Süt yerine su koy. Süt kedilerde ishal ve kemik erimesi yapıyor. İlla verilecekse de suyla karıştırılmalı, yarısından çoğu su olmalı ve çok sık verilmemeli
Bence o masum hayvanların üzerinde test yapacaklarına kadınlara, çocuklara ve hayvanlara eziyet, tecavüz, işkence edenleri kullansinlar Acı çeksin o pislikler
Çocukken küçük bir kediye zarar vermiştim. Hiç unutmam ve vicdan azabını 30 senedir çekerim. Onlar bize Allahın emaneti duyguları var üzülüp seviniyorlar herşenden önce can taşıyorlar.. Bir hayvan olarakda yaratılabilirdik
Tam bir hayvan delisiyim :) Maalesef hassas olduğum için evde bakamıyorum ama dışarıda baktığım 5 kedim ve kuşlarım var. Çok titiz olduğum bir konu bu... Hayvan düşmanı bunak komşular ile de mücadelem devam ediyor ve ben oldukça memnunum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
455Cevap
Hangi hayvan mesela?
Hayvanına göre değişir çünkü.
Her hayvan bir olmaz, değil mi ama?
Çok hayvanseverimdir🐾💕 dünyada tek sevdiğim şey hayvanlar
Ürün pek kullanmıyorum ama mecbur kalırsam curelty free ürünleri tercih ediyorum
Hayvanlar bu dünyadaki en zararsız ve korunmaya muhtaç.. varlıklar..
karıncaya dahi zarar vermem yuvası varsa üzerine basmadan farklı yönden giderim.
Köpekten korkuyorum ama hayvanları çok seviyorum. Hayalimdi veteriner hekim olmak
Walla hayvanları pek sevdiğim söylenemez ama tabi ki sevmiyorum diyede kötülük yapmam
Tombul, iri kıyımlı kedileri sevemeden edemem. Onlarla selfi çekerim:)
Herzaman hayvanlara Karşı merhametliyimdir Ne olursa Olsun Oda bir can -_-
kedilerden nefretttt ederim... kangal severim.Çoğu köpeğe bayılırım ama özellikle kedi...😑
Evde sapsarı bir minnokum var 🥰 eve girdigim an kucagima atliyor koca bebek ( 25kg) 😂
Tabi ki de hayvanları seviyorum. Herkes gibi onlarında hakkı var özgürce yaşamaya
Elbette severim. zaten hayvani sevmeyen insanları da sevmez veya sevemez.
Evcil hayvanım yok ama evin önüne sularını mamalarını koyarım. Ama maalesef kaplardaki suyu dökenler ya da mamaları atanlar oluyor.
Kesinlikle evet çok seviyorum elimden gelen yardimıda yapıyorum
Tabii ki iyi kalpliyim. Onları herşeyden daha cok seviyorum
Isıracak kadar çok seviyorum. Ama ısırmaya kıyamıyorum öpmekle yetiniyorum ponçikleri 😻😻😻
Hayvanlar bu dünyanın sessiz şahitleridir ahirette biz susucaz onlar anlatıcak yalansız eksiksiz.
Bu konuda çok hassasım! Hayvansal kaynaklı içerikleri kullanmıyorum.
Onlar candır
Herkes keşke beslese ve onların kalplerini hissetse🍀
Hayvan severlikle sadece kedi kopek sevmeyi aynı şey görenlere karşıyım.
17 sene bir köpeğim vardı. O öldükten sonra başkasına bakamadım.
Ne iyiyim ne de kötü, onların varlıklarından da yokluklarından da haberdar olmam 😀
Kedi ve köpekleri sevmiyorum ama onlar için sokak başlarına mama ve su koyuyorum
Hayvanlara gösterdiğim ilgi ve sevgi kadar keşke insanlar da hak etseydi.
iyi kalplitimdir, hayvanlar iyi kalpli oldığumu bilmezler ama
Kapının önüne süt ve bir kap mama koymaya çalışıyorum
Süt yerine su koy. Süt kedilerde ishal ve kemik erimesi yapıyor. İlla verilecekse de suyla karıştırılmalı, yarısından çoğu su olmalı ve çok sık verilmemeli
Onlarda birer canlı ve bu konuda çok duyarlı birisiyim
Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum. Dilleri yok ama sevgileri çok.
Evet ufacık sineğe bile kıyamam elimden geldikçe de hayvanları beslemeye çalışıyorum
Gerçekten hayvanlar hassas noktadır onlara kötü davranan insanlar değil
Onlarda allahın yarattığı canlılar
Kesinlikle ilgiye ihtiyaçları var
Oldu mu severim. Baktığım ayrıca bir hayvanım yok.
Hayvanları cilt bakımda mı sordun ben mi yanlış gördüm 🤔🤣
Hiç kimse kesin iui kalpli değildir köpeği seven böcekten nefret edebiliyor ya da öldürüyor
Evet hayvanları seviyorum kopeklerin benim gozumde masum bir bebekten farklı yok
Hayvanım yok ama hayvan haklarını sonuna kadar savunuyorumm
Şu an için ancak bukadar imkanım var elimden gelen bu
Şu yarayı alacak kadar ^^
Aga sen de yara da yarraa diye tutturuyorsun bir dur lan artık kedilerr yaklaşırsın sjsjsjsj
Çok dikkat ederim hatta haykor a üyeyim ve kendim de her gün mama alıp besliyorum
hayvanları sevmeyenin kalp taşındığından şüphe ederim
Simple süper bir marka biraz da ürünlerde indirim yapsanız harika olur
Hayvanları severim. Ama üzerinde denenenn ürünlerle ilgili hiçbir problemim yok. Denenebilir.
Bence o masum hayvanların üzerinde test yapacaklarına kadınlara, çocuklara ve hayvanlara eziyet, tecavüz, işkence edenleri kullansinlar
Acı çeksin o pislikler
Senin gibi bir iblisin üzerinde denense o ürünler, nasıl olur? Bir de hayvanları severim demişsin kendini aklamak için. Yazık kafana.
Bu vijdan meselesi... acıma duygusu olacak insanda.
Evet vicdanen. Ve de çok şirinler. Herşeyden önce onlarda nefes alıyor.
Evet, hayvanları çook seviyorum ama kedinin yeri bende ayrı😍😍😚
Hayvanları çok sevıyorum onlarla alakalı bir ara internet sitesi falan kurmustum vs vs
Hayvan fobim var ama seviyorum hayvanları. Onlar masum varlıklar 🌺
Hem kedi hem de köpek beslemiş ve büyütmüş biri olarak çok severim.
Tabikide iyi kalpliyim hayvanlar insanlardan daha iyi
Hayvanları severim ama köpekten korkuyorum. Bi barışamadık onlarla
Sağda solda gördüklerimde bir şeyler alıp atıyorum önlerine.
Her zaman hayvanlara karşı iyi kalpliyim, olmayanın vicdanını sorgularım
Onlar bizim dostlarımız onları sevmek korumak saygı duymak bizim görevimiz.
Çocukken küçük bir kediye zarar vermiştim. Hiç unutmam ve vicdan azabını 30 senedir çekerim. Onlar bize Allahın emaneti duyguları var üzülüp seviniyorlar herşenden önce can taşıyorlar.. Bir hayvan olarakda yaratılabilirdik
Evet bütün canlıları severim.. güzel bir Cane Corso arkadaşım da var.. her canlı sevgiyi hak eder!
Tam bir hayvan delisiyim :)
Maalesef hassas olduğum için evde bakamıyorum ama dışarıda baktığım 5 kedim ve kuşlarım var. Çok titiz olduğum bir konu bu...
Hayvan düşmanı bunak komşular ile de mücadelem devam ediyor ve ben oldukça memnunum...
hayvanları severim beslemeye çalışırım
kürk vb asla almam
2 köpeğim 6 muhabet kuşum 1 kedim 3 tane de civcivim vardı komşuya verdim bakamadım büyüyünce elimden gelse her gördüğüm hayvanı koynuma sokacam 😂
Düzenli sekılde beslediğim sokak hayvanları var. Evimde de beslediğim köpeğim var.