İlişki biteli 5 gün olacak ve başka bir kızla 5 gündür sürekli görüyorum aynı yerde çalışıyoruz ama o kız farklı firmada çalışıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
İlişki bittikten sonra yeni bir ilişkiye başlamam ne kadar doğru olur sorusunun net bir cevabı yoktur. Bu, kişisel bir tercih ve hazır olma durumudur. Ancak, genel olarak, eski ilişkinin üzerinden tamamen gelmeden yeni bir ilişkiye başlamak sağlıklı ve doğru bir davranış değildir. Çünkü bu, hem kendinize hem de yeni ilişkiye başladığınız kişiye haksızlık etmek anlamına gelir. Eski ilişkinin yarattığı duygusal yükü, yeni ilişkiye taşımak, ilişkinin başından itibaren sorunlara yol açabilir. Ayrıca, eski ilişkinin bitmesinin ardından hemen yeni bir ilişkiye başlamak, sadece onu unutmak için bir kaçış yolu olabilir. Bu da, yeni ilişkiye başladığınız kişiye karşı gerçek bir sevgi ve saygı duymadığınızı gösterir¹.
Bu nedenle, yeni bir ilişkiye başlamadan önce, eski ilişkinin üzerinden tamamen geldiğinizden emin olmanız gerekir. Bu, eski ilişkinin neden bittiğini, neler hissettiğinizi, neler öğrendiğinizi ve nelerden vazgeçtiğinizi anlamanızı sağlar. Böylece, kendinizi tanıma, kendinizi geliştirme ve kendinizi affetme fırsatı bulursunuz. Eski ilişkinin size verdiği acıyı, öfkeyi, kırgınlığı veya pişmanlığı atarak, ruhsal olarak iyileşirsiniz. Kendinizi hazır hissettiğinizde, yeni bir ilişkiye başlamak için adım atabilirsiniz. Ancak, yeni bir ilişkiye başlarken de bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, yeni ilişkiye başladığınız kişiyle eski ilişkinizi karşılaştırmamalı, eski ilişkinizden kaynaklanan güven sorunlarını yeni ilişkinize yansıtmamalı, yeni ilişkinize başladığınız kişiye karşı dürüst ve saygılı olmalı, yeni ilişkinize başladığınız kişiyi tanımaya çalışmalı ve yeni ilişkinizin kendi değerini belirlemesine izin vermemelisiniz²³.
Sonuç olarak, ilişki bittikten sonra yeni bir ilişkiye başlamam ne kadar doğru olur sorusunun cevabı, sizin kendinizi nasıl hissettiğinize bağlıdır. Eğer eski ilişkinizi tamamen geride bırakıp, yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzu düşünüyorsanız, yeni bir ilişkiye başlamak doğru olabilir. Ancak, eğer eski ilişkinizden tamamen kurtulamadıysanız, yeni bir ilişkiye başlamak doğru olmayabilir. Bu durumda, kendinize zaman tanıyıp, duygusal olarak iyileşmeye odaklanmanız daha iyi olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrıldığın kişiyi ne kadar seviyordun ona ne derece bağlıydın ve onunla ne kadar huzurlu/mutluydun bunların cevabına göre değişir bu süre. Mutsuz olduğun bağımlı bir ilişkiden kurtulduktan kısa bir süre sonra karşına seni gerçekten anlayan ve seni mutlu etmeyi bilen biri çıkarsa beraber olmak en doğru karar olur
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevgilimdi huzur ve mutluluk için yarım kalmışlık diyebilirim
Soran+1 yılVe İkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
+1 yılBöyle bir durumda düşünülecek iki şey var ya ilişkisi devam ederken yedekleme yaptı ya da ilişki zaten çok ayrıl barış bir ilişkiydi içindeyken aşkını bu şekilde çoktan bitirmişti kalbi sevmeye açıktı
03 Yorumla
Soran+1 yılBüyük ihtimalle ikisi de olabilir
Soran+1 yılİkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
Soran+1 yılBarıştık bir buçuk sene sonra kendi geri gelmişti dört ay felan çıktık daha yeni oluyor ayrılalı hatta çarşamba günü mü ne ayrılmıştık aynı yerde çalışıyoruz hala avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Biraz zaman geçip öyle başlanmalı
00 Yorumla
+1 yılBenim için doğru değil, öyle kişilerin sevgisi de samimi gelmiyor sırf takılmak için sevgili olduklarını düşünüyorum sevdiği için değil..
09 Yorumla
Soran+1 yılİkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
- +1 yıl
Affetmekle hata yapmışsın ama tecrübe oldu tekrar affetmezsin artık
Soran+1 yılBarıştık bir buçuk sene sonra kendi geri gelmişti dört ay felan çıktık daha yeni oluyor ayrılalı hatta çarşamba günü mü ne ayrılmıştık aynı yerde çalışıyoruz hala avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
Soran+1 yılBugün de numaralı silmiş durum paylaşıyordum whatsapptan onlara da bakmış sonra silmiş numaramı
Soran+1 yılO dul kadınla ayrıldıktan sonra bana geri gelmişti umarım bu kızla da ayrıldıktan sonra geri gelmez ben sanmıyorum yine kürkçü dükkanı misali ama neyse
- +1 yıl
Beraber sigara içmelerinden sevgili olup olmadıklarını anlayamam maalesef olabilir de olmayabilir de aralarındaki samimiyetten sen anlayabilirsin.. fakat sevgili olup olmaması neyi değiştirir ki sonuçta ayrılmışsınız ve dediğin gibi sürekli her ayrılıkta başkasına gidip bitince kürkçü dükkanı misali sana dönmesine izin verme sen de kendi hayatına bak
Soran+1 yılAma ayrılmadan önce arasını yapmış kızla belli ki ve bana telefonunu sevgili olduğumuz sürece bir kere bakmama izin vermedi baktırmadı bende yine de güvenmeye çalıştım Tam bitmemişti doğru düzgün yazmamıştı ben yazdım ne yapmaya çalışıyorsun diye ve o kızla olursa da kötü biterse ki huylu huyundan vazgeçmez benden istediklerini benimle yaptıklarını o kızla da yapmak isteyecek dul kadınla birlikte olmuş birinden ne beklenir ki zaten bende de hata var ah ah ilk sevgilim işte böyle biri ilk sevgilim
- +1 yıl
Her insan hata yapabilir önemli olan hatandan ders çıkarıp tekrarını yapmamak. Sen de hatanın farkına varmışsın acı şekilde de olsa, gerisi sana kalmış artık
Soran+1 yılEvet ama sizce geri gelir mi yine ben kabul etmem ama ona koccamann hayır demek istiyorum öyle ahımı aldı ki bana şey sormuştu bir ara içkiliyken sen beni neden seviyorsun beni kimse sevmiyor neden seviyorsun demişti ahhh ah kıymet bilseydi daha çok severdim
+1 yılEski sevgiliyi ne kadar kısa sürede unuttuğuna göre değişir bu.. Unutamadıysan yani hislerin bitmediyse hala, yeni ilişkiye başlamak abes.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki zamanla karşında ki kişiyi kendinden soğutmaya başlamışsa da mı değişir
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEtik değil.
Benim için sindirene kadar en azından beklenmesi lazım. Bununda süresi karşındaki insanı sevme boyutuna göre değişir.014 Yorumla
- +1 yıl
Çocuk senden ayrıldıktan sonra bunu yapmış. Zaten kusur işlememiş.
Onu bırakıp seninle anında görüşmek istiyorsa vakit geçirmek için istiyor demektir.
Dikkatli ol, oynanmak istemiyorsan kabul etme derim.
Soran+1 yılBenden ayrıldıktan sonra yapmadı benimleyken o kadınla aldattı beni
- +1 yıl
Bu olmamış işte. Gerçekten olmamış. :)
Soran+1 yılkızla sigaraya çıktığına göre o kızla arasını yapacak ya da yapıyor ve ben ayrıldıktan hemen sonra görmeye başladım ve daha ayrıydık konuşmuyorduk sadece birbirimizi aramıyorduk yazmıyorduk bugün numaramı da silmiş çarşamba günü felan ayrıldık sanırım
- +1 yıl
Seni gözden çıkartmış gibi duruyor. Gerçekleri kabul edip önüne bakmalısın.
Soran+1 yılGözden çıkartmış imajı veriyor diye düşünüyorum sürünsün hak ediyor ama benim ahımı aldı daha önce de aynısını yaptı o dul kadınla şimdi de yaptı geri gelecek o bumerang misali atıyorsun geri geliyor kürkçü dükkanıyım ya ben
- +1 yıl
Olma. Kürkçü dükkanı olduğun sürece değerin olmaz. O kısır döngüde sürer gider.
Sende önüne bakamazsın.
Soran+1 yılEvet işte ama numaramı silmiş bence beni yedekte görmüyor gibi ya bilemedim
- +1 yıl
Merak etme. Sigara içtiği kızla işi bitince numaranı yeniden ister.
Kürkçü dükkanı olarak görüyor maalesef.
Soran+1 yılAyni yerde çalıştığımız için ortak grubumuz var orada numaralarımız var
- +1 yıl
Engelle sende. Sana ulaşamasın
Soran+1 yılHaklısınız ama geri gelecek mi ki yine ben sanmam numaramı da silmiş ve bana zaten en son yazdığı mesaj da “ benim yalana tahammülüm yok üzgünüm seni affetmek için çok çabaladım çabalıyorum gibi şeyler yazmıştı bende görüldü atmıştım
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek arkadaşın yedek yapıp, her şeyi gaarantiye alıp öyle ayrılmış demek ki.
013 Yorumla
Soran+1 yılAma benim hatam yüzünden ayrıldı yoksa nasıl ayrılacaktı ki hata yapmasaydım
- +1 yıl
Hata yapmanı beklemiş demek ki.
Soran+1 yılPeki hemen ayrıldıktan sonra başlaması ne kadar doğru hafa ayrılmadan başlaması
- +1 yıl
İşte yedek yapmış. Belki aldatılmış bile olabilirsin. Gerçi yedek yapmakta aldatmaktır.
Soran+1 yılkızla sigaraya çıktığına göre o kızla arasını yapacak ya da yapıyor ve ben ayrıldıktan hemen sonra görmeye başladım ve daha ayrıydık konuşmuyorduk sadece birbirimizi aramıyorduk yazmıyorduk bugün numaramı da silmiş çarşamba günü felan ayrıldık sanırım
- +1 yıl
Hayatına bir daha alma geri dönmek isterse.
Soran+1 yılHayır almayacağım sürünsün hak ediyor ama benim ahımı aldı saha önce de aynısını yaptı o dul kadınla şimdi de yaptı geri gelecek o bumerang misali atıyorsun geri geliyor kürkçü dükkanıyım ya ben
- +1 yıl
O zaman yedekte gördüğü kişi sensin. Her haltı yemek için ayrılıp geri geliyor.
Soran+1 yılYedekte görse numaralı silmezdi diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum
- +1 yıl
Başka yere yazmıştır.
Soran+1 yılAyni yerde çalıştığımız için ortak grubumuz var orada numaralarımız var
- +1 yıl
Hayatına alma yine de. Bu kadar değersizce davranılmayı hakketmiyorsun.
Soran+1 yılHal etmiyorum evet ama geri gelecek mi ki geri yine ben sanmam numaramı da silmiş ve bana zaten en son yazdığı mesaj da “ benim yalana tahammülüm yok üzgünüm seni affetmek için çok çabaladım çabalıyorum gibi şeyler yazmıştı bende görüldü atmıştım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal değil:)) öncesi vardır ya da aslında seni hiç sevmemiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen beş gündür görüyorum öncesi var mı bilemem ya da hiç sevmedi *bne
+1 yılDoğru değil hatta ilişkiyi hayatınızdan cıkartın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana samimi gelmiyor ya insan biraz aşk acısı çekmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılSamimi değil zaten iğrenç biri
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki bitmişse sevgililik kim be yapıyorsa gönül rahatlığıyla yapabilir 🤐
00 YorumlaO kız önceden de vardı
013 Yorumla
Soran+1 yılaynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
Soran+1 yılAma benim numaramı silmiş cepte değilim o zaman dimi
Soran+1 yılVe İkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
Soran+1 yılTam bitmemişti doğru düzgün yazmamıştı ben yazdım ne yapmaya çalışıyorsun diye ve o kızla olursa da kötü biterse ki huylu huyundan vazgeçmez benden istediklerini benimle yaptıklarını o kızla da yapmak isteyecek dul kadınla birlikte olmuş birinden ne beklenir ki zaten bende de hata var ah ah ilk sevgilim işte böyle biri ilk sevgilim
Soran+1 yılİlgisiz davranıp neden soğutmak istesin ki
Soran+1 yılKendinden zamanla soğutmaya çalışması veya soğutması zaten hiç sevmediği anlamına gelir dimi ve soğutması kafasında zaten bitirdiği anlamına mı gelir peki o kızın hiçbirşeyden haberi yok şu an yaşayıp görecek o yine ayrılacak ve yine başa saracak biliyorum yine geri gelecek tahminimce çünkü ilk ayrıldığımız da engellemişti şimdi de silmiş numaramı yazmak için yine ekleyecek ama ben bu sefer tekrardan aynı şeyleri yaşamayacağım yaşamamam gerek akıllandım çok zor dönemden geçeceğim ama akıllandım yine gözümün önünde o kızla gezecek el ele öpecek onu çünkü bu çocuk o kadar karaktersiz
+1 yılCinsel konuyla ne alaka bu😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsel konuyu aşk ilişkisi yapmıştım değişmemiş
- +1 yıl
He tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHemen değil o kız zateb vardı
06 Yorumla
Soran+1 yılaynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
- +1 yıl
Ah ahh ahhhh görmemezlikten gel ne olduğu ortada zaten
Soran+1 yılGörmemezlikten gelicem de numaramı silmiş umarım beni cepte görmez hala
- +1 yıl
Yok ya silmisse kafadan bitirmiş demekki p*zevek sen de ordam biriyleriyle konuş görmemezlikten gel kudursun
Soran+1 yılÖyle yapıcam yaparsam kudurur mu peki
- +1 yıl
Evet illa
+1 yılHiç ara vermeden plmaz
00 Yorumla
+1 yılYapar kızla konus
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılYani bişey hissetmiyorsan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. öyle birinden kurtulduğun için sevinmelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yıluzun ara lazım
015 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım yedek yapıp, her şeyi garantiye alıp öyle ayrılmışsa ya
- +1 yıl
onun karaktersizliği
Soran+1 yılBu o zaman bu kızla da ilişkiyi götüremez çünkü bir kere yapan yine yapar
- +1 yıl
dğişmez evet
Soran+1 yılAhahah yine bana geri gelecek o zaman çünkü o kadından ayrıldıktan birkaç ay sonra bana geri gelmişti
- +1 yıl
sende gelince çektir :D
Soran+1 yılNumaramı silmiş pazartesi günü yüzüme bakmamaya başlar geri gelirse hayır diyeceğim için kendisi çekecek zaten
- +1 yıl
süründür
Soran+1 yılYüzüme bakmamaya başlayacak geri gelir mi bilmiyorum sizce gelir mi ki
- +1 yıl
gelebilir bekle
Soran+1 yılHaklısınız ama geri gelecek mi ki yine ben sanmam numaramı da silmiş ve bana zaten en son yazdığı mesaj da “ benim yalana tahammülüm yok üzgünüm seni affetmek için çok çabaladım çabalıyorum gibi şeyler yazmıştı bende görüldü atmıştım
- +1 yıl
gerekini yapmışsın umursama
Soran+1 yılUmursamazsam peki geri gelir mi gelirse kabul etmem ama yine de merak ediyorum
- +1 yıl
gelirse etmezsin onun gelmesiyle beklemekle hayat geçmez gelirse gerekeni yaparsın
Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. cok doğru
01 Yorumla
Soran+1 yılNeresi doğru
+1 yılZaten varmis
00 Yorumla
+1 yılsende bul burini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişki bittikten hemen sonra yeni bir ilişkiye başlamak ne kadar doğru?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım