Arkadaşlar korse nasıl yıkanır , korse kaç derecede yıkanır?

Siz biliyor musunuz, korse çamaşır makinesinde yıkanır mı? Hassasta falan mı yıkamam lazım, korse kaç derecede yıkanır bana yardım eder misiniz?

Selamlar canım ❤
🎈Genelde güzel güzel kıyafetlerimi giydiğim zaman, küçük göbișimizn rahatsız edeci bir görünüme sahip olmasın diye kullandığım bir parçadır benim. Tabi süslü, göz alıcı kıyafet içine değil, dışına bile giyilip muhteșem duran korselerde var. Benim için büyük kurtarıcı olan korse, makinede yıkanması taraftarı değilim. Genelde elde senede birkaç defa giydiğim için, elde yıkamak bana daha risksiz geliyor. Șimdi detaylı olarak neler yapman gerektiğinden bahsedeyim.

- Korse elbette yıkanır. Ama tercihim elde yıkamak. Makinede de yıkayabilirsin. Fakat, eski sağlamlığı kalmayabilir. Hatta gorselinde ki gibi bir korsen varsa, çok dikkat etmelisin yıkama konusunda.

- Mini program veya hassas programda 30 derecede yıkayabilirsin. Tabi düz elbise veya pantolon içine giyilen bir korsen varsa yıka. Süslü, püslü, düğmeli, iğneli ve değişikse korse, aklından makineye atma gibi bir düşünce olmasın.

- Bu sorunun cevabı aslında net. En başta kumaşın türü çok önemlidir. Yıkama talimatlarına göre de hareket etmek daha da önemli. Hatta önceliğin yıkama talimatlarını okumak olsun. Makinede elbette yıkanabilir. Ama risk almamak adına elde yıkama tercihimdir.
- Ben kendi kullanmış olduğum korseyi, elde yıkıyorum. Örnek vereyim, 1-2 yıl içinde 2-3 defa giymișimdir. Her giyim sonunda elimde yıkadım. Ilık bir su içerisine kullanmıș olduğum rinso deterjanımdan ekleyip, korsemi çok fazla çitilemeden, hafif hafif ovaladım ve duruladım. En sonda zaten düz bir zeminde kurutmayıda ihmal etmedim. Seninde benim uyguladığım şekilde yıkamanı ve kurutma işleminide aynı şekilde gerçekleștirmeni öneririm.
elinde çitileyiver , koy kalorifere kurur bir kaç saate sanırım.
teşekkürler
illa makineye atcaksan 30 a at derim
rica ederim.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
at çamaşır makinasına yıkansın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?