Kız bana hayır ya da evet demedi ama ? Bir bakın...

Evet biraz uzun olabilir ama lütfen okuyun. Evet yaklaşık 2 aydır çok samimi olduğum üniversitede sürekli yanımda dolaşan kız vardı okuldan sonra ve okul olmadığı günler bile neredeyse 7/24 konuşurduk arada dışarıda buluşuyorduk. Neyse ben zamanla kızdan hoşlanmaya başladım ve kıza açılmaya karar verdim. Kızı kafeye çağırdım konuştuk ve kıza açıldım çok şaşırdığını ve düşünmek istediğini söyledi. Sorun şu ki kız bana cevap vermeden ben ona arkadaş olarak kalabiliriz istiyorsan dedim o da bunun daha iyi olacağını söyledi. Ve bundan 3 gün sonra başka biriyle çıkmaya başladı. Şimdi sorum şu acaba bu kız benim ona açılmamdan önce başka birinden hoşlandığı için mi hayır demedi ? Ve Şu an kızla eskisi kadar samimi değiliz sadece okul da konuşuyoruz ve o çocukla hala konuşuyor sizce beni seviyor muydu yani sevmese açıldığım zaman da çok şaşırdım ama seni arkadaşım olarak görüyorum da diyebilirdi ama düşünmek istediğini söyledi. Sizce artık umudumu kesmeli miyim ? bu olay yaklaşık 1 buçuk ay önce oldu ama hala kafamda deli sorular var lütfen yardımcı olun.
Kız bana hayır ya da evet demedi ama ? Bir bakın...