Güzellik & Bakım Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? (Sayfa 3) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6975 Hayvanlara karşı iyi kalpli misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 144 kişi beğendi
belma12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl onları içime dolaşım geliyor severken resmen tatlılıkları😂😂 1 0 Yorumla
alamazsinsenbeni Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl hepsine canım feda kurban olurum Allah hayvanlara zulmeden zarar verenlerin komple belasını versin 1 0 Yorumla
stelrse Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl Hayvanları aşırı seviyorum Kendi çocuğummuş gibi bakıyorum 1 0 Yorumla
Ayselballı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Her canlının kıymeti vardır her ne kadar korksam da asla zarar verilmesini kabul edemem 1 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnsana verdiğim değerle aynı değeri veririm minnaklara😇Bazen keşke insanlara pek değer vermesem hayvanlarla versem derim.. 1 0 Yorumla
blabla2 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hayvanlar üzerinde test yapan ürünleri almamaya çalışıyorum. Hayvanları da severim. Ama çoğunlukla uzaktan. 0 0 Yorumla
ouamuamua Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl insanlara yapacağım yardımı hayvanlara yapıyorum 🦆 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Tabii. 🥰🤩💞 Evde beni bekleyen 2 tane evcil hayvanın var. 1 0 Yorumla
SiᖻᗩᕼSᗩnᑢᗩᖽᐸ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Her canlıya karşı iyi kalpli olmak istiyorum ama bazı insanlar hak etmiyor 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Hayvanları çok seviyorum kedim vardı köyde kaldı çok özledim onu 1 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Bizim gibiler sevgiye ihtiyaçları var, lütfen tüm canlılara güzel davranın! 1 0 Yorumla
Olesyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 4 ayaklı hayvanları severim, 2 ayaklı hayvanları sevmem 1 0 Yorumla
Liyaikra Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Hayvanlara karşı fobin var ama haklarını savunuyorum 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet tabiki. Onlara her zaman merhamet ederim 💗 4 0 Yorumla
Denizsl32 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Evde beni bekleyen 3 kedim var onların hakkı için her şeyi yaparım 2 0 Yorumla
asdfghjklmxmdms Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Onlar da bizler gibi birer canlı. Allerjşm olduğu için evimde besleyemiyorum ama çevremdki hayvanlara bakıyorum🙏🏼 Bende sevgimi böyle gösteriyorum onlara. Dokunamadan, öylece uzaktan. Öyle çok mıncırasım geliyo ki, ah lanet allerjiler😤 2 0 Yorumla
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Kapımın önünde hep bir su ve mama kabı vardır! Sokak hayvanlarını besliyorum. 0 0 Yorumla
ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ Takip Et Xper 7 Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Cenem hep sivilce olmustu biraz hafifledi ama benim hormonlarim bozuldu ondan biraz da ksckgk 0 0 Yorumla
edadiyebiri1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Allah’ın yarattığı bütün hayvanlarına karşı sevgi doluyum 0 0 Yorumla
_kasım23 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Evet hayvanlara karşı çok hassasım kedileri çok severim daha önce kedi ve balık beslemiştim 0 0 Yorumla
BiAdam34 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 87% +1 yıl kesinlikle! onlar candır. unutmayalım ki dünya sadece biz insanlara ait değil! 0 0 Yorumla
ᴡiɢᴏʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet zararım olmaz. Kedileri pek sevmesem de bazen aç bitir ikramımızı yapıyoruz ya da süt. 0 0 Yorumla
Summkk Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Yani çok sevmem aslında hayvanları ama tutup da zarar vermem tabi ki 0 0 Yorumla
roJ49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 53% +1 yıl Hayvanım yok ama hayvan haklarını sonuna kadar savunuyorumm. 0 0 Yorumla
selamseydi3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum dünyanin en güzel varlıkları olduklarını düşünüyorum 💜💜 0 0 Yorumla
ugurBYZEUS Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl hayvanlarla ilgilendiğim zaman, insanlardan görmediğim bi sevgi ve huzur doğuyor içime:) 0 0 Yorumla
istemiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl hayvanları çok severim ama hayvan haklarını savunanları sevmiyorum 0 0 Yorumla
Sedaaaaq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Hayavanlar bnim için çok değerli. bi köpeğim olsun istiyorum ama annem;( 0 0 Yorumla
fukanınhatunu Takip Et Master Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Kedim vardı kaçtı.. ben onlara karşı iyi kalipliyim ama onlar bana karşı değil.. 0 0 Yorumla
kurtkurt06 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet çok iyiyimdir hayvanlar Allahın sessiz kullaridir 0 0 Yorumla
bender8 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Huylanmalarım oluyor ama zarar verdiklerini gördükçe sinir katsayım artıyor 0 0 Yorumla
Vvdxbc Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Zararlı hayvanlar hariç diğerlerine zararım olmaz iyi klalpli yapar mı bu beni bilemem 0 0 Yorumla
DaisyDove Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Hayvanlara karşı iyi kalpliyim ve onların kobay olarak kullanılmasına karşıyım Simple✌🏻❤ 0 0 Yorumla
blackblue35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Hayvalar, şu hayatta en çok değer verdiğim masum canlılardır. 0 0 Yorumla
tentens Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Belkide insanlara olandan çok daha fazla iyi kalpliyim onlara karşı... 0 0 Yorumla
Elinas_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tabiki çok seviorum onları hayvanların yeri ayrıdır benim için özelikle kediler 0 0 Yorumla
KadroluLoser Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl İnsanlara karşı olduğumdan 10 kat daha fazla hemde.. 0 0 Yorumla
voonoo Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl İnsan adlı varlık haricindeki hayvanlar için evet vicdanlıyım. 0 0 Yorumla
Dyzee Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl çok fazla iyi niyetlıyım sanırım ev hayvanat bahcesıne döndü 0 0 Yorumla
general-iroh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evimde 5 kedim var hepsi değerli hepsini çok seviyorum. Ama dışarıdakileri de seviyorum doyuruyorum 0 0 Yorumla
CpDraco Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayvanları insanlardan daha çok severim çünkü egoları yok. :D 0 0 Yorumla
asur2 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Kahvaltı yaparken mutlaka kedere peynir ikram ederim etrafımızda ayrilmiorlar 0 0 Yorumla
Çaylakamiral Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Sadece insan görünümlü hayvanlara tahammülüm yoktur. Düz hayvanı ve düz insanı severiz 0 0 Yorumla
zeynepmikiii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Evet hayvanları severim ama bazen ani haraketleri olunca korkarım kdjdmdmddm 0 0 Yorumla
thelastpikachu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayvanları sevmeyen insanları da sevemez 0 0 Yorumla
ÇiikolatalıSüttt Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Eveeet çok çok seviyorum hayvanları ve veteriner olmak istiyorum nasip olursa 0 0 Yorumla
Cennetenbirçiçek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hayvanları çok seviyorum onlar bizim en iyi dostumuz 0 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayvan Haklarını sonuna kadar destekliyorum, sonuçta onlar da birer canlı. 0 0 Yorumla
1963B Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Hayvanları sevmeyen insanları sevemez bu konuda hassasım 0 0 Yorumla
Alengirlikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bu konuda özenliyim çünkü dünyanın en masum varlıkları 0 0 Yorumla
ZarifHatun_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hayvanlara karşı merhametliyim ve ben hayvanları insanlardan daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
handsome33 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 84% +1 yıl Kapımın önünde hep bir su ve mama kabı vardır! Sokak hayvanlarını besliyorumm. 0 0 Yorumla
birgullendin Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 56% +1 yıl Cilt bakımında artık en önem verdiğim şey vegan üretim olması ve hayvanlar üzerinde test edilmemesi 0 0 Yorumla
Siyaah_Beyaaz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Hayvanları seviyorum. Hayvanlar sessiz varlıklardır 0 0 Yorumla
Editoö Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Bu konuda çok hassasım! Hayvansal kaynaklı içerikleri kullanmıyorum... 0 0 Yorumla
ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Açıkçası bahçemizde kedilerimiz var fakat öyle aman aman bir hayvan sever değilim. Mesafiliyim 0 0 Yorumla
Basakydn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Hepsini çok seviyorum ve ekmek arası yemek istiyorum😍özellikle kedileri 0 0 Yorumla
Ahcer Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kendimi bildim bileli evcil hayvan besliyorum kuş balık kedi tavşan ördek köpek 0 0 Yorumla
Mhmtkrds63 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Evet hayvanlara ilgim var fakat cinsli köpek ve kuslara daha cok ilgim 0 0 Yorumla
Excitement3417 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Hayvanları çok seviyorum ama onlardan ürküyorum ürkme özelliğini bir türlü yenemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
455Cevap
onları içime dolaşım geliyor severken resmen tatlılıkları😂😂
hepsine canım feda kurban olurum Allah hayvanlara zulmeden zarar verenlerin komple belasını versin
Hayvanları aşırı seviyorum Kendi çocuğummuş gibi bakıyorum
Her canlının kıymeti vardır her ne kadar korksam da asla zarar verilmesini kabul edemem
İnsana verdiğim değerle aynı değeri veririm minnaklara😇
Bazen keşke insanlara pek değer vermesem hayvanlarla versem derim..
Hayvanlar üzerinde test yapan ürünleri almamaya çalışıyorum. Hayvanları da severim. Ama çoğunlukla uzaktan.
insanlara yapacağım yardımı hayvanlara yapıyorum 🦆
Tabii. 🥰🤩💞 Evde beni bekleyen 2 tane evcil hayvanın var.
Her canlıya karşı iyi kalpli olmak istiyorum ama bazı insanlar hak etmiyor
Hayvanları çok seviyorum kedim vardı köyde kaldı çok özledim onu
Bizim gibiler sevgiye ihtiyaçları var, lütfen tüm canlılara güzel davranın!
4 ayaklı hayvanları severim, 2 ayaklı hayvanları sevmem
Hayvanlara karşı fobin var ama haklarını savunuyorum
Evet tabiki. Onlara her zaman merhamet ederim 💗
Evde beni bekleyen 3 kedim var onların hakkı için her şeyi yaparım
Onlar da bizler gibi birer canlı. Allerjşm olduğu için evimde besleyemiyorum ama çevremdki hayvanlara bakıyorum🙏🏼 Bende sevgimi böyle gösteriyorum onlara. Dokunamadan, öylece uzaktan. Öyle çok mıncırasım geliyo ki, ah lanet allerjiler😤
Kapımın önünde hep bir su ve mama kabı vardır! Sokak hayvanlarını besliyorum.
Cenem hep sivilce olmustu biraz hafifledi ama benim hormonlarim bozuldu ondan biraz da ksckgk
Allah’ın yarattığı bütün hayvanlarına karşı sevgi doluyum
Evet hayvanlara karşı çok hassasım kedileri çok severim daha önce kedi ve balık beslemiştim
kesinlikle! onlar candır. unutmayalım ki dünya sadece biz insanlara ait değil!
Evet zararım olmaz. Kedileri pek sevmesem de bazen aç bitir ikramımızı yapıyoruz ya da süt.
Yani çok sevmem aslında hayvanları ama tutup da zarar vermem tabi ki
Hayvanım yok ama hayvan haklarını sonuna kadar savunuyorumm.
Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum dünyanin en güzel varlıkları olduklarını düşünüyorum 💜💜
hayvanlarla ilgilendiğim zaman, insanlardan görmediğim bi sevgi ve huzur doğuyor içime:)
hayvanları çok severim ama hayvan haklarını savunanları sevmiyorum
Hayavanlar bnim için çok değerli. bi köpeğim olsun istiyorum ama annem;(
Kedim vardı kaçtı.. ben onlara karşı iyi kalipliyim ama onlar bana karşı değil..
Evet çok iyiyimdir hayvanlar Allahın sessiz kullaridir
Huylanmalarım oluyor ama zarar verdiklerini gördükçe sinir katsayım artıyor
Zararlı hayvanlar hariç diğerlerine zararım olmaz iyi klalpli yapar mı bu beni bilemem
Hayvanlara karşı iyi kalpliyim ve onların kobay olarak kullanılmasına karşıyım Simple✌🏻❤
Hayvalar, şu hayatta en çok değer verdiğim masum canlılardır.
Belkide insanlara olandan çok daha fazla iyi kalpliyim onlara karşı...
Tabiki çok seviorum onları hayvanların yeri ayrıdır benim için özelikle kediler
İnsanlara karşı olduğumdan 10 kat daha fazla hemde..
İnsan adlı varlık haricindeki hayvanlar için evet vicdanlıyım.
çok fazla iyi niyetlıyım sanırım ev hayvanat bahcesıne döndü
Evimde 5 kedim var hepsi değerli hepsini çok seviyorum. Ama dışarıdakileri de seviyorum doyuruyorum
Hayvanları insanlardan daha çok severim çünkü egoları yok. :D
Kahvaltı yaparken mutlaka kedere peynir ikram ederim etrafımızda ayrilmiorlar
Sadece insan görünümlü hayvanlara tahammülüm yoktur. Düz hayvanı ve düz insanı severiz
Evet hayvanları severim ama bazen ani haraketleri olunca korkarım kdjdmdmddm
Hayvanları sevmeyen insanları da sevemez
Eveeet çok çok seviyorum hayvanları ve veteriner olmak istiyorum nasip olursa
Hayvanları çok seviyorum onlar bizim en iyi dostumuz
Hayvan Haklarını sonuna kadar destekliyorum, sonuçta onlar da birer canlı.
Hayvanları sevmeyen insanları sevemez bu konuda hassasım
Bu konuda özenliyim çünkü dünyanın en masum varlıkları
Hayvanlara karşı merhametliyim ve ben hayvanları insanlardan daha çok seviyorum
Kapımın önünde hep bir su ve mama kabı vardır! Sokak hayvanlarını besliyorumm.
Cilt bakımında artık en önem verdiğim şey vegan üretim olması ve hayvanlar üzerinde test edilmemesi
Hayvanları seviyorum. Hayvanlar sessiz varlıklardır
Bu konuda çok hassasım! Hayvansal kaynaklı içerikleri kullanmıyorum...
Açıkçası bahçemizde kedilerimiz var fakat öyle aman aman bir hayvan sever değilim. Mesafiliyim
Hepsini çok seviyorum ve ekmek arası yemek istiyorum😍özellikle kedileri
Kendimi bildim bileli evcil hayvan besliyorum kuş balık kedi tavşan ördek köpek
Evet hayvanlara ilgim var fakat cinsli köpek ve kuslara daha cok ilgim
Hayvanları çok seviyorum ama onlardan ürküyorum ürkme özelliğini bir türlü yenemiyorum