Çok acil! Sevgilimden ayrılmak zorundayım bu ilişkinin geleceği olamaz ama nasıl ayrılıcam bana çok bağlanmış

sevgilimden ayrılmak zorundayım bizim bir geleceğimiz olamaz ama bunu nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum.Bugün telefonda biraz soğuk konuştun dedi ağladı.Ben seni kaybetmekten çok korkuyorum düşünürken bile mahvoluyorum nolur beni bırakma beni bırakmıcağına söz ver sen benim gerçek aşkımsın filan dedi.Ama biz gerçekten beraber olamayız ben de onu seviyorum ama aramızda çok ciddi görüş farkı var.O dine göre yaşamak isteyen birisi bense çok rahatım.Açık kıyafetler giyerim, içki içerim bara giderim filan.Yani bu ilişkinin bir geleceği olamaz ama nasıl ayrılabilirim onu üzmeden nolur yardım edin ağlamasına dayanamıyorum.Seven insan ayrılmaz vs. şeyler demeyin mecburum işte.Geleceğim olmayan biriyle daha fazla yürüyerek ona da haksızlık edemem.Nasıl ayrılıcam lütfen yardım :(
Çok acil! Sevgilimden ayrılmak zorundayım bu ilişkinin geleceği olamaz ama nasıl ayrılıcam bana çok bağlanmış