Sevgilim ilişkiye renk katamıyor. Entelektüel birisi değil bana hiçbir şey kattığını düşünmüyorum. 1,5 yıldır beraberiz. Her buluşmamızda ne yapalım nereye gidelim diye bana soruyor, hatta doğum günümde bile nereye gidelim diye bana sordu. Değişik bir yer görmedim bile hep benim istediğim gibi ben baskınım, hep ben farklılık katmayı düşünüyorum. Hep başbaşayız zaten arkadaşlarıyla tanıştırdı ama arkadaş grubu halinde bir program yapmadı. Arkadaşımla buluştuğumda sürekli arıyor, mesaj yazıyor, hatta arabayla gelip buluştuğum yerin önünde beklediği de oldu belki çağırırım diye. Hatta ve hatta en son arkadaşımla buluştuğumda benden izinsiz otoparkta arabamı tamir etmiş ve beni arayıp ağzından kaçırdı yanıma davet etmem gerekti. Özel alanım yok evli yaşlı çiftler gibiyiz. Her günümüz monoton ve aynı. Asıl kötü olan bunun farkında bile olmaması, bu da beni düşündürüyor Çünkü hep ben düşünüyorum. özel işlerimiz olunca hep beraber ortak gidelim halledelim istiyor. etkinlik gibi şeylerle renk katmaya çabalamaktan sıkıldım. Hayatımda 2 kez gördüğüm arkadaşı bana sen çok kilo almışsın dedi yanındayken ama hiçbir tepki bile vermedi beni korumadı. Seni çok seviyorum demek dışında ve araba dışında entelektüel bir konumuz yok. Soğudum ve hepsini söyledim. Buna rağmen sen beni seviyorsun düzelir hepsi diyor sürsün istiyor. Defalarca ayrıldım yazmadan duramıyor. . İnanın 1.5 yıl hatrına ve hayatımda koyduğum yere dayanarak şans veriyorum. Ama artık arkadaşlık ağır basıyor olarak hissediyorum. Kalbini kırmak istemiyorum bana çok destek olduğu zamanlar oldu ve çok da iyi bir insan. Bir daha beni böyle sevecek biri çıkar mı bilmiyorum o da benim nazımı çok çekti. Sizce sevgilimin sorunu ne ve ben ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Sitede istediğim zaman sorduğum soruyu silemiyor muyum ben? İstediğim zaman istediğim şeyi silmek benim hakkım, özgürlüğüm. Hesabımı kapatacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
İlişkinizde sıkıştığınız noktaların sizin için ne kadar önemli noktalar olduğunu anlayabiliyorum. Üstelik durumu daha da zor bir hale getiren karşınızdaki kişinin de en az sıkıştığınız noktalar kadar kıymetli olması.
Çiftler arasında bazen beklentilerin açık olarak konuşulmuyor olması ve herkesin kendi beklentileri doğrultusunda ya da çevresinin beklentileri doğrultusunda karşısındaki kişinin beklentilerinin olduğunu varsayarak davranıyor olması ilişkilerdeki en büyük sorunların temelini oluşturabiliyor.
Partneriniz sizin aradığınız kişi olmayabilir ya da sizin beklentilerinizi net olarak anlayamamış olabilir.
Bu gibi durumlarda açık iletişim size yardımcı olacaktır.
Beklentilerinizi, ilgi beklediğiniz konuları, paylaşımın önemli olduğunu düşündüğünüz hayat alanlarını, karşınızdaki kişiye açık olarak ifade etmek, problemin iletişim mi yoksa farklı hayat yolları mı olduğunu görmenize yardımcı olabilir.
Partnerinizin enerjisini size harcamak istemesi çok güzel bir yaklaşım. Eğer doğru yönlendirilebilirse harikalar yaratabilir. Fakat iyi iletişim kurulması gerekir.
Eğer partneriniz bu değişim ve senkronizasyona hazır değilse yine açık iletişim sizi birçok zor durumdan işler daha da karışmadan kurtarabilir.
Bol şans,
Sevgilerimle,
Merhaba bende size bişey danışabilirmiyim?