Bence herkes hakettiği ilişkiyi yaşamalı. Çok doğru bir söz. Sana iyi gelmeyen birisini sevmek ilerde acı verir. Her sey evlendikten sonra başlıyor. Nolursa olsun seviyorum diyerek ömür boyu mutsuz oluyorlar. Ama sen kalbine denk hakettiğin birini bulduktan sonra. Mutsuzluk çok uzak.
Kötü birini sevebilirsin ama kötü adamı hakettiğini düşünmezsin. Öyle bir durumu anlatıyor galiba. E gayet iyi yapmış. Öyle arabesk, fırtınalı bir durum yok, sonu aydınlık. niye duvar yazısı olmuş ki😂😂😂 Kamu spotunu da yapıştıralım, kötü adamlar için hakettiğiniz adamları üzmeyin! 😂😂😂
sevdiği kişi fakirmiş bu abla kendini çok yüksekte gördüğü için hakkettini idda ettiği zengin adamı seçmiş
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fakirlikle alakasi yok. Benim ailemin maddi durumu gayet iyi ailemde nasil yasiyorsam ilerde onunla da oyle yasamak istiyorum ama o cok dusuk bi ihtimal. Issiz oldugu icin kafam karisiyor. Memur olsa yine okey derim ama iste issiz
tama işte aynı kapıya çıkıyo illaki bir iş bulurdu ha tembellik yapıyosa o başka ama hakkettiğim falan saçma terkettiğin çocuk senin gerçek yüzünü görmüş oldu
Bir isi olsaydi eli ekmek tutsaydi asla birakmazdim genclik askiydi bizimkisi. Gecmiste cok dil döktüm bir bölüm oku ders calis diye cunku biliyodum ilerde bu bizim icin sorun olacakti. Sence napmam lazim ben kafayi yiyecegim yoksa😣
oda eğer seni seviyor ise değişmeye bir adım atması gerekir para kazanmaya başlaması gerekir ama ben böyleyim beni zeviyorsan böyle sev diyosa bas tekmeyi ucube dersin
uzak mesafe ilşki mi yaşıyordunuz aranızdaki yaş farkı var mı?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaptım bende bunu. Ama onun korkakligi yüzünden hep. Sonuç evli 2 çocuk annesiyim hayatı mantıken yaşıyorum. İyi mi yaptım bilmiyorum da
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu çok seviyorumm ben, hayatimda kimsede beni o kadar sevmedii. Gelecegimin onunla olmasini cok istiyorum ondan bir cocugum olsun cok istiyorum ama o gelecege karsi cok umutsuz vaka. Bir aile olusturmak icin sadece sevgi yetmiyor maalesef
Bunlari da katmak lazim hesaba. Aşk zamanla geçiyor sonra maddi kavgalar baş gösterebiliyor. Denk geldiğim bir kaç örnek vardi buna dair maalesef husran sonuçlari
Benim babamin maddi durumu baya iyi. Ona ben genclikten jtibaren ise gir, suraya gir dedim. Babam kadar bir zenginlik beklemedim ondan sadece bir isi olsun dedim. Şu an bos geziyor ve ben artik bir gelecek gormedigim icin ayrilma karari aldim. Beni begenen benimle sevgili olmak isteyen bir adam var gayet iyi isi falan bende begeniyorum onu. O Adama sans versem mi vermesem mi bilemiyorum. Sanki o adamla olunca sevdigim kisiye ihanet etcek gibi hissediyorum
Eger digerini bitirirsen biraz ara ver derim çünkü o his cok berbat. İlk gecemde bile kahretsin aklıma gelmisti ağlamıştım eşimi de seviyorum ama diğerinin bendeki izi çok farklıydi o an ki hala hislerin bitmemesiydi. Başı boş biriyle bir ömür beraberliğin sorumluluğunu alma eger ki duzelmicekse. Bazen mantık daha ön planda bu sebepten