8 aylık iyi giden bir ilişkimiz vardı son bir kaç aydır sürekli kavga ettik ama sürekli kavgasız bir günümüz olmadı ottan b*ktan sebeblerden kavga ediyoduk bu kavgalar sonunda sevgilim bana artık onu sevmediğimi umursamadığımı takmadığımı söyledi bu kavgalar yüzünden çok üzülüyormuş ve bunun için ayrıldık napmam lazım onu geri kazanmam için
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşlarımız 17 bu arada
Sevgilimle sürekli kavga ettiğimiz için ayrıldık ama birbirimizi seviyoruz ne yapmalıyız?
konus onunla ve onun senin icin ne kadar önemli oldugunu göstert onun elini tut ve asla birakmayacagini söyle mesela ben bir kere tuttugum eli birakmam gibi sözler ve bil ki kavgalar olmasa iliski pek uzun sürmez zaten bunu ona dile getir onu kaybetmek istemedigini ne kadar cok sevdigini icten icten söyle
Belliki ikimizden birisi geçimsiz. En iyisi önüne bakmak başka partner bul kimse vazgeçilmez değil kafa yapına uygun birisi olursa sevmen kolay olur. Hergün kavga ederek sevgimi kalır anlasamiyonuz işte uzatmanın mantığı yok
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle sürekli kavga ettiğimiz için ayrıldık ama birbirimizi seviyoruz ne yapmalıyız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
konus onunla ve onun senin icin ne kadar önemli oldugunu göstert onun elini tut ve asla birakmayacagini söyle mesela ben bir kere tuttugum eli birakmam gibi sözler ve bil ki kavgalar olmasa iliski pek uzun sürmez zaten bunu ona dile getir onu kaybetmek istemedigini ne kadar cok sevdigini icten icten söyle
Belliki ikimizden birisi geçimsiz. En iyisi önüne bakmak başka partner bul kimse vazgeçilmez değil kafa yapına uygun birisi olursa sevmen kolay olur. Hergün kavga ederek sevgimi kalır anlasamiyonuz işte uzatmanın mantığı yok