Yurtdisinda yasayip aile ozlemicekenler nasil kendilerini motive ediyor ben yapamiyorum 2.5 yildir gormuyorum ailemi telefonlaa gorusmek disinda. Ama cok ozluyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eylülden sonra fiyatlar düşüyor cuma akşamı git pazar dön
14 saatlik ucusla haftasonu gitneye degmiyor ki
Nerde yaşıyorsun
Amerika da
Hmmm ben daha çok avrupa sandım
Avrupa olsa by kadar uzun sure beklemez giderdim avrupa ucuslari kisa ve kolag ama amerikadan direk ucus 14 saat suruyo maalesef
Evet çok uzunmuş 1 hafta izin al git bence hayat beklemek için çok kısa.. jetlag olur ama geçer.
İş aileden önemli değil zaten
Nolur nolmaz bence ayarla
Kesinlikle degil ama 1 hafta icin o kadar yol ve ucak ucreti bilemiyorum
Aktarma gitsen?
Cok bi fiyat farki olmuyo aktarma ile 20 saate giderim heralde
Oooof baya uzak
yapacak bişey yok hasretlik.
Ever oyle zor iste
8 yıldır görüşmüyorum umrumda değil
Ozlemiyor musunuz cidden
Hayır kalbimi paramparça ettiler
Kotu bi ayrilik sureci haksizliklar olunca insan gorusmek istemiyor sizde haklisiniz
Evet maalesef annem öldü o yüzden o köye dönmek istemiyorum
Basiniz sagolsun Anne yoksa zaten gitmenin gercekten anlami olmuyo:(
Evet tabii ki de
Bunları düşünmen gerekirdi
Bunlari dusunerek geldim ama normalde hersene gitmeye calisuyordum. Ama calisma hayatindan dolayi bu mumlun olmadigi icin 2.5 3 yildir gorusememek psikolojik olarak cok yoruyor beni
Gurbette bir başına kurda kuşa yem olursun
Oni dert etmeyin siz kendinize olmam merak etmeyin
Tek başına ne yapabilirsin orada
Tek basima degilim olsamda sorun degil
Evli misin
Sizi ilgilendirmez evli olup olmadigim
Yahu ona göre bişey soracaktım sizde her b0ku yanlış anlamak için uğraşıyosunuz resmen
Yav he he
Ya arkadaş sizde nasıl bi düşünce yapısı var burdan nasıl bi sonuç çıkardın mesela söylesene? Sormanın nedeni evlenip mi yurt dışına çıktın diyecektim sizde nasıl bi zihniyet var anlamadım Bide kocaman kadınsın ergenler gibi ya he he diye cvp veriyosun
Burdaki erkeklerin dusunce yapisi farkli oldugu icin onlarin anlayacagi dilden konusmaya calisiyoruz.
Onlarla alakası yok senin zihniyette bozuk fesat olduğu için. Herneyse çokta şeyimde değilsin senin gibilere insan gibi soru soranda kabahat
Onlarla alakasi var artik o ladar rahatsizlik veriyorsunuz direk gardimizi aliypruz artik.
Dediğim gibi senin zihniyetin ve fesatlığinla alakası var. Çünkü benim sorduğum sorudan artniyet çıkarıyosan sen demek ki icin fesat senin geç bu bahaneleri
Sordugun sorudan art niyet cikarmak degil. Sizjn gibi erkeklerin her onune gelene asilmasindan kaynakli direk gardimizi alip konuyu uzatmiyoruz. Simdi git taleplerini karsilayabilexek kisilere yaz. Sorumu yayinladigin sayfami pisletme
Sende beyin yerine ne var ulan andaval öyle erkek var diye normal bi soru soran insanda mı öyle oluyo Allahın yobaz cahili. Yurt dışına gitmiş ama beyin hala dağdan inme bi yobaz, senin mantığına göre ozaman bütün kadınlar da orspu oluyo çünkü öyle kadın da çok? Senin ben o sarımsak beynine s0kayim ya senin gibiler harbiden küfürü net olarak hak eden tipler, soruna ayrı senin o örümcek beynine ayrı s0kayim
Senin ne Mal oldugun ne dusundugunu anladim zaten ona gore cevabini aldin simdi baska sayfalarda havla embesil
Hâlâ yobazlığına devam ediyo sarımsak beyinli andaval, sen istediğini söyle senin zihniyet bozuk beyin yobazlaşmış değişmez artık. İsraf
Dediklerini aynen iletiyorim git aynada kendine bakarak yap
Bell Kimin yobaz oldugu git baska kapida havla.
Sus yobaz beyni gelişmemiş yobaz dağdan inme seni 😂
Senin kapına köpek olarak bile gelinmez 😂
Cok cahilsin cokkmk
Seni kopek diye almam yaratik
Cahilin bayrak sallayanısin hem cahil hem yobaz. Bide havla diyo senin kapına köpek olarak bile gelinmez 😀
Senin kapına köpek diye gelinir mi peki yobaz 😀
Zoruna mi gitti hadi nass baska kapiya
Ne zoruma gidecek yobazlığın mı 😂
Hadi nasss baska kapilara belki aradigini bulursun
Aradığim bişey yok arasam bile o senin gibi bi yobaz olmaz ahah
Laftan da anlamiyo cahil okudugunu anlayamayan embesil. Hadi nas
Cahil yobaz sus hala konuşma örümcek beyinli
Hahaha coknkomiksin senin bu tipine kim bakar zaten 😅😅
Benin soruma Gazan sensin sen kojusmicaksin defoluxaksin tipsiz
Tiple olmuyo bu işler mesela senin tipin belli değil çünkü özgüvenin bile yok olsa da bikere bu yobaz cahilliğinle seni kim ne yapsın dağdan inme davar 😂😂
Had I nasssss nasss kurban ol Sen tipime cahille cahil olamicam hadi defol sayfamdan
Senin neyine kurban olcam lan foton bile yok cahil üstüne bide yobazsin sana kurban olunur mu hiç dağdan inme 😂
Meraktan nediyecegini bilmiyo ayni seyi soyleyip duruyo 😅 hadi kaybol bu tipsizligine ve cahilligine daha fazla zaman ayiramam
Neyi merak edicem cahil davar okuduğunu da anlamıyor yazık. Bana kurban ol diyosun senin neyine kurban olayım diyorum Allahın 0küzü ahaha. Dağdan inme davar nasıl bi aile de büyüdüysen artık beyin nasıl yobazlaşmış ya yazık bu yaştan sonra da değişmez 36 olmuş yaş ahaha😂😂 sen kendine bi köpek alda onunla idare et kendini ahaha
Bak bunu dedigine gore senin kopegin var onunla idare ediyorsjn 😅😅 terket sayfami canım cahil konusma seklin bile nasil cahil oldugunu gosteriyo terbiyesiz
Git Egitim Al nasil konusulur nasil iletisim kurulur ondan sonra buralarda takil beyin yasin 3
Ben yobaz değilim öyle sorunlarım yok ama sen bu cahil yobazlikla zaten kimseyi bulamazsın çevrende arkadaş bile. Git eve bi köpek al o senin yobazlığını anlamaz hiç olmazsa ahaha😂😂
He he eminim oylesindir bunu akil ettigine gore sen yapiyorshn yazik cevrendeki arkadaslarina. Hadi defol git yazdiklarim zoruna gifiyo heralde dayanamayip cevap atiyorsun😅😅😅😅 uzulme bi alicin cikar burdan. Yaz herkese boyle evli bekar ona gore takilirsin😅😅😅
Bi insanın her yorumundan mı cahillik yobazlik akar ya ahaha resmen ben yobaz bi davarım diye bağiiryosun 😂😂 sende bana cvp veriyosun demek ki it gibi zoruna gidiyo ozaman senin o boş mantığına göre ahaha. Ne kdr cahilsin yemin ederim basit basit düşünceler fesatlık desen nirvana yobazlik diz boyu. Sende köpek bile durmaz buna emin oldum ahahha😂😂
Butun yorumlarini sikayet rdiyprum terbiyesiz cahil laftan anlamayan okuz illa kufur edicem ki anlican senin gibiler ondan anlar hadi ordan ol git adi serefsiz git baska kapiya bu tipin ve cahilliginle sana bol bol sans. Sen sayfama yazidign icjn cevap vermem gayet dogal mal kafa senden biri defolup gitmeni istiyprsa gidersin gurursuz cahil. Hadi hadi ordan ol git bokunda bogul..
hadi ordan ol git bokunda Çok yaşa bacım
bacım
Orspcougu
Havlama lan cahil köpek nasıl kudurduysan it gibi havlamaya başladın ahaha. 36 yaşında kocaman bi yobaz dağdan inme davar seni ailesinden gün görmemiş yobaz ahaha
Bak nasıl pisliğin ortaya çıktı ahaha işte ben boşuna yobaz dağ ayısı demiyorum sana ailen de senin gibi dağdan inmedir cahil köpek 😂😂
Kimin kudurdugu Beli ayrilamiyorsun sayfamdan😅😅 hadi nas orspcocg git bokunda bogul😅
Ahaha nasıl kudurdun var ya okdr belli ki it gibi havlıyosun ahaha dağdan inme davar seni yobaz aileden gün görmemiş yobaz 😂😂 kudurrr
Git uyu hadi bu saatte bu kdr kudurmak yeter sana sinirden uyuyamazsın sen şimdi 😂😂
It urur kervan yurur
Kız sen hala kudurduğundan uyuyamadın mı 😀
Seni kendi yobazliginla basbasa birakiyorum
Bence Sen uyuyamamissin kamil turkiyed saat gece 2 yi geciyo burada henuz saat aksam 5 😅😅😅😅
Ahaha bak yobaz olduğunu sana benimsettim söyleye söyleye çünkü öylesin 😀
Ben her gün bu saatlere kdr duruyorum zaten antfiriz 😂
Valla yazik Sana ayni laflari donup donup soyluyo kendi cahilligini baskalarjnda arama git bi psikologa gorun😅
Sus hem yobaz hem cahil hem yazmayı bilmiyor daha andaval ahaha 😂
Neden insan gece gec saatlere kadar burada takilir ki is yok guc yok anlasilan bos gezenin bos kafalisi simdi daha iyi belli oluyo 😅😅😅
😅😅😅😅😅😅Valla iyi eglendirdin beni parayla tutsam boyle eglenemezdim 😅😅😅
Aktif olarak sadece burada durduğumu nerden biliyosun mankafa 😀 tamam parayla tut hadi beni bizim parayla çok düşük para olsun hatta 😂
Bell oluyo Kamil ne kadar aktif oldugun yazdigim yoruma beklemeden cevap veriyprsun bayag bostasin😅😅😅
Yazik ya sana guzel eglendim ya 😅😅
Kopegim bile olursun baksana parayla tutmama razisin hahahahha 😅😅😅
Telefonla uğraşıyorum çünkü mankafa bildirim diye bişey var demi 😂 hadi parayla tut beni dedim bak hemde bizim parayla çok düşük olacak. Bak senden özür bile dilerim hatta 😀😀
Bayag ucuzmussun yaaa 😅😅😅
Hep böyle boş mu yaparsın 😀 bak direk söyledim özür bile dilerim en baştan hepsi için hatta 😀😀
Neyse daha fazla cahil cuhella ile ugrasamicam sana burada bol bol kendin gibi canım kamil birini bulursun uzulme. Evli bekar analizine devam et 😅😅😅😅
Noldu hani tutuyodun 😀😀
Benin param degerli senin gibi degmeyecek birine harcayip da ziyan etmem 😅😅😅hadi nassss baska kapiya
Sen tut birakma 😅😅😅😅hadi kendi kendine tepis burada
Yok demiyoda bak bak 😂 tamam bak özür diliycem hepsi için hatta vermen için yalvar desen onu da yapicam bak
Asagilik karaktersiz birisin senle harcayacak daha fazla zamanim yok. Para icin hersey yapacak kamil😅😅😅gurursuz hadi nasss daha cevap vermocem tepin sen burada
Üff hep aynı boş cevaplar mk 😂 kızım bak ciddi dedim yalvar desen onu bile yapcam diyorum
Valla deminden Beri bos laf yapan ayni seyleri tekrarlayan sensin git oku yazdiklarini 3 5 kez anca anlarsin 😅😅
Hâlâ boş cvp veriyo ya mk ya kızım bak okdr şeyin üstüne sana yalvarcam diyorum senin elinde yani