Çok seviyorum ama ayrılmalıyım biz birbirimize göre değiliz.Ayrılırken acı çekmemek için ne yapmalı??

7 aylık ilişkim var.Sevgilimi çok seviyorum o da beni çok seviyor herşeyimle ilgileniyo hep destek oluyo çoook iyi biri hatta benimle evlilik planları yapıyo bazen, ama biz onunla hayata aynı pencereden bakmıyoruz.İlişkinin başlarında beni kaybetmemek için bana kendini açmamış ben onun bazı fikirlerini yeni öğrenmeye başladım.Uyuşamadığımız şeyler var.Bana doğru gelip ona ters gelen şeyler var.Anlıcağınız aramızda kültür farkı var.Bu ilişkinin geleceği yok.O yüzden severek veda etmeliyim ona.Beni hep mutlu etti.Onun yokluğunda çok acı çekicem biliyorum.Onu çok özlücem.Sizce ayrıldıktan sonra daha az acı çekmek için napmalıyım bir çaresi var mıdır bunun?Mecburum ama içim yanıyo lütfen yardımm edin nasıl daha az acı çekerim sevdiğime veda ederken?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu 4 sene önce sormuştum. Sevgilimle ayrılmadık yaklaşık 4 sene çıktık.3 ay önce ayrıldık ama sebebi farklı oluşumuz değil çünkü artık bana olan sevgisi azaldı bana hakaretler etti aldattı hatta. Yani sevmiyormuş anlicaginiz.
Çok seviyorum ama ayrılmalıyım biz birbirimize göre değiliz.Ayrılırken acı çekmemek için ne yapmalı??