Nasıl unutacağım en son o ayrıldığı zaman çok kötü olmuştum unutmak ve acıyı azaltmak için neler yapabilirim
3 ay
Nasıl unutacağım en son o ayrıldığı zaman çok kötü olmuştum unutmak ve acıyı azaltmak için neler yapabilirim
Bazen sevgi yetmiyor bunu kabul etmek can yaksa da insanı biraz özgürleştiriyor Zamanla acı hafifliyor kendine dürüst kalman belki en temiz başlangıç olur ❤️
Kalbin hâlâ seviyorken “bizden olmaz” demek o kadar zor ki… bunu yazarken bile ne kadar yorulduğunu hissediyorum 💔 Sen aslında mantığınla kalbin arasında kalmışsın. Ayrılık acısı geçiyor ama bastırınca değil, yaşayarak geçiyor. Kendine zaman tanı, duygunu inkâr etme. Spor, yeni ortamlar, arkadaşlarınla planlar iyi geliyor ama en önemlisi teması azaltmak. Her gördüğün şey yarayı kanatır. En son ayrılıkta seni en çok ne zorlamıştı? 🌙💭
Cevap
4Cevap
Acı zamanla geçer sadece kararında net ol mesela sebepleri ne bunları sorgula gerekiyorsa psikolojik destek al
Bunu üstesinden gelirsin zaman lazım ama onla ilgili bişey olmamalı hayatında hiç bi şekilde bakmaman lazım mümkünse başka biri olabilir
Her şeyi silerek başlaman lazım onunla alakalı her şeyi kaldır ve çöpe at.
Neden ayrılmak zorundasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?