Merhaba! Eşimle üç senedir evliyiz çocuğumuz var ailesine düşkün kardeşi var evlenmiş boşanmış o da hiç çalışmıyor kızı var büyük bunlar hep eşime bakarak yaşıyorlar ben çok yoruldum eşim hiç anlamak istemiyor hayatımıza baya dahiller ilk sirada ailesini daha düşünür gibi kardeşine telefon aldı sonrada kardeşinin kızına sürekli bir şeyler alır tablet falan ne bileyim kendimize özel hayatımız yokmuş muş gibi geliyor artık nasıl bul evlilik yürür anlayamadım bedensel ve ruhsal olarak çok yıprandım anne kız sürekli kavga ederler kapı kapıya yaşıyoruz kardeşinin kızı on yaşında çoçuk olabilir ama terbiye şart değil mi büyüklerle saygısı yok bağırınıp çağrınıp oyunuyor sonrada eşime diyorum neden büyüklere böyle davranmazsına izin veriyorsunuz o çoçuk ona mı alındın gibi sözler diyor yardım edin sır paylaşın lütfen
Gizli Üye(36-45)1 yılEşinin böyle davranması merhametliginden … çünkü bende iki senelik evliyim ya belki annemle bukadar zaman vakit çevirdiğim için çok düşkünüm aileme.. onlara kıyamıyorum. Evlendim görücü usiülü. Geçen sene babaminkaybettim 🥺annem yalnız kaldı.. ben arada gider kalirim yanında y hicbsiey kendi ailenizden önemli değil. Bakin eş ya da sevgili gelir gider ama anne baba değişmez. Ve ben annemle vakit buldukça ilgilenmek istyiorumy bir kayıp yaşadık zaten. Rabbim herkesin anne babasına uzun ömürler versin. Gerçekten çok zor … 😞
yanlış anlamayın ama onuda anlamaya calsiin belki onlara çok masraf etmesi yanlış kendi durmunuz yoksa ama merhamet erkeğe yakışan en güzel giysi. Unutmayın. Tam tersi olsa daha da kötü …
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla eşin fazla merhametli, cömert ve iyi niyetli. Kapı kapıya oturmanız yanlış. Bazı insanlar sınır koymayı bilemezler. Sizin yapabileceğiniz tek seçenek, başka yere taşınmanız. Ve eşinizle dişe diş geçirmeden nazik dille konuşmanız. Çok yakın yaşıyorsunuz ve onların aile meseleleri size yansıyor. Buna ne gerek var.
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle herkesin problemi var problemsiz insan yok sadece tek hatam kapı kapıya oturmaktı 🥲
Gizli Üye(36-45)1 yılBir evlilikte olabilecek en kötü senaryolardan biri maalesef.. Bazı insanlar fiziken ailelerinden ayrılsalar bile aslında ailelerinden hiç kopamazlar. Ve bu insanları evliliğin başında anlamak pekte kolay değildir. Bende benzer bir durumdayım. Ve bu yüzden hayatım mahvoldu diyebilirim. Bir çare arıyorum. Dışardan son derece lüks ve standartları yüksek yaşayan bir aileyiz. Ama içeriden mutsuzluğun haddi hesabı yok. Öylesine bir mutsuzlukki benim gibi biri napacağını bilmediği için burada vakit geçiriyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, anlıyorum çok zor bir süreçtesin. Sevgiyle kendine zaman ayırmak çok önemli. Eşinle açık ve sakin konuşmayı deneyebilir misin? Sınırlar koymak ve kendi ihtiyaçlarına da zaman ayırmak gerek. Aile güçsüz değil, sadece bazen sınır koymamız gerekebilir. Sabırlı ol, çünkü empati ve sevgiyle iletişim kurmak işleri yumuşatır. Kendini hep sev ve önemse. Her zaman yanındayım, umarım her şey güzel olur 🌸💖.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 1 yılkötü olur.. uzak durmak gerekir
10 Yorumla
1 yılSabredip güzel gunleri göreceğiniz günü bekleyin. Kötü yorumları kaale alarak yuvanızı huzursuz etmeyin ve kötü sözlere karşı sağır olur derim. Eşinizi seviyor olmanız herşeyden önemli yuva kolay kurulmuyor ama çok çabuk dağıtılıyor ne yazık ki. Evet şu an bedensel olarak da ruhsal olarak da yoruluyor olabilirsiniz. Arınmaya ihtiyacınız olabilir ama sabredince her zaman sonuçlar daha güzel oluyor emin olun. Hem bu devirde insanlar iki kişi gecinemez iken eşiniz size annesine kardeşine onun kızına ve çocuklarınıza dahi bakıyorsa emin olun kazandığında onlarin da rızkı vardır demek. Güzel düşünün güzel şeyler zaman alır nacizane tavsiyemdir. 🌸
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏😇
Sınırlar belli olmayınca böyle kuyor anası babası dururken eşin niye alıyor? O para önce sizin ailenize ait bir para ve bir şey yaparken danısılmasi gereken kişi sensin. Çünkü belki o oaralari kenara koyup kendi cicugunuz için yatırım yapacakjen ona buna para saçmak akıllıca değil.
00 Yorumla
1 yılÇözülmeyecek bir aile sorunu değil inşallah çözersin her şey çocukların için olmalı
bak benim durumu anlatayım
50 yaşındayım iki çocuğum ve eşim var dövizin yükselmesiyle elimdeki her şey gitti şimdi bukadar zaman huzurlu yaşarken ve birden düşüş seni ne hale koyar insanlar nasıl sana bakar için yanıyor çocukların ve eşinin yüzüne bakamıyorsun tek çare ölüm diyorsun ama geride kalan çocuklar ve eşin senin hakkında ne düşünür belkide çocuklar bile mezarına gelmek istemez insanlar hep arkandan konuşur eşine şimdi ölümmü acı yoksa bunları yaşatmakmıı acı
00 YorumlaKendinize vesvese yapıp ailenizin huzurunu bozmayın.
Eşiniz evinin rızkını getiriyorsa, gerisine karışmayın zaten o ne yapacağını bilir, siz sıkıntı cikardikça ailede huzur kalmaz, kocanizin da birşeye hevesi kalmaz, ortada aşkta kalmaz, Allah evdeki bereketi de alır.
Kendiniz istemiyorsanız kardeşiyle ve onun çocuğuyla mümkün olduğunca iletişimi kesersiniz, uzak tutarsınız kendinizden.30 Yorumla
1 yılAslında ailesine bağlı erkek ileride kuracağı ailesene de bağlı olur. Ama her zaman önceliği ilk ailesi olur. Burada kadın ile ilişkisi önemli. Kadın ile bağlılığı yüksekse bu durum tersine de çevrilebilir.
10 Yorumla
1 yılAilesinden kopamayan erkek değil de sorumluluk sahibi erkek olması lazım ama çoğunlukla çocuğunu seni düşünmeli çok kötü bir senaryo gerçekten Allah sabır versin umarım eşin düzelir işte bu yüzden evlenince hemen çoluk çocuğa karışılmamasını destekliyorum.. çocuk olmasa hemen boşanırdın iki psikoloji düşünce zor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir erkek evleniyorsa onun ailesi karısıdır önceliği karısıdır. Olmasi gereken bu madem kopamayacaktı evlenmeyecekti.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek değil kadın da var böyle anasından çıkmayan. Düşman başına böylesi, böyleleri eklemeyin kimsenin başını da yakmayın. Ananızın dizinin dibinde oturun. Böyle yuva illa yıkılır nereye kadar idare idare ama 5 yıldan önce çocuk yapmayın diyoruz ama kime? Şimdi ayıkla kendi pirincinin taşını
00 Yorumla
1 yılGüven vermez bana. Uzak durulması gereken erkekkkkk
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAy hiç çekilmez o ne öyle ya 5 yaşındaki çocuk gibi önce eşi çocuğu gelmelidir yani kendi ailesi. Daha sonra baba anne kardeş. Öyle olamayan evlenmesin.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen çok haklısın. Terbiye gerek.. aileyi sevsin ama sizi geri planda bırakmamali
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılZor aşkından ölmen gerekiyor ki o adam ile bir ilişki yaşayabilesin onun dışında gerçekten çok zor ilişki dediğin iki kişilik içine ailesini de aldırsan 4/5 kişilik ilişki yaşanmaz
00 Yorumla
1 yılEşinle konuşmak tek yol evlilikte aile önemli ama esin ilk olarak sana ve çocuğuna karşı sorumlu yani sende 1 hafta falan ailende kalsan uzaklassan belki iyi gelir sana
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru sen evli misin
Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. Ailesine bağlı olması kötü değil ama sizi ikinci plana atması onun hatası bence düzgün bir şekilde konuşulup halledilebilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılSizin çocuğunuz var mı benim eşimde evlenince böyle idi ama sonuç şimdi evlatlarına aşık..
01 Yorumla
Soran1 yılEvet çoçuğum var iki buçuk yaşında üç sene olacak hep çektim ailesinden şimdi anlaşıyor gribiyiz de ama ben ne kadar anlaşmış olsam bille ortada saygı olsun merhaba nasılsın haftada bir iki gere görüşelim ailesiyle bu kadar olmalı başka çare yok şu anlık ben daha sabır edeceğim düşünemiyorum bille neden hayatım onlarınki gibi geçsin istemiyorum kendimi geliştirmeyi severim meşgul kadın olmayı seviyorum öyle evde otur dedi kodu yap çay iç televizyon izle rutinleri bunlar zaten hayata olan bi amaç olmalı ne için sabah uyandım gibi
- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılo zatin çocuk lafına okadrv gıcır kapıyarum çocuğu ağzımıza bıçıo söyleyince o çocuk çocukba saygı bilsin be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelik sırasını bilmeyen erkekle evlilik. zordur değiştiremezsin zor. Alışkanlıkların ırsiliği var. Arada destek olunur aileye ama hem öncelikli olurlarsa o evlilikten hayır gelmez benim eşimden soğuma sebebim buydu kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim kocam da öyle kızkardeşini ise götürür babasını hastwneyr annesini kuaföre ve bı de kapı komşum yaptı onları resmen patlıyorum bebem olmasa bosanacam
04 Yorumla
Soran1 yılBenim de durumum aynı sizinki gibi farkı yok
Cevap sahibi1 yılCok zor bı de başta ailemden nefret ediyorum demişti bilseydim böyle hayatta evlenmezdim ailesi hangimiz karar veremedi ama beni kaybedecek
Soran1 yılRahat yok bizde zaten anne kız gürültü bağırmak çağırmakla gün geçer kapı kapıya oturuyoruz ben çok rahatız oluyorum bizi de etkiliyor diyorum yok sen bencilsin senlikte bir şey yok diye geçiyor sen kafana takıyorsun
Cevap sahibi1 yılValla haklısın ayda yılda bir görmek varken niye her gün göresin ki
Gizli Üye(25-29)1 yılmaalesef bizim ülkemizdeki erkeklerin genel sorunu aileye bağımlılık. Yalnız değilsin emin ol her 10 evli çiftten 8’i bunu yaşıyor. Bizim neslimiz için çok geç ama gelecek nesil bu şekilde olmayacaktır
018 Yorumla- 1 yıl
Oğlun olursa oda sana bağlı olur
- 1 yıl
Kendi cocugun olursa kardesi ve seni elin kizindan daha cok sevmesini beklersin cunku sen onu buyurtun kardesiyle o buyudu el kizi senden tamamen koparmamali diye dusunursun degil mi karisi icin sizden uzaklasmasi kardeşini unutmasi hosuna gitmez degil mi az empati ya bir erkegi alip her seyi siz olmak istiyorsunuz ama ksuura bakmayin da esiniz sizin oyuncaginiz degil kizlar erkekleri manipule edemeyince kuduruyorsunuz
- 1 yıl
@karameltopu yoo öyle düşünmüyorum ki
- 1 yıl
@Arayış0702 Sana yazmadim gizli uyeye yazdim
- 1 yıl
@karameltopu pardon
Cevap sahibi1 yıl@karameltopu Birde okuduğunu anlayamama problemi.. Aileye sırtını dönmesini beklemiyor kimse, bağımlı yaşıyor olması problem. Ayrıca kız hesabı açmışsın ama erkek olduğunu çok belli ediyorsun
Cevap sahibi1 yıl@Arayış0702 Bağlı olsun ama eşinin de gönlünce olsun, mutlu etsin. onlar evlerinde huzursuz olursa benim de huzurum olmaz. Ben böyle düşünürüm.
- 1 yıl
Ben ailesine sirtini donsun doye anlamadim zaten benim dedigimden o anlami cikaran sensin yanlis anlayan sensin okuduğunu anlayamiyor demen bile senin ne oldugunu gosteriyor yanlis anlamis olsam dahi bu saygisizlik senin kil oldigunu gosteriyor sen ve snein gibiler bencil saygsiiz varliklarsiniz soz esinizin hayatinda hep oncelikli agirlikli olan siz olsun arada bir ailesiyle gorussun ama hep soz olun istiyorsunuz kimse kusura bakmasın da erkegi manipule edemediginiz icin aglayip durmayin bence ve erkekler icin ailesi ve esi ayni olmali oyle esimle daha fazla ilgileneyim esim istiyor diye aileme ayirdigim vakitten kisayim demez kendine saygisi olan hicjir erkek
- 1 yıl
O kadar cahilsin ki cinsiyetimi bile yazdigim yorumdan belirlemeye calisiyor inu bile yanlis yapıyorsun
- 1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi1 yıl@karameltopu Ne anlatıyorsun sen yaa üşenmemiş bide satırlarca yazmışsın😄 Papatya çayı öneririm
- 1 yıl
Papatya cayini durduk yere ofkelenenlere ver senin gibi pislik yapanlara gereken cevabi verenlere degil
- 1 yıl
Diyecek laf bulamayinca hala karsindaki dusmanmis gibi saldirip kiskirtmaya devam ediyorsun bu senin karakterini gösterir iste
- 1 yıl
Yuzun yok tavi gizli uye olarak yazinca rezil olmadigini zannediyorsun
- 1 yıl
Her sana karşıt duauncedeki insanin dusmanin olmadigini anlayacak olgunluga erismedigin yetmezmis gibi insanlari sinir edip kiskirtmayi marifet sanacak kadar da ahlaksizsin ahlak sadece edepl degil ahlak davranislardir
- 1 yıl
Okudugunu anlayamadigi kendi yorumunu kattığı yetmiyor daha cok kendini dusurmek icin karsindakini incitecek sizler arayip tanimadigi birine karsi dusmanca hisler besleyerek dhaa buyuk caba gösteriyor cok komik🤣zavallı
Cevap sahibi1 yıl@karameltopu çok komiksin yeter kendini paraladığın tamam sensin aynen😄
- 1 yıl
Kendini paralayan komik olan ben degilim ama kim oldugu gayet acik ortada üslubu ve ahlakindan belli ediyor zaten kendini
Oldukça yıpratıcı bir durum ya kabullenmelisiniz ya da harekete geçmeli
04 Yorumla
Soran1 yılEşime olan bir şey yok olan bana oluyor
Soran1 yılKabullenemem çünkü herkesin özel bir hayatı vardır hele aile kurmuşsan
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleşin daha çocuk. tam erkek gibi bir koca çıkmamış karşına
10 Yorumla
1 yılAile olamayan, çocuğunu eşini benimseyen şu insanlar evlenmesin ya.
11 Yorumla- 1 yıl
Benimsemeyen*
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEbeveynlerinden boşanamamış erkek veya kadınla evlilik yürümez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle erkekle evlilik yürümez, düpedüz anne kuzusu erkek. O yüzden türk erkeğiyle evlenmek intihardır. Anne kuzusu hallerine katlanabilirim diyen buyursun türk erkeğiyle evlensin.
159 Yorumla- 1 yıl
Anne kutsaldır kadının düşmanı yine kadın siz bu zekayla evlenmeyin zaten
Cevap sahibi1 yılBu kadın düşmanlığı değil. Sen olsan karının kendi ailesine sürekl gidip gelmesine müsade eder miydin? Erkek evleniyor yeni bir aile kuruyor, gelin kaynanasının dırdırını çekmek zorunda değil. Resmen gelin ikinci planda kalıyor. Anne kuzusu erkek annesiyle birlikte yaşasın gidip de başkasının kanına girmesin mümkünse. Zaten dünyada bi ben bi türk erkeği kalsa asla evlenmem. Evlenip de sünepe kocamın ailesine hizmetçilik mi etcem.
- 1 yıl
Türk erkekleri sıradaydı zaten senin için, ayrıca tam ters versiyonu olsa erkek kadını kısıtlıyor ailesine göndermiyor diye kıyameti koparırdiniz
- 1 yıl
Ana kuzusu ile annesini seven sayan birini karıştıran zekadaki kadınlar bir zahmet evlenip kimsenin başını yakmasın
Cevap sahibi1 yılTürk erkekleri sırada tabii bizim için, çoğunun eline hala kız eli bile değmemiş özgüvensiz özgüvensiz ortalıkta dolaşıyorlar. Yok si*kim küçük yok boyum kısa diye kendinizi kötüleyip duruyor sevgili bile bulamıyorsunuz. Haksızsam haksızsın de. Ayrıca sürekli zeka zeka diyip duruyorsun sen çok mu zekisin atom mu parçalıyorsun, zekiysen burada ne işin var anne kuzusu. Kimse senin annenin hizmetçisi olmak zorunda değil. Evlilik hizmetçilik müessesesi değildir önce bunu bil. Bir de müslümanın kutsalı dini ve peygamberidir öyle herkese kutsallık atfetmeyi de bırakın. Anneler kutsal falan değildir. Kediler de anne oluyor köpekler de anne oluyor. Anneliği matah bi şey olarak görmeyin.
- 1 yıl
😂😂😂😂
- 1 yıl
Peygamberden bahsediyorsun, ama cennet annelerin ayakları altındadır hadisini bilmiyorsun ayrıca kimse eskisi kadar sizin peşinizden koşmuyor yani bulunmaz hint kumaşı değilsiniz
Cevap sahibi1 yılMesaj başında bekliyorsun anında cevap yazıyorsun, çok mu ciddiye alıyorsun burayı ve buradakileri 🤣
- 1 yıl
Bugün boş vaktim var biraz cahil insanları eğiteyim diyorum ama olmuyor laftan anlamıyorlar😀
Cevap sahibi1 yılSize kim bakıyor peki, hala çirkin kadınların peşinden koşan erkekler var. Madem bu kadar yakışıklısınız belki verir umuduyla çirkinlere kadar niye düşüyorsunuz 🤣
- 1 yıl
Neyse bu kadar cevap sana fazla ama şunu kafana sok hiç bir erkeğin umrunda değil senin zihniyetindekiler hadi Allah'a emanet
Cevap sahibi1 yılSen cahil değil misin? Hangi üniversitede profesörsün kaç dil biliyorsun kaç ülkeye gittin kaç makalen yayınlandı? Senin annene hizmetçi olmak istemeyen cahil mi oluyor?
- 1 yıl
😂😂😂😂😂.
- 1 yıl
anne kutsal falan değildir abartma ana kuzusu mal
- 1 yıl
AA seni hatırladım sen İzmir de yaşayan bir psikolojik sorunları olan kızsın bu arada mql sensin 😂
- 1 yıl
baya embesilsin sen ya
- 1 yıl
Olm gidin tedavi olun gerçekten normal değilsiniz hastasınız
- 1 yıl
hadi ananın eteğinin altına naş
- 1 yıl
dedi kırma türk erkeği
- 1 yıl
Tedavi ol istersen psikolog öneririm
- 1 yıl
sen çok gittin galiba
- 1 yıl
sorunlu olduğun belli zaten
- 1 yıl
Gerçi sana psikologta yaramaz
- 1 yıl
annen pek zeki değilmiş galiba sana geçen pek bişi olmamış
- 1 yıl
Yok senin gibileri yatırıyorlar ondan dedim neyse yazma daha fazla hadi ikile hasta 😂
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero sen tek başına bi ordusun biliyor musun
- 1 yıl
Şizofreniler ordusu 😂
- 1 yıl
sorunlu olanlar sorunlu olduğunu kabullenmezmiş zaten normal senin için yazık üzüldüm derdim tabi kalbim olsaydı
- 1 yıl
ay engellemiş 😂 yazıkk çok mu acıttım
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero bence bu anne kuzusu veletleri rus bayanlara verip kurtulmalıyız 😂
- 1 yıl
aynen öyle onların başını yaksınlar
- 1 yıl
kaç tanesi habere çıktı zaten kadını 2 çocuğuyla evden atmış evi satmış biride kaynana kurbanı
Cevap sahibi1 yılcanım ve zevksizler işte beğene şiddet yanlısı narsisist türk erkeklerini beğeniyorlar, güzel kadınız diye hava atmasını biliyorlar ama kendilerine layık gördükleri erkeklere bak, almana fransıza ingilize kendilerini yamayamıyorlar nedense
Cevap sahibi1 yılSal*aklar
- 1 yıl
Özelde yapın muhabbetinizi daha fazla taciz etmeyin beni
- 1 yıl
Ayrıca siz bu kafayla evde kalırsınız
Cevap sahibi1 yılYorumlarını sil git, burası benim yorumum, yorum yapan sendin
- 1 yıl
Kedi seversiniz 40 yaşında
Cevap sahibi1 yılSizin gibi erkeklere vermektense evde kalmayı yeğlerim
- 1 yıl
evde kalan erkektir sizi kendi ırkınız bile tercih etmiyor
- 1 yıl
Zaten senin gibi bir cahile cevap verdiğim için çok pişmanım senin Seviyene inmemem lazımdı
- 1 yıl
Tamam daha fazla yazmayın özelde tartışın bu arada boş bir zamanda psikiyatriste görünün
- 1 yıl
aşağıdan yukarıya inilmiyor zaten
Cevap sahibi1 yılSen einteinsin ya ben cahilim, sen bu kibirli sit tin sene kız bulamazsın
- 1 yıl
kes sesini erkek
Cevap sahibi1 yılHabire psikiyatri diyip duruyorsun sen çok mu gittin psikiyatriste
- 1 yıl
O yüzden mi erkekler başka ırktan kadınlarla evleniyor ben evleneceğime evde köpek beslerim daha iyi
- 1 yıl
Hayır konuşmaların psikolojik sorunların olduğunu gösteriyor
Cevap sahibi1 yılAklı başında kadınlar da yabancı erkekleri tercih ediyor, anne kuzusu erkekleri napsınlar, size verilen değeri sevgiyi kediye köpeğe vermek daha mantıklı
- 1 yıl
kelime dağarcığı dar normal
Cevap sahibi1 yılNapalım, senin sözlerinin altında mı kalalım, sen çok mu üstünsün kadınlardan, kendimizi savunmayalım mı
- 1 yıl
aklıma şey geldi ya türk erkeklerinin en çok gelin aldığı ülke suriye 1. sırada
- 1 yıl
Tamam boş yapma artık
- 1 yıl
e siz onlara lâyıksınız
- 1 yıl
kes sesini ya
- 1 yıl
Yaran var belliki iki kelime den biri Türk düşmanlığı git ötede ağla bu kadar cevap sana fazla daha fazla taciz etme beni defol
Cevap sahibi1 yıl@GatoLigero bunlara yüz vermemek lazım aslında kendilerini bi şey sanıyorlar, bunlar anca rus erkeklerinin bile beğenmediği rus bayanlara layık
- 1 yıl
sen türk müsün ki lan kırma 😂
1 yılDemekki sevdiklerinden kopamıyor iyi tarafından bakmak lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı. Yaşadığın yeri değiş sizin sorunlar artıkça uzaklaşırr
00 YorumlaYerinde olsam kredi kartını alır söke söke ev ihtiyaclarini kendi ihtiyaclarimi alirdim tablet telefon almak neymis onlar senin hakkın
10 Yorumla1 ana kuzusu 2 cimri pinti ilgisiz erkek bunlarla sonu yok hiçbirşeyin bırakın kurtulun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle sumsuklerden fayda yk, ülkenin yarısından fazlası dışarda erkek gbi görünüyor ama hepsi sumsugn teki
00 Yorumla
1 yıl- Sorunlu olur kendi ayaklari üzerinde duramaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok haklısın eşinin önceliği sadece sen olmalısın. Sert çıkış
00 Yorumla
1 yılböyle erkeklerden olmaz diyoruz dinleyen kim ki al başına belayı şimdi sözde annesini ailesini seven erkek iyi diyorlar asıl uzak olan iyi
03 Yorumla
Soran1 yılKeşke baştan bilsek bu hatayı hayatta yapmayız ki
- 1 yıl
başta sinyallerini veriyor işte sürekli ailesiyle olması araması vs
Soran1 yılNe yazık ki bilemedim o sinyaller başta vardi cahilsin anlayamıyorsun
1 yılOlmaz, o kişi hiç bir zaman çekirdek ailesine yönelemeyecek.
Her daim anası ve kardeşleri önemli, senden değerli olacak.10 Yorumla
1 yılKendinize ait bir geliriniz var ise hayat kısa sizi mutlu etmeyen insanlardan uzaklaşın lütfen, katlanmak zorunda değilsiniz.
10 Yorumla
1 yılAilesine bağlı olması kadar normal ve iyi bir şey olabilir mi ya bu nasıl bir soru keşke böyle erkeklerle düzgün kadınlar evlense
00 Yorumla
1 yılEvlendiysen ilk önceliğin ailen olacak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılGüzel bir dile anlat derdini bence
10 Yorumla
1 yılBir erkek büyümeli ve olgunlasmalı ailesiyle eşinin yerini bilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl1 kizin 1 oglun oldugu zaman oglunun kiz akrdesinden uzaklasip esiyle fahaa yakin olup kardeşini ve seni unjtmasino sozle daha az avkit geçirmesini kster miydin
00 YorumlaHiçbir şey olmaz ondan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl donuna kadar al. Olmaz o kocadan
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. olmaz direk ayrıl
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBirilerinin mutluluğu birilerinin mutsızluğu
00 Yorumla
1 yılIletisim kurup konusun.
02 Yorumla- 1 yıl
Bi Zeki sendin zaten
- 1 yıl
@meriç_diyorki haklısın :)
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBu öküzleri alırken nereye bakıyodunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTaşının bir şekilde ikna et , ve onu borca sok ki onlara harcayamasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılAy aman bal olsa unut
00 Yorumla Ya bu erkekler niye böyle ya of
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zamanla ailesinden kopar
00 Yorumla
1 yılAman aman tanrım kfjfj
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılSen yanmışsın yazık sonu kötü bunun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
1 yılEşine sadık olur. Neticede o da ailesi.
01 Yorumla- 1 yıl
he hee kesin 😂 kendinizi kandırın
Normal
24 Yorumla
Soran1 yılSen anormal o zmn
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAnlattığın gibi
10 Yorumla
1 yılSürekli ana baba der muhallebi çocuğu olur
10 Yorumla
1 yılÖlmüşsün.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılAna kuzusu
00 Yorumla Geçmiş olsun
00 Yorumla
1 yılGüzel bir şey kız erkek fark etmez
01 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası