Duyduğunuz en üzücü kısa aşk acısı sözleri neler? Instagram'da bir de twitter'da paylaşacağım. Uzun aşk acısı sözleri de olur ama çok fazla uzun da olmasın. Bana haksızlık etti, kalbimi çok kırdı. İstiyorum ki okusun, biraz vicdanı sızlasın :(en güzel aşk acısı şarkılarıBildiğiniz en üzücü, etkileyici aşk acısı sözü ya da sözleri hangileri? Aşk acısı sözleri uzun olmasın, lütfen :(
Terk eden erkeğin vicdanını sızlatacak aşk acısı sözleri hangileri?
Terk eden birinin vicdanını sızlatacak aşk acısı sözleri var mı bilmiyorum :( Bence o aşk sözleri severek ayrılmak durumunda kalanların içini acıtır bir tek. Ama madem sen kafaya koydun, kısa aşk acısı sözlerinden, aşk acısı şiirlerinden, aşk acısı şarkılarından, uzun aşk acısı sözlerinden biraz örnekler paylaşayım seninle ben de...
Kısa aşk acısı sözleri
1- Bazıları gitmeyi bile beceremiyor… Ya anısı kalıyor, ya acısı.
2- Aynı ateşte yanan mumlar gibiyiz ne kavuşmamız belli ne sönmemiz en acısı da karşı karşıya erimemiz.
3- Yüreğimin vazgeçtiği her acı, ayakta kalışımın tek ölçü birimi.
4- “Sonra birbirimize iyi geceler demeden uyumaya başladık. En acısı da buydu.”
5- Acı çektikçe insan olgunlaşırmış. Yalan be! İlk önce kalbin kırılır, sonra çürümeye başlarsın. (Cemal Süreya)
Uzun aşk acısı sözleri
1- Sana gitme demeyeceğim. Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar. Yanımda kal.
2- Geleceğim, bekle dedi, gitti.. Ben beklemedim, o da gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu.. Ama kimse ölmedi.
3- O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer… belirsizliğe yelken açardı iri ela gözler zamanla, öylesine derince bakmasalardı eğer… çabuk unutulurdu ıslak bir öpücüğün yakıcı tadı belki de, kalp, göğüs kafesine o kadar yüklenmeseydi eğer…
4- Farzet hiç ayrılmadık Gözümde tütüyor Gözümü tütsülüyorsun hala Hep birlikteyiz sanki Seninle ben ve DÜNYA
5- Önce sesin gelir aklıma Çaresiz kaldıkça hep seni düşünürüm Güzel olan, dolgun başaklardaki sarışın sevinçli! Sonra cumartesi günleri gelir Sonra gökyüzü gelir hemen kurtulurum Bir yağmur yağsa da beraber ıslansak.
Umut verdiği halde çekip giden, emeklerini görmezden gelen, günahsız yere gözyaşlarını akıtan, yüreğini yangın yerine çeviren bir insan zaten vicdansızdır. Böyle bir insana ne sosyal medya üzerinden giderli sözlerle gönderme yap, ne ara sor.
Şu hayatta alınacak en güzel intikam görmezden gelmek ve yok saymaktır. Yarına kalır da yanına kalmaz, Allah de gerisini bırak. Kendini küçük düşürme, mutlu ol. Hayatına kaldığın yerden devam et, sen ona muhtaç mısın sanki? Yoo. Onsuz da gayet mutlu bir şekilde yarınlarına devam edebilirsin. Ne olursa olsun kendine olan saygını yitirme. :)
Umarım buralarda bir yerlerdedir, bu soruya merak edip girmiş ve bu görüşü bir şekilde okuyordur diye geçirdim içimden. Belki kendisini bir başkasından dinlemek en azından yüzünü kızartırdı. Eline yüreğine sağlık
Şu an olayın tazeliğiyle hareket ediyorsun muhtemelen ama emin ol bu çok boş ve gereksiz bir davranış. Bir insanı sildiğin zaman noktayı koyacaksın. Öyle bir insanı daha önce hiç tanımamış gibi yaşamaya devam etmen benim tavsiyem. Böyle sadece sen azap çekersin ✩
Vicdanı dürtme yoluyla sızlatmayı düşünmek mantıksız varsa içinde vicdan duygusu yerk etmeden önce harekete geçerdi zaten. Taşıma su ile değirmen dönmeyeceği gibi olmayan bir şeyi sızlatmakta mümkün olmayabilir
Varlığının kıymetini bilmeyeni yoklugunla terbiye ediceksin mümkün olduğunca aradaki bağları kopar kk Sessizliğin kıymetini anlaşın Eğer anlamıyorsa da fazla zorlama Bence
Merhaba, Gidenlerin canı cehenneme, üzülme sektör et. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler! Bunu aklından çıkarma hak ettiği kadar sev olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok ki! Koptuğu yerde bırak gitsin...
Seni terk etti ise hangi cümleyi kullanırsan kullan bence etkileneceğini sanmıyorum Dahası seni takip ettiğini de sanmıyorum Sadece kendi acını kendin yaşarsın gibime geliyor.. O yüzden bir söz paylaşayım diyorsan
Sen kendini yırtsan da terkedenin vicdanı sızlamaz 😔 kendisinin aklına gelmesi lazım birşey olması lazım öyle sözlerle olacak iş degil sende umursama boşver
Bence bişey paylaşma , seni anlayan sessizliginden de anlar yani acıklı söz paylaşarak onun gözünde kendini kucuk dusureceksin belki okumayacak bile erkekler böyle bittigini kabullenmen gerekir
Daha da açık olmak gerekirse en sevdiğimin sen olduğunu söylediğimde bu büyük ihtimalle sevgili değildi Sen kendime doğru çevirdiğim bir bıçaksın işte sevgi budur
Canlarımmmm yüksek lisans tezimde ayrılık konusunu çalışıyorum başına https:// koyarak. ieuedu. qualtrics. com/jfe/form/SV_8BPKGaXnhKcT7OS linkine tıklar mısınız…link atamıyorum çok desteğe ihtiyacım var
En İyi Cevaplar