Sevgilimle mutlu değilim ama terk de edemiyorum ne yapmalıyım?

Lütfen sonuna kadar okursanız çok sevirim. İçinizden beni anlayan çıkar umarım. Şimdi ben daha önce hiç aşk yaşamadım hep yanlış insanlar denk geldi. Özgür takılıyordum. Erkekler bana cinsel amaçlı yaklaştığı için realden ümidimi kesmiştim artık. Sanal hayata atıldım. Chat sitesinde tanıdığım konuştuğum çocuk vardı daha sonra sevgili olduk. 8 ay sürekli nette devam ettirdik. çocuk 22 ben 19 yaşındayım. kayseride öğrenci ben ise eskişehirdeyim. beni birkere bile olsun görmeye gelmedi nasip olmadı ve ben yanlış anlamaya başladım beni sevmiyor o yüzden gelmiyor diye. çünkü gelmek için zamanı vardı gelmedi :( sevgilim arkadaşlarıyla eğlendiği zaman kıskanıyorum sadece benimle konuşsun ben olayım hayatında istiyorum. kızlarla konuşmasını bakmasını istemiyorum. çünkü 19 yaşıma kadar hiçkimseden sevgi saygı değer görmedim :( annemle babam ayrı sorunlu ailede büyüdüm. bu yüzden ilgiye ihtiyacım olduğunu düşündüğümden sevgilimden ilgi göremiyorum ilgi göstersede yapmadık geliyor. msnde görüşüyoruz camda ama yüz ifadeleri yapmadık geliyor beni kullandığını, dalga geçtiğini düşünüyorum. bana geç mesaj attığında sorun çıkarıyorum sinirleniyorum ve ağlıyorum. sebebi bana ilgi göstersin sevgi göstersin:( benim birtane bile arkadaşım yokken o arkadaşlarıyla takılıyor kıskanıyorum kavga ediyorum onla:( onun hayatınada engel oluyorum:( bendemi sorun gerçekten psikolojim 2 yıldır bozuk zaten evden dışrı çıkmıyorum hiç :( ben istiyorumki sadece benim olsun beni sevsin benimle ilgilensin onunla evlenelim istiyorum oda evlenmek istediğini söylüyor ama bilmiyorum yalanmı yoksa ciddimi. çok sadık birisiç yakışıklı olduğu için benim gibi çirkin bir kızı ne yapsın diye kuruntulara giriyorum beni aldatır diye kıskanıyorum çok kıskancım. hep onu düşünüyorum en ufak bişeyde sorun çıkartıp kavgaya dönüştürüyorum ve ağlıyorum 2 gündür. kimse beni sevmiyor çünkü :(((( ayrılamıyorumda seviyorum ne yapacağım :(
Sevgilimle mutlu değilim ama terk de edemiyorum ne yapmalıyım?