Sevgilimi çok seviyorum ama Davranışları artık çekilecek gibi değil ayrıldık mutsuzum ne yapmalıyım?

3senedir beraberiz güzel çok zaman geçirdik nişanlanmayı bile konuşuyorduk ama son zamanlarda Davranışları batmaya başladı her şeyden mutsuz olması İmalı konuşmalarıı mutsuz etti hatta son zamanlarda Konuşurken bile sıkılmaya başlamıştım ama tatilde uzaklaşacağız diye geçmişti yanındayken bile özlüyordum yine de beraber gülmeyi sevmeyi paylaşmayı biliyorduk gerçi yinede çok ama çooook kavga ediyorduk güvensiz ve baskıcılık çok fazla ve tahmin ettiğiniz gibi aramızda bir şeylerde geçti her şey bir yana asla böyle olacağımızı düşünmedim çok seviyorduk abi kardeş anne oğul sevgili her şey olmuşken böyle olması çok yıpratıcı her şeye son noktayı koyan olayda ailesinin bizim ilişkimiz hakkında ileri-geri konuşması ve beraberliğimizi bilmelerine rağmen sözde beni savunmuş ama bana hakaret eden adam beni nasıl savunur ki diyerek zorlayarak yıpratarak bitti bitirdim gerçi şimdide mutlu değilim özlüyorum tatilde olduğumuz için uzağız olmaması gereken şeyler yaşattı üzüldüm baya yaşamamam gerektiğini hak etmediğimi düşünüyorum ama her şeye rağmen seviyorum özlüyorum ve son mesajımdan sonra aradı ama açmadım (son mesajımda bol hakaretli ve hak etmediğimi anlattığım çileden çıkmış bir mesaj) ayrıldık sanırım belki adım atsam düzelir ama hak etmediğim şeyleri yaşamak istemiyorum onun düzeleceğinede inancım yok ama yinede istiyorum ki düzelsin ilk zamanki halimize Dönelim özledim seviyorum ama kırılmaktan korkuyorum beni hem iyi hem kötü anlamda değiştirdi çok şey kattık destekledikte köstekte olduk ama şimdi kafam karman çorman biraz süre veririm tatil geçene kadar diyorum ama biriyle olursa diye çok korkuyorum ya pes ederse diye ama yapmayacağına inanıyorum adım atsam gelir ama cidden kafam karman çorman üzgünüm bir öneri bekliyorum lütfen
Sevgilimi çok seviyorum ama Davranışları artık çekilecek gibi değil ayrıldık mutsuzum ne yapmalıyım?