Freude
Ayrılırken kızgınlıkla söylenen sözler ne kadar gerçektir?
Freude
Her ne kadar söyledikten sonra pişman olsam da evet sinirliyken söyledim her şey önceden aklımda olan şeyler. Sakin zaman da niye söylemiyorum karşımdakini üzmemek için. Zaten o sinirli anında demek ki üzgün o anda da her şeyi sayıyorum döküyorum ortaya. Fakat daha sonra konuşmalarda sakinleştiğimizde tekrarlıyorum yeniliyorum söylediklerimin hepsini doğru olduğunu teyit ediyorum. Hem de kanıtlı bir şekilde yani. Sinirliyken içini dökmek hoş bir davranış mı ben bunu hoş görmüyorum o ayrı bir konu. Ama işte insan kendini engel olamıyor o anda içinden ne varsa geçeni söylüyor. Artık tartışmanın harareti ne galiba kendini durduramıyor. Zaten karşıda gidince söyledikleriyle arada kaynayıp gidiyor ikisi birbirine ne söylüyorsa sonradan pişman olup özür dileyebiliyorlar birbirlerinden. Birçok kez yaşadığım bu durumdan sonra hala konuştuğum insanlar var. Zaten insan sevdiği ile daha çok tartışırmış.
Birikmisin kusulmasidir. Bir insanı ayrilirken tanirsin
Sakin olduğun zaman söylemediğin sözleri sinirlenince söyleye biliyorsan zaten o sözler her zaman senin kalbinde var olmuştur, zora gelince de içindekini dışarıya vuruyorsun
Cevap
14Cevap
çoğu gerçektir evet
Başkasını bilmem, benim sözlerim korkunç gerçektir.
Kızgınlıkla söylenen her şey sakin kafayla önceden planlanmistir, gerçektir yani
Bende senin yazdigini yazmisim ya hiç bakmadim sadece soruyu okudum öyle cevapladim, kopya yok yani 😂😂😂
Pişti olmuşuz kusura bakma 🙏
Genelde o sözler daha önce düşünülen sözler olduğu için gerçek olma ihtimalleri daha yüksek. Kızgınlık anında hepsi ağızdan dökülüyor.
Bilinçaltında yatan her şey açığa çıkar yani son derece doğrudur.
Baştan sona gerçektir. Saklanmış her şey giderayak kalitesiz kişilerden dökülür.
Sinirliyken söylenen sözler sakinken düşünülmüştür diye bir söz var bilirmisin
Gerçektir neden gerçek olmasın ki insan öfkesini dile getirmiş.
Kızgınlıkla söylenen her söz içten ve gerçekten söylenen sözlerdir.
Tamamen gerçektir ayrılmayınca insan içinde tutar bazı gerçekleri
Bu konu şöyledir , bazen canın yanar kavuşamamak üzer. Ben gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. Ama işin içinde ihanet var ise sözler yerine ulaşır zaten
Çok gerçektir.
Hiçbiri gerçek değildir.
Tamamen gerçeği yansıtır
Biraz gerçek olmaz heralde
en gercek duygulardir
sanane
bb ilgilenmiyorum
Ayikken düşünülmüştür
En gerçeği o zaman söylenenlerdir
Fazlasıyla gerçektir
Çok gerçekçi
Oldukça gerçek