ayrıldığımız 5 ay oluyor ikimizinde hataları vardı .. ama sanırım en çok hatalı olan bendim .. şimdi arasıra msn de karşılaşıyoruz yazıyor soruyor bişiler .. ters cevaplar veriyorum yada hiç vermiyorum .. belki de duygularımı ona farklı göstermeye çalışıyorum ama içim yanmıyor bu gerçek .. ama içimden bir ses artık gelmiyiceğini bile bile " gel artık " diyor .. keşkelerim çok var ..
anlayamadığım neden ona acı çektirmek için ağır konuşuyorum tersliyorum ? ben yapıyorsam bunu belki o da bana acı çektirmek için bazı şeyler söylüyordur umursamıyormuş gibi görünüyordur diyorum ..
sormak istediğim şey ayrılıktan sonra sırf karşı tarafa acı çektirmek yada asıl duyguları gizlemek için mi karşı taraf terslenilir yada olmayan bişi varmış gibi söylenilir ?
anlayamadığım neden ona acı çektirmek için ağır konuşuyorum tersliyorum ? ben yapıyorsam bunu belki o da bana acı çektirmek için bazı şeyler söylüyordur umursamıyormuş gibi görünüyordur diyorum ..
sormak istediğim şey ayrılıktan sonra sırf karşı tarafa acı çektirmek yada asıl duyguları gizlemek için mi karşı taraf terslenilir yada olmayan bişi varmış gibi söylenilir ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer