Sevdiğim adamı terk ettim, bakabilir misiiniz?

Tam 1 sene önce başlamıştık ilişkimize 2. ayımızda ayrıldık o dönemde beni çok üzdü ben çok çaba harcadım istemedi sonra vazgeçtim ondan tam 8 ay aradı birşekilde sonunda ikna etti seviyordum onunda sevdiğine inanınca tekrar başladık herşey gayet güzel gidiyordu tek sorun çok yoğun olması az vakit geçiriyor oluşumuz 1 buçuk ay olmuştu ve bir akşam buluştuk sinemaya gittik film başladıktan 1 saat sonra telefonu çaldı yakın bir kız arkadaşı çok kötüyüm gel diyordu erken çıktık filmden söylediği yere gittiğimizde iki kız vardı ikiside sarhoş olmuş erkek arkadaşım onları taksiye bindirdi eve götürmeye çalışıyordu kızlarda ısrarla başka bir bara gitmeye çalışıyordu sonra taksiden indik kızlar sizde gelin yalnız bırakmayın dedikçe erkek arkadaşım gelemeyiz sizi eve bırakiyim hadi diyordu ben sadece sustum olayın saçmalığı içindeydim. Sonra kız ayrı oldğumuz dönemde bana mesaj atması araması için ona yardım etmiş bende çok istedim dedi kız barışmanızı. Sonra yanıma geldi bende senin gibiyim bende bakireyim dedi orada şok oldum nasıl ya erkek arkadaşım bundan ona mı bahsetmiş sevdiğim adam bunlarımı konuşmuş onunla, gözlerimi erkek arkadaşıma çevirdim neye uğradığını şaşrmıştı. Gece saat 2 ve ben onları orda bırakıp yurumeye başladım erkek arkadaşım peşimden gelip durdurmaya çalıştı ama gitmekte kararlıydım kolumu çektim ve yürüdüm. Aramaya devam ediyordu açmıyordum eve gelince telefonu kapadım arkadaşıma mesajlar atmış her yerde beni aradı o gece. hiçbir aramasına ve mesajına cevap vermedim son mesajına hayatımda kalmayı beceremedin çıkma konusunda bana biraz yardımcı olur musun dedim ve bir daha yazmadı ve aramadı
Sevdiğim adamı terk ettim, bakabilir misiiniz?