅🦆🐥🐺🐗🐴🦄🐝🐜🐞🐌🦋🐛🦟🦗🕷🦂
bir tekir kesim var dişi yavruladı 5 kedi oldu evde sanki bir neşe var bişey olsa direk sinirimi stresimi onlar ile oynayarak atabiliyorum 😌
Tabiki hayvanalara iyi kalpliyim. Yaşam haklarına tecavüz edilen hayvanlara bide kötü kalpli mi olacağız
Hayvanlara karşı tabi ki iyi kalpliyimdir çünkü bir çok insan daha sadık ve sevgi dolulardır hayvanlar her zaman sevginin en güzeli hak ederler.
çünkü hayvanları gerçekten çok seviyorum, besliyorum ve sokakta gördüklerimden sevgimi hiç esirgemiyorum..
Annem evde hayvan olmasını pek istemiyor ama sokak hayvanlarını ailecek düşünürüz onlara yemek su et gibi yemekler veririsiz 💙
Onlar bize allahın emaneti ağızları var dilleri yok gün gelicek biz susucaz onlar konuşucak o yüzden onlara sahip çıkmalıyız
Kedimin selamı var 😊
Hayvanlara merhametli olduğum kadar kimseye merhametli davranmam kendime bile onlara karşı çok duygusalım onlar mükemmel varlıklar
Çoğu insan teknolojisine karşı savunmasız kalıyor ve çok tatlılar eğlenceliler çoğu insandan daha güzel eğlenip vakit geçirebilirsin hayvanlarla
Elimden geldiğince çünkü sen o küçük hayvanlara karşı kötü olursan kalbinde iyilik aramak anlamsız olur
İki kardeş kedim var, ömrümü veririm. Babalarının prensesleri onlar 😄 Tüm hayvanları, insanlardan daha çok seviyorum.
Hayvanlara karşı iyi kalpli misin?
Tabii ki! Evde beni sevgiyle bekleyen bir evcil hayvanım var.
Kesinlikle çok hassasım, hayvanları elimizden gelen tüm gücümüz ile korumalıyız
Hayvanlar harika canlılar. Elbette onlara karşı elimden geldiğince gereken hassasiyeti gösteriyorum.
Hayvanım yok ama hayvan haklarını sonuna kadar savunuyorum.
Tabii ki. Onlar sevgiye muhtaç, en güzel canlılar 🙈
Hayvanlar karşılıksız seven canlılar insan yerine hayvanlara yardım etmeyi tercih ederim
Hayvanlara merhamet etmiyene Allah niye merhamet etsin. Onlar Allahın sessiz kullları
Hayvan beslemem ama hayvanlara ve bitkilere karşı hassasim
Araştırıp öyle alıyorum ürünlerimi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Dikkatli olmaya çalışıyoruö
Bazen Hayvanlar insanı insandan daha çok anlar ve sever o yüzden bende onları çok seviyorum 🐶🐱🐰
Burda hayvanlar için ölüp biten kimse vegan değil. SAD TRUTH
Hayvanları seviyorum. Onlara merhamet etmeliyiz. Onlar masum canlılar
Hayvanlar muhteşem varlıklar onlarında bizim kadar yaşamaya güvenliğe ve sevilmeye hakları var
İnsanlardan daha çok seviyorum. ☺❤
Sokak hayvanlarına destek olmak için ve bana en yakın şık olduğu için
Hayvan sevmeyen insana asla güvenmem bile yedi kedim var sahiplendiğim
Bir köpek sadık kalabiliyor iken bazı erkekler kalamıyor. Hayvanları severim.
Yani hepimizin içinde özge özder yatmasa da hayvana şiddete karşıyız
HAYVANLARIN İNSANLARDAN DAHA DOST SADIK VE SEVECEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
evet kadınlardan daha iyidir. seni anlar ve senile yaşarlar. saygı gösterirsen senden ayrılmazlar
Hayvanlara sahip cikalim gelecegimizi karartmayalim
Her zaman iyi kalpli olmuşumdur özellikle hayvanlara.
hayvan sahibi olmasam da hayvan hakları benim için çok önemli
En azından sokak hayvanlarına karşı bir sorumluluğumu yerine getiriyorum
Tabiki de onları kendimizden farklı görmemek lazım.
Hayvanlara insanlar dan daha çok değer veriyorum çünkü insanlar gibi namkör değiller
cok seviyorum iyiki varlar hayatin en guzel yanidir onlar
onlarda dilsiz kulları allahın severim ve benimde var
Hayvanlar çok tatlı kim kötü davranabilir ki 🙅🏼♀️
Evet tabii ki öyleyim. Olmayanlar sorgulasın kendisini
Hayvanları beslemeliyiz en azından kış günlerde onlara bir kap mama bir kap su bırakmalıyız.
Tabii ki! Evde beni sevgiyle bekleyen bir evcil hayvanım var...
Tabii ki. Onlar kadar masum var mı? Bir yeni doğmuş bebekler ve çocuklar bir de hayvanlar.
benim cok fazla hayvanim var ve bende hayvanlari cok seviyorum
Hayvana merhamet etmeyen kişiler karakter olarak asla dayanamayacağım kişilerdir
Tabiii kii iyi kalpliyim ❣️Onlara kötü kalpli olan insan değil olamaz !!!
Tam emin değilim her zaman ac bir hayvani doyururum ama kedilerden çok korkuyorim
15 tane kedimiz var kaç tanesi erkek kaç tanesi dişi bilemiyorum 😊
Onlar bizim can dostlarımız bir kedim var canımdır o benim.
Ya hayvanlar insanlardan daha iyi hatta sen haya yaptığında arkdan konuşmuyorlar bile 😅😅
Evet, iyi kalpli olduğumu sanıyorum. Umarım onlar da öyle düşünüyorlardır 🥺.
Hayvanlara karşı oldukça hassasım onları içeren her konu da.
Evimde 2 köpek 2 kedi var ve çocukluğumdan beri hayvanları çok severim
köpeklerden korkuyorum gibi bir şey ama hepsini seviyorum
Hayvanlarda bizler gibi birer can taşıyor ve insanlardan daha sadık birer dost
Bana göre insandan farkları yok. Hatta daha iyiler :D
2 köpeğim, 1 kedim, 2 hemstrım var hayvanları çok seviyorum