neden...
işim olmadığı için ve 700km uzaktan oldum için hayır dedi :(
daha nekadar şansım var kıza karşı?
işim olmadığı için ve 700km uzaktan oldum için hayır dedi :(
daha nekadar şansım var kıza karşı?
Bence pek şansın yok, neden dersen, ben ne aşık.. ne yüce aşka seven kızlar gördüm. Candan ve yürekten seven bir kız için terk etmek.. barışmamak, ayrılmak için kesinlikle hiç bir şey sebep olamaz. İnan bana kızlar.. çok daha kaliteli, kuvvettli ve yüce duygularla erkek partnelerini gönülden seviyorlar. Ve asla ama asla engel tanımıyorlar. Kız ark.. ın artık seni sevmiyor ya da zaten hiç sevmemiş. Bunların hepsi bahane. Hoşlandığın kız, pardon.. daha bir ilişki yok ortada sanırım, ben yanlış mı yorumladım yoksa. O zaman şöyle diyeyim. Uzak ilişkiler her zaman zordur ve start vermek için tarafların karşı tarafa.. fazlasıyla (evet bu adamla ya da kızla olur) sinyali vermesi gerekmekte. Dolayısıyla işinizin olmaması ve mesafe mutlaka bir takım duyguların oluşmasını,, onun size yönelmesini güçleştirecek. Ben şunu önereceğim. Uzak ilişkiler gerçekten ciddi anlamda zordur.. Yani finale ulaştırmak.. evliliğe taşımayı başarmak zordur.. Bir çoğu evliliği göremeden biterler.. İlişki başlar ama tarih yaklaştıkça.. ciddi olarak adım atılma girişimleri başladıgı zaman sorunlar başlar. Reelde ya da size çok uzak olmayan mesafelerde bulunan yakın illerden.. en azından haftada bir kaç kez de olsa görebileceğiniz şekilde yakın olduğunuz bir hanıma gönül koymanız çok daha mantıklı.
Şahsen mesafe kabul edilir yani mesafe sıkıntı ama parayı dert ediyorsa boşver...
Mesafelerde bir şekilde aşılır kusura bakma dostum dürüst olacağım para önemsiz diyor olabilir onun yanında ev tutsan demekki olabilir ama bunun için para gerekiyor yani para onun için gayette önemli benim sevgilim ki severim çokça kendisini 350 km var aramızda bir yolunu bulup temelli gidicem görüşmeye gidiyorum işte müsait oldukça gönülü bir olmamış sanırım onun birazda başka sebepler olabilir dediğim gibi denemeye bile kalkmamışsa sende cidden uğraşma çünki muhtemelen zamanla soğursun kimse göründüğü kadar cici değil unutmamalısın...
Bosversene yaaa kız mı yok sana allah allah! ! aşk engel tanımaz abi😉👍
😂saçmalamaaaa... sana öyle geliyo çok normal😉ilk olmuş kötü denk gelmiş. ... düşünsene bir Ton insan neler neler var... biraz cevrendekilerden de dinlemeyi denesene... mesela bir arkadaşına sor illaki yaşamıştır beterini yaşayan bile var😃senin böyle hissetmen kadar normal bişey yok inan... dediklerimi dikkate almalısın bence degmeyen birini fazla pohpohlama... ilerde gülüp geciceksin yaaa inan 😃
Takıntı yapmışsın. ... öyle deme hiç. .. tamam yine yüreğin sizlasin ben anlıyorum seni ama dik dur güçlü ol akıllı ol kendini silkele kendinle konuş kendine kız! Senden kıymetli değil bunu unutma ve şunu da unutma ki en büyük eksiklik insanın kendinde eksik aramasidir. .. yapabilirsin. . yeter ki iste!!😉👍
Cevap
4Cevap
bir lamborcini kadar yakınsın ona $_$
İşini bul mesafeler onemli degil guvenini kazan
boşverr başka bul kız kıtlığı mı :D
700 km ne ya çok uzak
işin yoksa zor
kız mı yok bea
ben bir buçuk yıllık ilişkiden çıktım. Enkaz gibiydim anlıyorum seni kardeş. Ama kız milleti sevene gelmiyor nedense genelde. Sevildiğini anlayıncada kaçıyorlar
boşver knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar