Ailesi istemiyor diye ayrilan erkek?

Merhabalar. Benim 7 aylik bir iliskim vardı. Hersey iyiydi erkek arkadasim bana duskundu. fakat bir iki aydir çok işi cikiyordu genelde gundelik isler. Biz normalde çok konuşurduk artik daha az konusmaya baslamistik. Bir de o üniversiteyi baska bir ilde okuyordu. Ramazanda döndü ama isler artti ailesiyle birlikte oldugu icin. Annesi beni ogrenmis. fotografimizi bir akraba gostermis annesine. Aylardir söylüyordu sevgilime. Fakat bu defa sert konusmus. Icim isinmadi bu kiza demis. Hakkimi helal etmem ayril demis. Ki biz evlilik dusunuyorduk ileride. hal boyle olunca erkek arkadasim bana durumu anlatti arada kaldim bitsin dedi. Mesajlarima yanit vermiyor. Ve ben çok uzuluyorum. Annenle tanissam belki olurdu dedim. Daha cok kizar annem cahil dedi. Olmaz bitmeli dedi. Yarin son kez görüşecegiz ama benden vazgecmis gibi hissediyorum. Yaptigi dogru mu sizce? Beni onlara anlatmasi kabul ettirmeye calismasi gerekmez miydi. Bir de bu ayrılık nedenini sadece ikimiz bilelim herkese o benden sıkılmış de dedi. mutlu gibi davraniyor en yakinlarina bile. Herkese gerçek sebebi soylemiyor. Annesi istemedigi icin bu durumun çaresiz oldugunu söylüyor. Çözümü yok mu gerçekten de? Yardim lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
4 temmuz gibi de ayrilmak istemisti. Daha bir hafta gecmeden ben bunlari bilmeden önce. Sorunlarimiz var diyip gecistirmisti sonra pisman oldu. Simdide yeniden ayrilmak istedi ve ayriyiz ama ben dayanamiyorum. Insanlara mutlu rolu yapmasi da beni deli ediyor. Hic mi cozumu yok arkadaslar annesini ikna edemez mi
Güncellemeler
+1 yıl
Peki erkek arkadaslari siz ne yapardiniz onun gibi mi yapardiniz yoksa savasir miydiniz?
Ailesi istemiyor diye ayrilan erkek?