Arkadaşlar lütfen ciddi cevap verecekler yazsın. Yaklaşık 5 ay önce bir kızla internetten tanıştım. Buluştuk ve daha ilk bulusmamizda sevgili olduk. İlk adımı kız atti.
Kızla absürt durumumuz var. İkimizin ismi de unisex isim. Mesela benim ismim Dora onunki buse Dora. İki isimli olanlar her zaman 2. İsmiyle anıldığı için böyle saçma durum oluşuyor. ( isimleri kafadan attım )
İkinci absürt durum konuşması. Konuşmasından bir şey anlamıyorum. Çok hızlı ve heyecanlı sesli sesli konuşuyor. Bazen sohbette ne dediğini anlamıyorum cevap vermiyorum ya da başka şey söylüyorum. Utanıyorum da ona bunu söylemekten.
Kızla bir yere çıktığımızda hesap ödemiyor. Ve canı sürekli bir şeyler çekiyor onu yiyelim bunu yiyelim diye. Yiyici kız diyebilirsiniz ama ben yok gitmeyelim dersem de bana çok darilmiyor. bir şey istediğinde de mizacima ters olduğu için kabul ediyorum ben de. Ama bir yere gittiğimizde bir aktivite yaptığımızda ya da bana şunu al akşam ben vereceğim dediğinde hiç olmamış gibi davranıyor.
Bana karşı biraz utangaç. Evde tek yaşıyor ama beni eve almıyor. Çoğu şeye evlenmeden olmaz diyor. Kendisi evlenmeden cinsel ilişki düşünmüyor. Olabilir kararına saygı gösteriyorum ve diretmiyorum ama evde ic cmasirlari asılı diye beni eve cagirmaktan utanıyor.
Dogum günümde bana hediye almamıştı. Ona kafayı taktım. En büyük soğuma nedenlerimden birisi bu.
Bu ve buna benzer olaylardan dolayi artık soğudum ve benden vazgec dedim. Bunu dedikten sonra 2 saat boyunca "beni affet, beni bırakma söz artık seni kizdirmayacagim. Sen böyle yaparsan intihar edeceğim. Boğazıma bıçak dayacagim Kendimi keseceğim sorumlusu sen olacaksın ( parmağı hafif kanlı bir fotoğrafını bile attı ) senin annene ulaşıp onla konuşacağım ( annemle tanistirmadim ) " gibisinden yüzlerce şey söyledi. Her söylediğinde vazgeç diye direttim ama olmadı. Engelledim ancak bir şey yapar diye korktum ve vazgeçtim. En sonda tamam affetim seni diye bitirdim. Bu kavgadan sonra bana daha da bağlandı.
Kızı sevmek istiyorum ama bu olaylardan dolayı soğudum ve ayrildigimda daha rahat edeceğimi düşündüm. Ama böyle yaptıkça ayrılamıyorum. Mizacim öyle kaba Saba değil her şeye hayır diyemeyen birisiyim. Ne yapmalıyım? Bir akıl verir misiniz? Bu kadar okuduğunuz için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer