Uzun bir ilişkiden hemen sonra yeni bir ilişkiye başlamak kolay mıdır? Eskisini unutturur mu? Yoksa kısa süreli midir?Çivi çiviyi söker mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBu aslında bir süre sonra sevgiye dayalı değil de sabıra dayalı oluyor. Mesela her ne kadar sevsen de o kadar çok yıpranıyorsun, yeni birini bulduğunda bu kötü bişey sayılmaz bence çünkü kendi iyiliğin için kendin düşünüyosun iyi gelecekse çıkıyorsun. Sana bağlı, kimse kimsenin yerine geçmez, yerine sevmek diye bir şey söz konusu bile olmasın herkesin yeri ayrı, her şey bir değil, o yüzden nasıl, kimle mutlu olacaksan öyle yap :)
03 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilim bunu yapan kişi. Ben hala onu düşünürken o gidip başkasıyla çıkmaya başlamış ya hiç sevmemiş ya umrunda değil artık
- +1 yıl
O zaman avutuyor kendini. Erkekler ile kızlarınki bir değil. Her erkek de bir değil ama kızlar daha duygulu sever erkekler ya eğlence için ya da yarasını sarmak için avunacağı kız bulur
Soran+1 yılpeki sarabilir mi yarasını unutur mu uzun bir ilişkiden hemen sonra yeni birini bulunca. Ya da uzun sürer mi bu yaşadığı ilişki
En İyi Cevaplar
Telafiyi baska iliskilerde arama yere cakilirsin ayrilirsan. Daha kotu aci cekersin.
Pasalar gibi acıni çek uzul agla bir aniyi hatirla gulumse bir anida ona söv zamanla iyileski yasadigin o zorlu donemin seni ne kadar olgunlastirdigini gor yaranin kabuk baglamasini bekle ve birdahaki aşk adimlarini sabitleştirki kabugunu soyup kanatamasinlar.55 Yorumla
Soran+1 yıl:( eski sevgilim 2.5 yıl çıktığım eski sevgilim 3 ay sonra biriyle çıkmaya başlamış bunu yapan ben değilim yani ben hala onu düşünürken o gitti başka biriyle çıkmaya başladı :(
Soran+1 yılgelmez ki geri :( Başksıyla çıkıyo o unutmuştur bile
- +1 yıl
Geldi mi
+1 yılçivi çiviyi sökmez çiviyi keserle sökersin. bu işin espiri tabi. bir ilişkiden sonra hemn bir ilşkiye başlanıyorsa ya kişi sevmemiştr ya da bunalımdadır. çünkü ayrılğn acısını üstünden atmak kolay değildr tabi gerçk sevgide böyledir. bir çok ilşki yaşadysn sıradn bişe gibi gelebilir mi bilmiyorm. ama sana tavsiyem en az 4ay bekle. kafanı iyice topla ondn sonra
18 Yorumla
Soran+1 yılben değilim zaten bunu yapan karşımdaki. Ayrılığın acısını üstünden atmak ona kolay değilse bana da değil. Asıl güç kaslara sahip olmak değil demekki.
3 ay oldu ayrılalı ama 2.5 yıldır birlikteydik- +1 yıl
dostm sende aynısını yaparsn bir farkn kalmaz. boşa eleştirmiş olrsn. senin durumn bir benzerini ben yaşıyorm. ama kendimi iyice toplamadn bir ilşkiye başlamam
Soran+1 yılben istesem de yapamam ki böyle bişeyi bu hem bana hem eski sevgilime hem karşımdaki yeni kişiye saygısızlık. Kimseye şu sıralar o gözle bakamıyorum bile ama o hemen yeni birini buldu. Ben hala onu düşünürken o yeni sevgilisiyle uçuş uçuş aşk oyunu oynuyo
- +1 yıl
o da acısını çeker merak etme. burda birinin hikayesini okdm 8yıldr görştğü bir kızdan ayrlmş. aynı iş yerinde çalşyorlar. kızınde bir seveni varmış yıllardr peşinden koşuyormş. kız demiş senin inadına gidip o peşimden koşanla evlenecm gitmiş evlenmiş 5yıldr mutlu evlilik hareketleri sergiliyordu diyor şimdilerde dosyamın içinde aşk mektupları koyuyor dyior. düşün bak 8yıllk bir ilşki kadın inadı ile bir evlilik yapıyor ve 5yıl sonra eski sevgilisine asılıyor
Soran+1 yılyaşasın vala ben nası çekyosam acımı o da çeksin. Her baktığında her seviyorum dediği kişide beni arasın ama bulamasın. Çünkü bana hiç haketmediğim şeyler yaşattı. Yaptıklarının hiç birini haketmedim. Düzgünce yalan dolan olmadan sadece sevdim ve bunu göstermekten çekinmedim. Ama Allah görüyo.
Bizim görüşme imkanımız pek yok o farklı bir şehirde çünkü. O yüzden böyle bir hikayemiz olucğını pek sanmam :)- +1 yıl
daha kötüleri var anlamında verdim o örneği:)
Soran+1 yılvala şu anda ben herşeyi kendi üstüme çekerim :D Ama haklsın kötünün kötüsü var. Allah düşmanıma bile yaşatmasın böyle bişeyi
- +1 yıl
amin
yani çivi sokunce yerine yani çivinin deliğine bida çivi çak acını unutturur fakat çivi eskisi gibi sağlam olmaz çünki delik genişlemiştir unutman zaman alır unutma geçmiyecek acı deyildir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
10Cevap
Merhaba şu an nasılsın unutabildin mi cevap verirsen çok memnun olurum aynısını bana kız arkadaşım yaptı 5.5 yılık bir ilişkim oldu mutluyduk son 5 6 ay çok tartışıyor duk ama seviyordum aşıktım bırakmadım o bir gün beni aradı ayrıldı ve bir daha naptiysam geri dönmedi 3 ay sonra biriyle ilişkiye başladı ben onu hiç unutamadım aklımdan çıkaramadım ama bu nasıl olurda onca yıla bir anda silip atabildi akıl mantık işi değil 6 ay oldu ayrıyız ben tam anlamıyla toparlanmış değilim eskisi kadar acı çekiyorum ama hazmedemiyorum çok emek vermiştim...
12 Yorumla- +1 yıl
Benim ilişkimde aynı senin gibi oldu 5 aydır ayrıyız 1 buçuk aylık sevgilisi var geri döndümü ya da senle irtibata geçti mi?
- +1 yıl
Canım benim de 2.5 yıllık ilişkim oldu 6 ay oldu ayrılalı 5 ay arkmda koştu ara ara tabiii ondn sonra ben döndüme ben artık seni isemiyorum dedi aradan 1 hafta geçti yanii erkeklerin bazılarının kalbi yok birde sevgili yapmış benim oldum mekana gelşyor ve karşımda oturuyor sizce bu bir hafatada nasıl unuttu beni
Teyzem çivi çiviyi söker diyor ben katılmıyorum. bir kere önce bir süre yalnız kalıp kendine bir format çekmek gerekiyor. Yeni ilişkide eski kafandaki yanlışlıkları tekrar yaşamamak için bir sindirmek şart.
00 Yorumla
+1 yılaynı dertten ben de muzdaribim..2 ay oldu başkası vr hayatında mutluymuş keyfi yerindeymiş bilmiyorum bu ahlar nereye gidiyor :)
23 Yorumla
Soran+1 yıl:) kafana takmıyomusun peki bu durumu
- +1 yıl
takıyorum hergün istemesemde haberini alıyorum ama bu da bir olgunluk göstergesi bu şekilde onun karaktersizliğiyle olgunlaşıyorum
+1 yılAmaç eskiyi unutmaksa hiç başlama. Önce kafa dinle biraz eskisini unut kırgınlıklar hafiflesin yeni ilişkiye o zaman başla
18 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde durum nedir peki çünkü bunu yapan ben değilim eski sevgilim :/ Unutturur mu yenisi
- +1 yıl
Kısa sürede başladıysa hiç takmamıştır zaten seni
Soran+1 yıl2.5 yıl çıkmıştık 3 ay oldu ayrılalı takmamış mıdır?
- +1 yıl
İlişkinin ilk zamanları takmıştır sonradan eskisi kadar umursamamıştır. Elde etme psikolojisi.
Soran+1 yıldaha yeni çıkmaya başlamışlar 1 hafta falan
- +1 yıl
Unut artık düşünme o kendi hayatına bakıyor
Soran+1 yılelimde değil ki o kadar çok isterdim ki unutucam deyince gerçekten de unutmayı. Ama şu an sadece unutur mu beni yeni ilişkisinde diye düşünüyorum
- +1 yıl
Çoktan unutmuştur. Herşey beyinde bitiyor unutmak istersen unutursun. Farklı meşguliyetler bulmaya çalış
Çivi çiviyi bu konuda söküyorsa o uzun ilişki değildir o taraf için. Bence uzun ilişki bitince başka ilişkiye başlayan saygısızdır, net.
29 Yorumla
Soran+1 yılbencede :(
Soran+1 yılaynen 2.5 yıldır birlikteydik ayrıldık 3 ay oldu yeni biriyle çıkmaya başlamış :(
Soran+1 yılyani bu sorular hep benim de aklımda zaten ama cevap bulamıyorum onu sever mi beni unuttu mu mutlu mu yoksa hiç sevmedi mi ben burda hala onu düşünürken o nası hemen beni unuttu da yeni biriyle başladı. Yani ben düşünüyorum mesela ben istesem de yapamam içim almaz şu sıralar kimseye o gözle bakasım bile gelmiyo. Geri dönse de sen dönme diyosun da dönüceğini pek sanmam zaten
Soran+1 yılahhh ahhh keşke dönse de göstersem bir dünyanın kaç bucak olduğunu
Soran+1 yılamiiiinnn inşallah :)
+1 yılUzun ilişliden sonra hemen sevgili yapma karşıdakine de günah biraz acın gitsin sonra başka bir ilişkiye başlarsın
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) bunu yapan ben değilim zaten ben unutmadan yeni bir ilişkiye başlayamam bunu yapan eski sevgilim
+1 yılUzun sure ilişki yaşadığı kişiyi unutmaya çalışmak olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılunutturur mu peki
- +1 yıl
Unutmasi çok zor. Belki yokluğuna alışır
Soran+1 yılalışmaması için sürekli arayıp hatrlatçam kendimi görür o :)
- +1 yıl
Allah iyiliğini versin :D
Hata. Onda eski sevgilinden kırıntılar arıcaksn. O boyle yapardı diceksin sevse böyle yapardı die cünkü oyle gormussun buda ilişkiyi ckmaza sokacaktr en iyisi biraz kendine zman ayrmak
01 Yorumla
Soran+1 yılben değilim bunu yapan eski sevgilim.2.5 yıldır birlikteydik 3 ay oldu ayrıldık gitti yenisini buldu
+1 yılEwet kisilerin en cok hataya dustukleri durum zaman en buyuk ilac saglik birey saglikli iliski...
00 Yorumla
+1 yılhayatının hatasını yaparsın.
sakın tam unuttugunu hissetmeden başka bir ilişkiye başlama.11 Yorumla
Soran+1 yılben değil eski sevgilim şu an bunu yapıyo :/ Sence unutturur mu beni yenisi
+1 yıl1.5 senelik ilişkim bitti ve o hata yapmıştı ayrıldık. 1 hafta sonra başkasıyla sevgili oldu 1.5 senedir bana çiçek almayan insan 3 gündür tanıdığı bi kıza çiçek aldı çok koydu ve hala acısını yaşıyorum lütfen tavsiye…!
20 Yorumla
+1 yılbiraz kendine vakit ayır. seni mutlu eden şeyler yap o zaman unutmuş olursun ben öyle yaptım çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılben değil zaten bunu yapan karşımdaki kişi :(
karşıdaki kişiye haksızlık bu bir süre kimseyle olmamak en doğrusu
014 Yorumla
Soran+1 yılo zman bana haksızlık yapıldı :)
Soran+1 yılutancak yüzü old. pek sanmıyorum
Soran+1 yılaynısını yaşamasından ziyade hayatına her giren kişide beni hatrlasın beni arasın herkeste ama bulamasın :) Ayrıca t. ederim
Soran+1 yılnormalde asla beddua etmem ama o kadar haketmediğim şeyleri yaşattı ki kendimi çok yaşlı hissediyorum. Ama Allah görüyo. Ben onun adaletine inanıyorum.
Soran+1 yıl24 :) Yaştan girince daha da sinir oluyorum aslında. Çünkü eğer bitmeseydi bu yaz nişanlanıcaktık
Soran+1 yılboşvermekten başka yapıcak başkaaa hiiiiiççç bişey yok zaten. Bana seçim hakkı vermedi. İnş. karşıma öyle biri çıkar ki iyi ki onunla ayrılmışız derim
Soran+1 yılsağol aminnn :)
Yaşadığın şeyleri değersiz görmekten başka bişey değil
21 Yorumla
Soran+1 yılgenelde kızlar insan kendine zaman tanımalı hata diye bakıyolar bu olaya erkekler unutturur tabi mantığıyla bakıyolar demekki :(
+1 yılunutmak için olurrrrr
08 Yorumla
Soran+1 yılunutturur mu peki
- +1 yıl
yani ben unuttum bir dönem önüne gelenle yat kalk eğlen flört et vs sonra hayatımın sonuna kadar ilişkimi sürdürebilceğim bir kız çıktı karşıma oda kayboldu
Soran+1 yılpeki bu unuttum dediğin kişiyle ne kadar çıkmıştın kısa süreli ilişkilerde bencede unutulur çünkü.
- +1 yıl
1 sene tanışma 4 sene ilişki 1 sene sonra tekrardan deneme :D
- +1 yıl
12 yaşımda başladı anlıycağın
Soran+1 yılhadi ya :D peki ondan sonra hemen yeni biriyle çıkmaya başladın mı sevdin mi unutturdu mu onu
- +1 yıl
flört ettim ya unutturan o değildi ama sonuçta bir daha beraber olamıyacağımızı olsakda zedelenceğinin farkına vardım o unutturdu ama ayrıldıktan 1 hafta sonra bir kız vardı aynı ortamda olduğum küçüklüğümden beri aynı ortamda olduğum için tanırlar beni ona yazdım hemen eğlenceli biriydi 1 ay onla takılmıştım sonra vur patlasın çal oynasın önüme gelenle takıldım hala sevicek biri yok ortada sevgiyi hakedicek :D
Soran+1 yılseni eğlenceler unutturmuş o zman :)
+1 yılDuruma göre değişir derim ben
00 YorumlaKolay degil ve gereksizce.
05 Yorumla
Soran+1 yılunutturur mu peki bu durum
Soran+1 yılyani çok genel bir cevap oldu :) unutmaz mı yani kimle çıkarsa çıksın bir de bu kadar kısa sürede unutamaz mı
Soran+1 yılpeki sağol :)
+1 yılBilemicem bacım o kadar lükse sahip olmadım :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) ayrılık mı lüks olan
- +1 yıl
Sevgiliye sahip olup ayrılıp yenisini de bulmak. Öhh :D
Soran+1 yıldimi ya :D Vala ben de bulmuşken kaçırmıyım dedim de gitti yenisini de bulmuş ohhh kebap. Ben burda hala onu düşünürken 2.5 yıl çıkmışken ayrıldı gitti 3 ay sonra yenisini buldu beyfendi canım
- +1 yıl
Evet
+1 yılBen yalnız kalmayı tercih ederim bir süre 😞
14 Yorumla
Soran+1 yılben de ama erkekler pek tercih etmiyo sanırım
- +1 yıl
Erkeğe göre değişir genelde öyle evet :/
Soran+1 yıltabiki değişir bana adisi denk geldi işte :( Peki yani bu ilişkisi beni unutturabilir mi
- +1 yıl
Seni ne kadar sevdiğine bağlı sevmemissin pek unutur gider
+1 yılÇiviyi sökmez. Parçalar
00 YorumlaSöker sis
01 Yorumla
Soran+1 yılo zman eskisini pek sevmemiştir diyebilir miyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılHayır başkama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış olur
00 Yorumla İlginc
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri