Spor ayakkabılarımı kaç derecede yıkayacağımı bilmiyorum. Spor ayakkabılar çamaşır makinesinde kaç derecede yıkanır? :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle böyle bir hata yapayım deme. Spor ayakkabılar oldukça hassas maddelerden üretilen ayakkabı türlerindendir. Bu ayakkabıların makinede yıkanması önerilmez. Makine de yıkayacaksan ayakkabı yıkamaya yardımcı aparatlar var onlardan alabilirsin. O aparatlar sayesinde ayakkabı sarsıntılardan fazla etkilenmeyecektir. Isı olarak kesinlikle soğuk suyu tavsiye ederim. En fazla 30 derece. 30 derece üstü sıcaklık hem ayakkabının rengini soldurur hem de hasar almasına sebep olur. Diğer bir tavsiyem ise ayakkabıyı yalnız başına yıkama. Yanına birkaç şey daha koy ki fazla hırpalanmasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
+1 yılSelam,🌺
Önce bir bezle silin gelişi güzel sonra bir çamaşır hurcuna koyup 30 derecede yıkayın derim.00 Yorumla
u 9 gü60 derece ayakkabı için çok yüksek bir derece. En fazla 30, 40 derecede yıka.
00 YorumlaSakın. Ayakkabılar makinede zaten yıpranıyor, bir de 60 derecede yıkarsan büyük ihtimalle zarar görecektir. Ben en fazla 40 derecede yıkıyorum.
00 Yorumla
+1 yıl30 derecede ve hafif sıkma ile yıkamalısın ayakkabının ömrü kalmaz
00 Yorumla
+1 yılBen 40 derecede yıkıyorum iyi mi kötü mü bilemiyorum. Şu ana kadar herhangi bir bozulma olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakinede yıkamak zarar veriyor diye duymuştum ama hep makinede yıkıyorum daha temiz oluyor diye.
File içine koyup 30 derecede elde yıkama programında yıkayabilirsin00 YorumlaBen 30 da yıkıyom ama bi iki bez falan at beraberinde yıpranmasın sağa sola çarparak
00 Yorumla40 derece içine bir iki de yer silme havlusu vs at... miss
00 Yorumla
+1 yıl30 iyidir ya da elinde yıka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Spor ayakkabı çamaşır makinesinde 60 derecede yıkanır mı, kaç derecede yıkanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar