Hayvanları o kadar çok seviyorum ki ❤ hattâ çoğu insanlardan daha çok seviyorum onlara yapılan şiddet tecavüz olaylarında ağlıyorum resmen😥 hayvanları sevmeyenleri de anlamıyorum!!
Hayvanları severim genelde köpekler hep bana saldırmsya çalışır hatta bir kaç kere ısırılmışlıpım var kol ve bacaktan ama onlar değişik ti ginede ben hep uzaktan seviyorum yakıdna dursmıyorum ama yavruyken beslemek isterim çok şeker😍🤗
ahaha iyi kalpli meleğim benim seni dünyaya etrafa hayvanlara iyilik yapasın diye göndermişler seni çok seviyorum çok karakterli çok güzelsin ve benimsin ❤
maalesef babamın alerjisi olduğu için evde hayvan besleyemiyorum ama dışarıda ne zaman görsem severim ve mutlaka beslemeye çalışırım. elimden geldiğince korurum
Bi ara sokak kedilerine mama koyuyordum 11 kedim olmuştu taşınınca kaldı onlar ama artan yemek olursa sokak köpeklerine götürüyorum arabamı tanıyorlar artık sıpalar...
Hayvanat bahçelerinin tarzına karşıyım. Bir ülkede kafeslere insanlar koyuluyor ve arabayla gezdiriliyordu. Böyle yapılabilir veya hologram hayvanat bahçeleri açılabilir.
eskiden hayvanlarım vardı kedi köpeklerim sürüsüne vardi genede elimden geldigince su ve et olursa veririm sokakdaki can yoldaşlarıma (hayvanı sevmeyen kişi hiç bir canlıyı sevmez)
Hayvanlara hep eziyyet ederim, döverim kahrolası hayvanlar. Şaka şaka hayvan sevilmezmi. Evde nerdeyse 5 tane kedi var biri ota boka karışıyor. Hepde kucağımda uyuyor
Hayvan sevmeyen ne vicdani olur nede insanlığı bu yüzden evlatlarimida hep hayvan sevgisiyle buyuttum tabi benimkiler hamam böceği ölünce ağlayacak kadar abartti😂😂😂
Hayvanlar dünyayı bizimle paylaşan canlılardır. Onlari koruyalım bize zarar vermedikçe de zarar vermeyelim. Uzun zaman önce köpek beslerdim yeniden beslemek istiyorum
Yakın zamanda seyehat edeceğinden dolayı bir evcil hayvan alamıyorum evime döndüğümde mutlaka bir hayvan beslemeye devam edeceğim ve bu önceden olduğu gibi bir kedi olacak ^^
Evet fazlasıyla. Şu zamana kadar yaklaştığım tüm hayvanlarda gösterdiğim sevginin karşılığını gördüm uysallaşıp onlar da sevgi gösteriyor. Eski sevgilim hariç tabi 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
455Cevap
Hayvanları o kadar çok seviyorum ki ❤ hattâ çoğu insanlardan daha çok seviyorum onlara yapılan şiddet tecavüz olaylarında ağlıyorum resmen😥 hayvanları sevmeyenleri de anlamıyorum!!
evet elimden geldiğince uyuz bir köpeğe ilaç almışlığım geçmeyince veterinere götürmüşlüğüm var
Sokakta nerde görsem tiksinmesen severim hatta bu gün bi poğaça ile bi kedinin peşinden koşturdum
Notr um. Dogalarindan uzak tutulmalarina karsiyim. Siddet uygulamam ama sevmemde.
Hayvanları çok severim özellikle balıkları nasıl Norveç somonu ise bir harika
Sivrisineğe karşı iyi kalpli olmaya çalışmayı çok isterdim..
Hayvanları severim genelde köpekler hep bana saldırmsya çalışır hatta bir kaç kere ısırılmışlıpım var kol ve bacaktan ama onlar değişik ti ginede ben hep uzaktan seviyorum yakıdna dursmıyorum ama yavruyken beslemek isterim çok şeker😍🤗
Ben he türlü hayvanı çok seviyorum, ve sürekli onlara yardımcı oluyorum canım hayvanlar 😍😛
Hemde çok, onların masum yüzleri, Minik patileri. Ufak ağızlarından yemek yemelerini izleyince
Dünyanın pisliğini bir nebze de olsa unutuyorum.
Ben yıkık binalar içinde okuldan kaçıp yolda bulduğum köpeklerimle uyuyan bir çocuktum :) Evet hayvanlar benim için değerli
İyi kalpli de laf mı? Onlar benim cennetim , meleğim. Daha dün bir kopek parmagimi kapiyordu ama yinede seviyorum isterse burnumu yesin 🤣 @Ayhan67
ahaha iyi kalpli meleğim benim seni dünyaya etrafa hayvanlara iyilik yapasın diye göndermişler seni çok seviyorum çok karakterli çok güzelsin ve benimsin ❤
Dayanamıyorum ne yapayım onlara bir şey olmasına dayanamıyorum sevgilim. Ağzı var dili yok gariplerin.
haklısın hayatım evimiz olunca bol bol beraber severiz birlikte
Amin kuzum.🙏
🙏🙏🙏🙏
Golden köpeklere karşı çünkü onlar sevgi ilgi istiyor
Sokakta yardım edebilirsem elimden geleni yapmaya çalışırım hayvanlar bu dünyada ki dilsiz melekler
Telapati kuramıyorum. Büyükbaş tercihlerim arasında.
Hayvanım yok ama bir köpeğim olsun çok isterdim çok seviyorum❤ gerçekten
Çok iyi ya kesinlikle asla senden vazgeçmem artık simple💓
Yaradan ın sesiz kulları hesap günü dile geleceklerini ve hesap soracaklarını her akıl izan sahibi bilmesi lazım
arabamda hep mama vardır olabildiğince sokaktaki canların yanındayım. hepsi benim bebeklerim hepsini sever okşarım
maalesef babamın alerjisi olduğu için evde hayvan besleyemiyorum ama dışarıda ne zaman görsem severim ve mutlaka beslemeye çalışırım. elimden geldiğince korurum
Bi ara sokak kedilerine mama koyuyordum 11 kedim olmuştu taşınınca kaldı onlar ama artan yemek olursa sokak köpeklerine götürüyorum arabamı tanıyorlar artık sıpalar...
Hayvanat bahçelerinin tarzına karşıyım. Bir ülkede kafeslere insanlar koyuluyor ve arabayla gezdiriliyordu. Böyle yapılabilir veya hologram hayvanat bahçeleri açılabilir.
eskiden hayvanlarım vardı kedi köpeklerim sürüsüne vardi genede elimden geldigince su ve et olursa veririm sokakdaki can yoldaşlarıma
(hayvanı sevmeyen kişi hiç bir canlıyı sevmez)
Hayvanlara hep eziyyet ederim, döverim kahrolası hayvanlar. Şaka şaka hayvan sevilmezmi. Evde nerdeyse 5 tane kedi var biri ota boka karışıyor. Hepde kucağımda uyuyor
Hayvan sevmeyen ne vicdani olur nede insanlığı bu yüzden evlatlarimida hep hayvan sevgisiyle buyuttum tabi benimkiler hamam böceği ölünce ağlayacak kadar abartti😂😂😂
Hayvanlar dünyayı bizimle paylaşan canlılardır. Onlari koruyalım bize zarar vermedikçe de zarar vermeyelim.
Uzun zaman önce köpek beslerdim yeniden beslemek istiyorum
Yakın zamanda seyehat edeceğinden dolayı bir evcil hayvan alamıyorum evime döndüğümde mutlaka bir hayvan beslemeye devam edeceğim ve bu önceden olduğu gibi bir kedi olacak ^^
Evet fazlasıyla. Şu zamana kadar yaklaştığım tüm hayvanlarda gösterdiğim sevginin karşılığını gördüm uysallaşıp onlar da sevgi gösteriyor. Eski sevgilim hariç tabi 😄
Şimdilik Hayvanım yok ama hayvan haklarını sonuna kadar savunuyorum.
14 tavuğum 12 horozum bir köpeğim 1 de esegim var 😀
Evde hayvan beslemeye karşıyım ama dışarıda beslediğim çok hayvan var
Hayvan sevmeyen insan sevemez ve hayvan sevgisi bulaşıcıdır 😂
😂❤️
Hayvanları severim ve onlara karşı iyi kalpliyimdir
Hayvanları severim hayvanları seven insanları da severim.
tabikiiii köpekler, su samurları, tembel hayvanlar, maymunlar, kirpiler, hamsterlar'a bayılırım❤️
Hayvanlar sevilmez mi? Bircok insandan daha iyi kalpli ve sadiklar. Onlari uzmeyin.
Kediler hariç hepsini severim. Kedi lanet bir uzaylıdır. Gram sevmem, nefret ederim onlarda beni sevmesin gerek yok.
Bir insanın ne kadar iyi bir insan olduğunu görmek istiyorsanız önce hayvanlara olan yaklaşımına bakın 😉
Aşı çalışmaları ve deneylerin hayvanlar üzerlerinde yapılmasın itirazım yok. Sonuçta bilim dünyası ve insanlık için yapılıyor bu arastırmalar.
Elbette. Ama hayvan besleme konusunda geri dururum çünkü gerekli ilgiyi gösteremem diye korkuyorum 😬
insan denen hayvan türü hariç desem. diğer hayvanlar zarar vermiyor. insan hayvan oldğunu biyoloji tanımlıyor.
" iyi kalplilik" yaşayan ve var olan tüm canlılar üzerine bahşedilmiş bir lutuftur. Asıl olması gereken var olan " kötülük"e karşı koyabilmektir.
çoğu hayvandan çok korkuyorum küçükken yaşadığım olaylar yer edinmiş beynimde bunu hiçbir zamqn atlatamayacağım galiba
Annem kedi almama izin vermedi tüy cok döküyor diye. Simdi 7 aydir askerdeyim beslemedigim kedi kalmadi 😅 Hepsiyle kanka olduk 😅
E şıkkı hayvanları severim ama küçüklükten köpek kovaladığı için fobim var
var bir tane yetiyor dışarıdakileride yemek falan veriyoruz şükürler olsun :D
Tabiki de hayvanlara karşı iyi kalpli olmayan kimseye olamaz kedim ve köpeklerim var <3
Evet çok severim hatta bir tane tofi adında köpeğim var
Kesinlikle hayvanları hiç bir konuda konusmak istemiyorum
Hayvan sevmeyen insanda sevmez
Hayvan sevmeyeni bende sevmem
#Emirhancankir1
Cok severim 😊😊 kedilerim baliklarim ve kuslarim var
Hayvanlar muhteşem varlıklardır. Doğanın bir parçasıdır onlar. Hayvanları koruyalım sevelim onlara zarar vermeyelim
hayvan üzerinde test yapılmıyosa afrikalı çocuklar üzerindemi test yapılıyor herşey insanlar için ya da ilk denek biz mi oluyoruz
Dilleri yok. İnsandan daha zararsız. Çıkarları için kimsenin yanında durmuyorlar. Bazen diyorum keşke hayvan olarak dünyaya gelseydim
Hayvanları çok seviyorum özellikle kedileri 🥰 her gün yemek bırakıyorum onlara ama artık onlar bensiz, ben onlarsız göremiyorum bile kedilerimi😔😔
Hayvanlara karşı kötü davranan biriyle muhatap olmam. Hatta bazı insanlara davrandığımdan çok daha iyi davranıyorum hayvanlara 💜
hayvanları çok seviyorumhayvanları çok seviyorumhayvanları çok seviyorumhayvanları çok seviyorumhayvanları çok seviyorum
Aç olduğunu düşündüğüm bir hayvanı öylece bırakınca uykum kaçıyor hayvanlara karşı olduğumdan çok daha hassas ve vicdanlıyim
onlarda bizim gibi canlar sevimli akıllı sadece ne istediklerini konuşamıyorlar ama belli ediyorlar sevgi
Evet fazlasıyla hem de özellikle kuşları çok seviyorum. Keza kedileri de ama köpekleri sevemiyorum. Köpek fobim var
Kapinin onunde de olur kopek kedi. Ayrica akrabamizda oldugundan daha cok baglaniyor ve dikkat ediyor insan.