hayvanlara gerektıgı kadar onem verıyorum. elbette onlarında hakları var ama abartılan kısımlarına karsıyım hayvan netıcede ınsan gıbı bakamazsın kı ona
Küçükken hep bir köpeğimin veya kedimin olmasını isterdim. 3-4 yaşındayken komşumuzun bir golden köpeği varmış üzerine biner, kuyruğunu asılır, sarılırmışım. Öyle anlatırdı babam.
İki ayaklılardan daha cana yakın daha iyimser en azından hainlik etmiyorlar artı onların. Dilleri var konuşamıyırlar yardım yardım 3tmeliyiz onlar bize muhtaçlar
Böyle bir soru sormak Hata bence, çünkü insanoğlu hep kendini övmeye çalışır ve kendinin iyi olduğunu düşünür. Sözde herkes hayvan severdir iyilik meleğidir.
Evde kedim var, bahçemdeki sokağımdaki kedilere mutlaka mama alır su veririm günlük olarak. Kullandığım kozmetiklerin de cruelty free olmasına dikkat ederim
Hayvanlar kendi doğal ortamlarinda huzurlu şekilde yaşamaya bırakılmalı çeşitli testler kozmetik ürünler ve giyim ürünlerinde kesinlikle kullanilmamali.
Evcil bir hayvanım yok ama tüm sokak hayvanları benim. Onlara bakıyorum. Su, et, kemik, kırıntı yemek, mama, su gibi. Evcil olan zaten bakılıyor. Önemli olan açıkta olanı görmek ve haberdar olabilmek
En iyi dost hayvanlardır.. İnsanlardan bile daha sadıktır.. Yemek verirsin, bakarsın seni korur kollar.. Bir tas su bile versen sana sadık kalır ve asla seni ısırmaz.. AhlaQSız batılı hayat...
Onlarda bizim gibi canlı ve hepsine saygı duyuyorum hatta evimizin bahçesinde tarçın adında bir kedi var bizim değil komşumuzun ama sürekli bende aşşağı inip suyunu sütünü mamasını bırakıyorum
Kesinlikle içerik okumayı öğrenmeliyiz, cildimize ne sürdüğümüz ve bu ürün yapılırken başka canlıların zarar görüp görmediği konusunda hassas olmalıyız. Bu yüzden kesinlikle #Simple da bu konuda çok dikkatli ben güvenerek kullanıyorum.
Evet tabiki iyi kalpliyim. Kötü olmamı gerektiricek bir durum söz konusu bile değil. Üstelik çoğu insandan akıllı ve sadık olan canlılara kötü davranmak akıl alıcak şey değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
455Cevap
hayvanlara gerektıgı kadar onem verıyorum. elbette onlarında hakları var ama abartılan kısımlarına karsıyım hayvan netıcede ınsan gıbı bakamazsın kı ona
Organic saç boyasıyla tanışınca kuaförde her türlü canlı üzerinde kullanılmayan ürünler dikkatimi çekti
Hayvanlar ve insanlar bu dünyanın misafiri hayvanlar alemi en tatlı misafirler.
Küçükken hep bir köpeğimin veya kedimin olmasını isterdim. 3-4 yaşındayken komşumuzun bir golden köpeği varmış üzerine biner, kuyruğunu asılır, sarılırmışım. Öyle anlatırdı babam.
İki ayaklılardan daha cana yakın daha iyimser en azından hainlik etmiyorlar artı onların. Dilleri var konuşamıyırlar yardım yardım 3tmeliyiz onlar bize muhtaçlar
Böyle bir soru sormak Hata bence, çünkü insanoğlu hep kendini övmeye çalışır ve kendinin iyi olduğunu düşünür. Sözde herkes hayvan severdir iyilik meleğidir.
Tabi ki hayvanlara karşı iyi kalpli olmak gerekir, onlar Allah sessiz kullarıdır.
Bazen kardeşimi maymun niyetine seviyorum buda hayvan sevgisi olarak sayılıyor mu 😂
Evde kedim var, bahçemdeki sokağımdaki kedilere mutlaka mama alır su veririm günlük olarak. Kullandığım kozmetiklerin de cruelty free olmasına dikkat ederim
Hayvanlar kendi doğal ortamlarinda huzurlu şekilde yaşamaya bırakılmalı çeşitli testler kozmetik ürünler ve giyim ürünlerinde kesinlikle kullanilmamali.
Evcil bir hayvanım yok ama tüm sokak hayvanları benim. Onlara bakıyorum. Su, et, kemik, kırıntı yemek, mama, su gibi. Evcil olan zaten bakılıyor. Önemli olan açıkta olanı görmek ve haberdar olabilmek
En iyi dost hayvanlardır.. İnsanlardan bile daha sadıktır.. Yemek verirsin, bakarsın seni korur kollar.. Bir tas su bile versen sana sadık kalır ve asla seni ısırmaz.. AhlaQSız batılı hayat...
Kedi annesi olduğumdan beri çok daha iyi kalpliyim cunku uzak durur sevemez yaklaşamazdım
Ben de kedi annesi olmak istiyorum ne yapmam lazım
Bir kedi sahiplen sonra sev ilgilen şefkat göster
Hayvanlar üzerinde denenmişse almam ama üzerinde doğru yazılar yazıyo mu emin değilim maalesef
İnsanlardan daha zararsız ve merhametliler, sevilmez mi şunlar. ☺️
evde beni sevgiyle bekleyen 2 evcil hayvanım var. ve evet hassasız hayvanları denek olarak kullanan markalar giremez evimize.
Hayvanları severim haklarının da korunması sesleri olmak icn ugrasiirm ama evimde besleyemem korkuyorum en ufak hayvandan :)
bebelerim
Yıllardır köpek beslemek isteyip, ya yanlış bişey yaparda kaybedersem korkusundan dolayı edinemiyorum gerisini sen düşüün
Tabiki onlar bizim dilsiz canlarımız evlatlarımız, arkadaşımız. Onlara yapılan zulümlere karşıyız biz.
Hayvanları çok seviyorum zaten sevelim en doğrusu sevmektir hayvan sevmeyen insan sevemez diye bir söz vardır doğrudur.
Hyvan seçmiyorum iyi kalpli olmak için sivrisinek hariç hepsine karşı iyi kalpliyimdir zarar vermemeye özen gösteririm.
hayvanlarda allahın bir kulu ve bizim kadar onlarında yaşamaya hakları var biri nsan kadar önem veririm
Şehir ortamında sokak hayvanlarının su ve mama bulma sıkıntısı çektiğini , onlarında sevgiye sıcaklığa ihtiyacı olduğunu bildiğim için.
Onlarda bizim gibi canlı ve hepsine saygı duyuyorum hatta evimizin bahçesinde tarçın adında bir kedi var bizim değil komşumuzun ama sürekli bende aşşağı inip suyunu sütünü mamasını bırakıyorum
Her zaman 😇😇
Bazı o.. spu çocuklarıhayvana tecavüz eder bazıları zehirleyip öldürür Allah onların bir gün belasını vericek inşAllah 😠😠
Sokak hayvanlarının ana kraliçesi sayılırım. Çok çok çok seviyorum keşke hepsini sahiplenebilseydim.😻🐕🐾🦋🐞🦆🐣🐘
Kesinlikle içerik okumayı öğrenmeliyiz, cildimize ne sürdüğümüz ve bu ürün yapılırken başka canlıların zarar görüp görmediği konusunda hassas olmalıyız. Bu yüzden kesinlikle #Simple da bu konuda çok dikkatli ben güvenerek kullanıyorum.
Hayvanları çok seviyorum yolda gorsem bile okşarım başını köpek olsun kedi olsn
Cok seviyorum onlari 1 kedim ve onun kankalari var:)
Evet, hepsini yerim.
Evde besleyemiyorum, kapının önüne su koyamıyorum ve vegan değilim ama hayvanları seviyorum. 😌
Kedilere aşık bir insanım sanırım kendi çocuğum yerine koyar bebek arabası veya portbebe alır onu gezdiririm abartısız
Çok iyi kalpliyim kediler beni çok sever oturup kedilerle konuşurum elimi uzattığımda bir beşlik çakar gibi patisiyle vururlar elime seviyorum.
Onlar dilsiz kullar cehennemde bile olmayacaklar 🙏🏻 Elbette sevilir sevilesi varlıklar çıkarsız menfaatsiz ♥️
Kediler hariç tüm hayvaları severim (kediye alerjim var bir de yaşadığım bir kaç şeyden dolayı sevmiyorum)
Hayvanlara dokunarak sevemiyorum ama önlerine su yemek falan varsa koyarım ama dokunamam, dokunamıyorum.
Hayvanları insanlardan daha çok sevdiğim doğrudur. Kedimi görüp kucaklayınca günün bütün yorgunluğu gider.
Onlar bizim olmazsa olmazimiz insandan cok vefalilar ve insandan çok yakınlarımız tabiki gönlümüz asil onların hakkı 😊
Evet tabiki iyi kalpliyim. Kötü olmamı gerektiricek bir durum söz konusu bile değil. Üstelik çoğu insandan akıllı ve sadık olan canlılara kötü davranmak akıl alıcak şey değil.
evet hayvanları beslemeyi severim, onlara eziyet edilmesinden hoşlanmam ama bir hayvansever sayılmam.
beslenme ve barinma adi altinda hayvanlari dogal ortamlarindan koparip kafeslenmesine karsiyim hayvanlara yapilan en buyuk zulum bu bence
İyi kalpli olmama şansımız var mı ki? Kimselere zararları yok, onlardan çok bizim bilinçsiz halkımızın onlara zararı oluyor.
Tabikii.. onlar bize biz onlara muhtacız. Bir kedi köpek kuş vs olmasaydı evimizin bu kadar çok neşesi huzuru olmazdı
Hayvanlara karşı merhametliyim. Hiç bir hayvana zarar vermem. Köpeklere karşı sevgim daha fazla ama fobim de var.
Evet, hayvanlara hep iyi davranırım ve hayvanlara eziyet haberlerini görünce çok etkilenip günlerce uyuyamıyorum 😔
valla hayvanlar ve çocuklar benim zaafım bunları kullanarak bana herşeyi yaptırabilirler ama geri kalan insanlar pek umrumda olmaz
Kedilerim
Köpeklerim
Horozum tavuğum
Oyuncak dinazorum da var ah keşke nesli tukenmese bir ben ona bakardım bir de o bana bakardı 🤭🤣
Arabamın bagajınsa her zaman mamaları olur yolda yolakra gördüklerime durup veririm. Hayvanları seviyorum her ne kadar köpeklerden korksam da 😂
Tüm hayvanları severim sahiplenirim. Tabi kedileri daha çok köpeklerden az da olsa korksam bile sadık hayvanlardır☺️
Kızım olur kendısı
köpek sahiplenmek istiyorum cinsi (pomerian) veya kedi ( cins) sahiplendirecek olan olursa bana yazabilirlermi?
O cinste olmak zorunda mı?
Hayır da evde beslenebilecek köpek falan olsa iyi olur
Anladım. Facebook'ta Instagram'da hayvan sahiplendirme sayfalarına göz atmanızı tavsiye ederim. Lütfen satın almayın, olur mu.🙏
Size yazdım bakarmisin
@mumlaeviilekedi sizi bekliyorum
Ben bulamadim o sayfaları ya nereden bulucam ki?
Tabi ki iyi kalpliyim en ufak bir sevgiye bile karşılıksız 10 kat fazla sevgi gösteren başka hangi canlı var ki
seviyorum seni rıfkı 🥰🥰🥰🥰🤣😂
hayatım boyunca hayvanlarla pek iç içe olmadigimdan biraz irkiliyorum çoğu hayvandan ama haklarını da sonuna kadar savunurum
Hayvanlar ile konuşurum. Onlarda beni anlar.
Rabbimin kuludur hayvanlar. bir insan duydugum saygiyi bir hayvanada duyarim.
Ne iyiyim nede kötü diyebilirim hayvanlara eziyet edilmesine karşıyım ama hiç evcil hayvanım olmadı ilerde sahiplenmeyide düşünmüyorum
Elimden geldiğince destek oluyorum gönüllü olarak haklarını savunuyorum sonuçta bu dünya sadece bizim değil. 2 kedi babasım mutluyum :)
Kapımın önünde hep bir su ve mama kabı vardır! Sokak hayvanlarını besliyorum.
Ve kendi köpeğimde var ❤
apartmanda yasak ama 1 kuş ya da balık alıp akvaryum istiyorum hende gebiş 1 akvaryum çöpçü ve çeşitli ıepistes istiyorum
Dün yağmur yağdığı için yeni doğan beş bebişi yatağıma aldım dün gece birlikte uyuduk
Çok iyisin herşey dilediği nce olsun
Hayvanlara aşığım, onlar için canımı verebilirim<33333
Hayvanlar bizim canlarımız onları korumamız gerekiyor