Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum ne yapmalıyım?

Biz o kadar uzun süredir çıkmıyoruz 7-8 ay olmuştur ama aynı mahallede oturduğumuzdan kaynaklı neredeyse her gün görüşüyorduk ilk başlar gayet güzeldi ama sarpa sarmata başladı kıskançlığı olsun sürekli kavga etmemiz olsun hiçbir şey artık beni ona bağlamıyor gerçekten yeri gelsin en ufacık bir olayı büyütüp bana şiddet uyguladığı oluyor en sonunda benim kırıldığımı ağladığımı görünce özür dilerim diyip olayı kapatmaya çalışıyor sanki ben çok abartıyormuşum gibi davranıyor telefonumu sürekli elimden alıp kurcalamaya başlıyor hiçbir şey olmasa bile aldatılmayı paranoyak haline getirdiğinden dolayı aldatacağımı düşünüyor ben onun telefonuna bakmak istediğimde ise bana telefonunu vermiyor ve sürekli elimden alıyor, elimde bak telefonuma vs. Şeyler diyor arkadaşlarımla konuşmalarım özelim var diyor anlayışla karşılayıp bakmıyorum ama konu bana gelince her şeyime bakıyor. Sinirlerine hakim olamayan biri ve sürekli “ben” merkezli bir insan ben ne kadar alttan alırsam o benim üstüme çıkıyor gibi ilk başlar sinirlenip bana el kol kaldırdığında anlayışla karşılıyorum bir daha yapmicam diyip özürler diliyordu bende affediyordum ama artık iş dozundan çıktı örneğin telefonumu vermediğimde bile bana atarlanan bağırıp çağıran el kaldıran birisine dönüştü ve benden önce öyle biri olmadığını söylüyor. Artık dayanamaz hale geldim 21 yaşındayım şu yaşıma kadar kimse bana el kaldırmamıştı. Aynı mahallede olduğumuzdan kaynaklı sürekli kapıma geliyor , ayrılmak istiyorum engelliyorum her taraftan kapıma geliyor ve saatlerce gitmiyor zile basıyor kartla kapıyı açmaya çalışıyor rahatsız olduğumu sürekli söylememe rağmen yapmaya devam ediyor. Ailemle beraber kalıyorum ve bu durumu onlara yansıtmak istemiyorum babam sinirli biri olduğundan dolayı korkmuyor değilim. Ve ayrılmak istediğimde bana sürekli tehditler savuruyor rahatsız ediyor, babana tüm yaşananları anlatırım tarzından. Hem çocuk gibi tavrı olsun hem aynı mahallede olduğumuzdan dolayı sürekli kapıma gelmesi olsun anlayışsız olması olsun gerçekten 3-4 gündür aralıksız ağlıyorum hala beni darlamaya devam ediyor dayanamıyorum artık ne kadar insan gibi konuşsam bile sen benden ayrılamazsın öyle bir hakkın yok cinsinden cevaplar veriyor bana ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum ne yapmalıyım?