Bir ilişki bittikten sonra erkeklermi daha çok üzülür kızlar mı?
Cevabın nedir?
Ayrılıktan doğan yoğun dduygusallık kişide ruhsal ve manevi yönden büyük bir yıkıma yol açtığı gibi, fiziksel olarak da ciddi bir tahribat yapar. Bunların başında kişinin gizleyemediği, herkes tarafından gözlemlenebilen fiziksel değişimler gelir. Çünkü ruhen yaşanan huzursuzluklar, gerilimler, üzüntüler doğal olarak insanın dış görünümüne de yansır. Yüz kasları, bakışları, mimikleri, el ve kol hareketleri, ses tonları bu kimselerin her açıdan duygusallığın etkisi altında olduklarını hissettirir.
Kişinin içindeki karanlık ve hüzün yüzüne ve tavırlarına da yansıdığından bütün dinamizmi, canlılığı, yaşama sevinci, şevki dolayısıyla da insani güzelliği ve gösterişi ciddi şekilde azalır. Bakışlarının donuklaşması, gözlerinin küçülmesi, saçlarının seyrekleşmesi ya da cansızlaşması, yüz kasları gerildiği için ifadesinin gergin, kasvetli ve itici olması bu değişimlerden sadece birkaçıdır.
Kadınlar bu anlamda erkeklerden daha zayıf oldukları için en çok zararı kadınlar görür.1213 Yorumla- +1 yıl
Kişisel eleştiri yapmak istiyorum. En çok zararı kadınlar görür demişsin. İnanmıyorum. Bugün ayrılığımın 8. günündeyim. 14 aylık ilişkim bitti. Her gün instagrama attığı fotoğraf ve videolarda 32 dişini görebiliyorum eski sevgilimin. Ben burada adnan şenses dinlerken o orada bang bang diye bir müziği seslendirip neşeyle gülüyor. Bazı yönden kadınlarda güçlüdür. Ama bu demek olmuyor ki erkekler bayanlardan daha güçlüdür. Ben bazı erkeklerin de duygusal yönlerinin ağır basıp, hayatını istemsiz olarak mahvettiğinin örneğiyim. Görüşüme saygı duyarsın umarım. @Drejevic
- +1 yıl
ikinizinde deiklerine katılıyorum. ikinizde hakılısınız.
- +1 yıl
@OrtamBeyefendisi
Geçmiş olsun öncelikle
Sözcüklerini secisin siralayisin kullanisin nerde hangi cümleyi sokacagin. hayran kaldım gerçekten... yaşının 18 olduğuna inanasim yok
Ancak 18 ise de 'yaşından bu kadar olgun bir insan' bence bu ayrılık hazimsizliginida hemen atlatabilcek güçte olur. kendini toparla - +1 yıl
- +1 yıl
Kadınlar güçsüz gözükmemek icin*
Olacaktı o - +1 yıl
@ayaklıandroid teşekkür ederim düşüncelerin için. Yaşım 18 evet. Fakat ben kendimi öyle görmüyorum. Çoğu insandan daha olgun oldugumu düşünüyorum. Bu hüznümü çabuk atlatabileceğimi söylemişsin. Haklısın, istesem atlatabilirim. Ama inan ki atlatmak istemiyorum. Nedeni ise o kızın benim kadınım olduğuna inanmamdan ileri geliyor. Hani nasıl bir erkek karısını yatakta başka biri ile görür de beyninden vurulmuşa döner yaşamak istemez, benim sevdiğim kadın da karım olmadığı halde sanki karımmış gibi geliyor. Beni aldatmadı hiç bir zaman namuslu kızdı. Ama senden soğudum demesi inan ki yüreğimi burkan bir cümleydi. Başkasıyla yatıp namussuzluk yapsaydı en azından nefret ederdim. Ama şimdi ne nefret edebiliyorum ne de vazgeçebiliyorum. Güçlü değil miyim? Güçlüyüm tabi ki inanıyorum ama ondan vazgeçmek istemiyorum. Bir gün bana mesaj atıcak halimi sorucak biliyorum en çok da bu zamanı bekliyorum. Beklerken yaşamak inan ki yarım nefes almak gibi. Allah yardımcım olsun duanı eksik etme lütfen 😓
- +1 yıl
@OrtamBeyefendisi
En güzel günler senin olsun... - +1 yıl
@Ççiko İnşallah dediğin gibidir, inşallah pişmanlık duyuyordur. Çünkü ben onu kusurlarıyla kabul ettim. O benim kıskançlık kusurumu kabul etmedi. 3-4 ay önce benden soğudu yine gitti. Bir ay sonra döndü kabul ettim. Yine seni seviyorum dedim ona. En içten kullandığım cümleydi o zaman gerçekten. Biraz kırılmıştım ama sonradan acım geçmişti. Çünkü o yanımdaydı. Beni en çok üzen en çok mutlu edende oydu. Ben bunu kabul ettim. En çok o üzsün en çok da o mutlu etsin dedim. İnandım her sözüne. Bana " ben de diğerleri gibiyim, bunu anla artık" diyerek kendinden soğutmaya çalıştı. İnanmadım. Çünkü onu tanıyordum ben. Benim sevdiğim kız kolayca bunu söyleyemezdi. Yine gelse bana yine özür dilese, ben yine onu kabul eder ve severim. Biliyorum ki dünya 3 gündür. Dün, bugün ve yarın. O pişman olup bana geri dönerse eğer ben de affını kabul ederim. O pişmanlıkla yaşatmam onu. Üzerindeki yükü alır yine ben çekerim. Ben böyle biriyim, ben sevdiğime böyle safım. Çünkü o benim zaafım.
- +1 yıl
@ayaklıandroid dileklerin için teşekkür ederim. Ben böyle acılarımı örtbas ederek büyümedim. Ne acım varsa büyüttüm ve çektim. Belki bu yüzden olgunumdur bilemiyorum. Allah srninde bahtını açık etsin, umarım en güzel günlerini en sevdiğin adamla yaşarsın. 😊
- +1 yıl
@OrtamBeyefendisi biseyi çok istersen olur ben buna inaniyorum olacagi varsa butun sorunlar bir anda çozulur. kiskanclik basite alinir bisey degil bunu da bil isterim bizde kiskanclik yuzunden kavga ederdik surekli kızıda anliyorm. sen eminsen ondan asla vazgecmeyin yanlis insanlari hayaatiniza sokupta pisman olmayin derim
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılDört seçenek var;
1-İkisi de seviyorsa ikisi de hemen hemen aynı üzülür.
2-Kız seviyor erkek sevmiyorsa kız daha çok üzülür.
3-Erkek seviyor kız sevmiyorsa erkek daha çok üzülür.
4-Öylesine birlikte olmuşlardır bitince kimse üzülmez yenisine geçerler.170 Yorumla
+1 yılBu ayrılık duygusunda her iki tarafta kandırılmaya hazırdır. En çokta yakın bildiğin ama senden hoşlanan kişiler tarafından. Kızları erkek arkadaş yanında devamlı olarak kandırır. Erkeğide kız. Hep yanında olur üzülen taraf derdini anlatır o dinler. Ve yakınlaşma oluşur. Üzülme eşittir ama bunu fırsata çeviren dışardaki kişilere de dikkat etmek gerekir. Dikkt etmezsen üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılSevginin derecesine bağlı olarak kişi üzülür erkek veya kız olarak nitelendirilemez.
Biz kızlar daha hassas olduğumuz için bunu daha net ifade eder ve daha fazla yansıtırız.
Erkekler ise daha güçlü olduğundan ve kendini bu konularda net ifade edemediğinden (aslında etmediğinden) daha karmaşık ifade eder ve daha az yansıtırlar.
Yine de ben kızlar demek istiyorum :)20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
179
Cevap
206Cevap
+1 yılYa aslında cinsiyeti yok bu işin. Ama erkekler az üzülür diye düşünenlerde yanılıyor. Ben kızlardan aşık olup ayrılıp ta uzun süre etkisinde kalmış bir kıza rastlamadım. Ben mesela 4-5 sene etkisinde kalmıştım ilk aşkımda. Mecnun v. s. lerde erkeklerden çıkıyor hep. Sadece genel toplumsal düzenden dolayı erkekler bir o kızla bir bu kızla gününü gün edebiliyor ama artık oda değişti kızlar erkekleri solladı. Benim kuzenin kızı var intihar girişiminde bulunmuştu. Ben dedim şimdi bu intihar ediyor ama sonra kaç erkkekle çıkacak kim bilir ve dediğim çıktı 4. kişiyle çıkıyor arada kısa süreli takıldıkları hariç. Kızlarda ayran gönüllülük, şıpsevdilik daha çok. Hele zengin birisi ilgilensin hemen su koyveriyor. Hatta vermem diyen kız verir hale bile geliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Kişinin karakteristlik özelliğine bağlı güçlü bir karakterde ise hiç etkilenmez daha önce zorlukların üstesinden gelmiştir çünkü nasıl baş edeceği konusunda tecrübe sahibi olmuştur. Ruhsal anlamda daralma veya sıkıntı yaşamaz ne yapıyo ne ile uğraşıyor meraketmez sorgulamaz hayatına kaldı yerden devam eder alternatif oluşturabilecek güce sahiptir, diğer anlamda zayıf bir karakterde olan kişi bunu her haline yansıtır psikolojik ve ruhsal çöküntüye uğrar hayattan zevk alamaz ilişkinin boyutu, alışkanlık, geçen zaman çok büyük bir etkendir hatta ne yazıkki intahara bile sürüklenebilir psikolojik çöküntü çok teklikeli bir durum.
00 Yorumla
+1 yılikiside üzülür. ancak kızlar ayrıldıkları zaman üzülürler. erkekler ise ayrıldıktan bir süre sonra üzülmeye baslarlar :) kızlar unutmaya başladıkları zaman erkekler hatırlamaya başlar pişman olur ve dönmek isterler genellikle :)
124 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
- +1 yıl
@Yardim12345 katilmana sevindim
+1 yılÖnce bayanın üzüntüsü başlar , erkek güler eğlenır..
Haftalar , aylar sürer.. Ama sonunda erkeğın acısı başlar..
Bayanın peşınde dolaşır durur.. Ama olan olmuş , kız unutmuştur..133 Yorumla- +1 yıl
bu kaçınılmaz son mu erkek için?
- +1 yıl
@0801kırgın tabiki kaçınılmaz..
- +1 yıl
Mesaj atabilir miyim özelden bu konuda sormam gerekenler var
Bu sözüm sevenlere tabi. Erkekler oturup saatlerce aglamaz her an aklinda tasimaz ama yeri gelir düşersin aklina aski depresir uzuntuleri bukadardir. Ama biz kizlar oooho saymaya baslasak.. mesela ben yedigimiz yemekleri gittigmz yeri dnledigimz muzkleri aklimdan çıkarmam daha cok yipraniyoruz
00 YorumlaŞöyle olur ilk bittiğinde erkek pek umursamaz kız ağlar üzülür yinede bitmesin diye çabalar kız ne kadar çabalarsa erkek o kadar kaçar. Sonra kız o günleri atlatıp hayatına çeki düzen vermeye başladığında erkek geri döner ama kız bıraktığı yerde değildir artık. Sonrada erkek üzülmeye başlar yani genelde bu oluyor :)
00 Yorumlaerkeklerın ıcı ıcınde kalır kızlr ıcı dısa vurur. erkek cıddı bı ılıskıden sonra ılıskı yapmakta zorlanır kızsa mantıklıysa hemen yardırır ne dıcen kızları da kotulemek ıstemedm ama kızlarda bolca goz yası doker.. bana kızmayın erkek kafası bole dusunr :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bilmem de ben birlikteyken çok fazla değer veririm (tabi bu kadar sevilmek onlara fazla gelir) ama aklımdan da kolay çıkarırım üç sevgilim oldu üçü de uzaklaştı terkettiler sonra hepsi pişman oldu ve hala seviyorlar ilki 6 sene oldu hala bırakamıyor
00 Yorumla
+1 yılkızlar üzülür erkekler güler eglenir 2 gün aşk acısı ceker ugrasıcak birsey bulur ama kızlar hep düsünür ve üzülür gözleri kuruyana kadar aglar ve düsünür onca yaptıgımız ibnelige karsı yinede deli gibi severler vazgecemezler giden hep erkekler kızlar degil farkındamısınız? cünkü verenler dururke sevenlere sıra gelmiyor yani kısaca kızlar daha cok üzülür üzmeyelim beyler kızları onlar birer cicektir.
00 Yorumla- 00 Yorumla
tabiki erkekler hatta bazen bizler ağlayamayız ve içimize atarız kızlar gibi dertlerimizi dökecek dedikodu yapacak arkadaşlarımızda olmaz ne varsa kendi içimizde yaşarız bir biz bir sigara birde alkol durum böyle sürer gider.
10 Yorumla
+1 yılİlişki tek taraflı biter bir taraf ya sıkılmıştır ya sevmemiştir. ya da başka bir aşka yelken açmıştır o yüzden bitirmeyi kafaya koymuş
işte bitirmeyi kafaya koymuş taraf değilde diğer gariban üzülür...00 YorumlaKişiye göre , sevip - sevmemesine, ne kadar değer verdiğine vb. göre değişir.
Cinsiyet meselesine dönüştürüp ayrımcılık yapmayın..50 Yorumla"Kadınlar güçsüz görünmemek için rol yaparlar" buna katılıyosan kadınların duygularini sakladigini erkeklerin ise bunu kadinlar kadar iyi yapamadigina nasil katilmiyosun aynı seyden bahsetmistim
10 YorumlaBunun Cinsiyeti olmaz, kisilerin besledikleri duygular ve sevginin yogunlugu büyüklügüne göre degisir.. illakin en cok üzülen en cok seven deger veren taraf olur..
10 Yorumla
+1 yılKızlar ilk ay boyunca ağlamaktan bitap düşer, her yerde onu görür, hiçbir yere gitmek istemez. Erkeklerin bence aklına sonradan dank ediyor. Oysa kız çoktan unutmuş oluyor...
10 Yorumlaiki tarafta cok üzülür sonucta erkeklerın de duyguları var ama onlar icten ice cok uzulurler bellı etmemeye calışırlar sadece cünkü yıkılan bir AŞK var ortada bu zaten herşeyı anlatmıyormu
00 Yorumlabunu cinsiyet olarak ayıramazsınki.. değişkenlik gösterir bazen erkekler bazen kızlar.. Bazen kalandır üzülen bazende gidendir asıl üzülen bunu bilemezsin..
00 YorumlaBilimsel olarak erkeklerin daha çok üzülüp yas tuttuğu ve unutma süresinin uzun olduğu kesindir
70 Yorumlakesinlikle erkekler daha çok üzülür. kız bir kuaföre gider bir saç yaptırır 3-5 güne unutur. Erkek en az 1 yıl çeker onun acısını.
20 Yorumla
+1 yıleşit sevdiklerini düşünürsek. erkek daha çok üzülür. ve bir erkeğin üzülmesi demek enkaz demek yıkılmak demek. Kendinize gelin bu nasıl soru çikolata yiyip ağlamak marifet değil dostuuuuuuuum
00 YorumlaÖzetliyor düşüncesindeyim:
galeri12.uludagsozluk.com/.../...h-hali_626003.jpg00 YorumlaYeteri kadar seven üzülür bence. Bana gelince bir ilişki biter bir diğeri başlar :D yani gereksiz üzüntüye yer yok
00 Yorumlagenelleme yapılır mı bilemiyorum ama kimin daha çok üzüldüğü her zaman değişir. kim çok seviyorsa o daha çok üzülür.
00 YorumlaILK BASTA KIZLAR 3 GUN AGLAR :) erkekler o sıraada farkında degıl tabı takılıp gezer 1 ay snra kafalarına dank eder ve bır omur susmayanları olur :D:
00 Yorumla
+1 yılBu işin cinsiyeti olur bal gibi vede yaygın inanışa görede gerçektir kadınlar daha çok üzülür bir erkek olarak söylüyorum.
00 Yorumlaseven kisi üzülür erkekle ya da kizla alakasi degil bir insan ne kadar cok severse iste o kadar da üzülür.
00 Yorumla
+1 yılerkek bence üzülmez düşünüp tartmıştır...
https://www.youtube.com/watch?v=wMcnBFKR-hk00 YorumlaAyrılık sonucu 10 kg kaybettim ve hergün unutmuş rolü yapmak zorundayım yüzümde sadece sahte bir gülümseme ama göz yaşlarım içime akıyor. Onun ise aklına dahi gelmiyorumdur, sence kim daha çok acı çekiyor?
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta üzülür. Erkekler belli etmesede sonuçta bir insana alisiyosun, illaki içinde bir uhte olur
00 Yorumla
+1 yılDaha Çok seven, Daha Çok yıpranan, Daha Çok fedakarlık yapan
10 Yorumlacinsiyet meselesi değil bu. kimin daha sadakatli olduğuna bağlı
10 YorumlaDaha çok değer veren taraf tabiki. Bunun erkeğin kızıda olmaz. kimin bitirdiğide önemli değil önemli olan neden ne sebeblerle bittiği. insan herkesi kandırır belki ama kendini kandıramaz, yalan sölyemez Bunun cevabını herkes kendi içinde bilir.
00 Yorumlaİkisi de üzülür biri üzüldüğünü belli eder biri ise içine atar
10 Yorumla
+1 yılçok seven ve fazlasıyla kendinden ödün vermiş olan daha fazla üzülür bence
00 Yorumla
+1 yılilk önce hangisinde bittiyse o daha az üzülür ama daha sonra pişman olur mu orası meçhul...
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle sevene bağlı bir durum... hala bekliyorum insan bir nasılsın der lanett
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız erkek değil. Seven üzülür. En çok kim sevdiyse onun canı yanar. Bende yeni ayrıldım 1 hafta oldu daha ama her an her saniye canım daha çok acıyor. Seviyorsan üzülüyorsun olay bu.
00 YorumlaHangi taraf önemsiyorsa, kaybetmekten korkuyosa ve değer vermesini bilen biriyse o daha çok üzülür.
00 YorumlaEğer gerçekten sevdi ise en çok erkek üzülür. Erkeklerin terkedilmeleri çok daha ağır sonuçlar doğuruyor
00 Yorumla
+1 yılKişiye duygusal lık önemli sevdikten sonra ayrılıkta cinsiyet in önemi yok üzül
00 Yorumla
+1 yılBu işin cinsiyeti yok, kim daha çok severse o daha çok üzülür..
00 Yorumla
+1 yılen çok seven kimse en çok o üzülür. İlla bunu cinsiyetçiliğe sokmaya gerek yok. :)
00 Yorumla
+1 yılKız erkek fark etmiyor. Çok seven daha fazla üzülür.
00 Yorumla
+1 yılerkekler bence, kızlar unutmak için türlü yol buluyolar da erkekler derinde yaşıyor :)
00 YorumlaHangisi daha çok sevdiyse, bağlandıysa, alıştıysa, aşık olduysa o daha çok üzülen taraf olur.
00 Yorumla
+1 yılkim daha çok severse o cinsiyet de yaş da farketmez
00 YorumlaEğer gerçekten sevgi varsa ortada erkek daha çok yaralanıyor. Ama normal bir ilişki ise kız daha çok boşluğa düşer zamanla o da toparlar.
00 YorumlaHehehe erkekleri kimse üzülmez bilir ama herkesten daha çok üzülür içine atar ve kimseyle konuşamaz Konuşacak cesaret bulamazsın ne konuşacak ki
00 Yorumla
+1 yılElbette erkek ve kızın yapısına ve olayı karşılayış durumlarına bağlı
00 Yorumlaerkekler bir saat sonra başka kizla çikar :D gerisini sen düşün :)
00 Yorumla
+1 yılErkeği kızı yok bu işin candan yürekten seven kimse üzülen o olacaktır.
00 Yorumla
+1 yıltey tey tey :D
https://www.youtube.com/watch?v=EWlHce4fFw800 YorumlaBence kadın erkek olarak değil de önce terkedilen üzülür sonra onun acısı bitmeye yakın iken bu defa terkeden üzülür erkeklerin aklı genelde sonradan başına geliyor
00 Yorumlatabiki erkekler sen hiç ayrılıp çirkinleşen bakımsızlaşan kız gördün mü erkekler alkole sarar bunalım olur içi yanar kızlarda fıldır fıldır gezer alışverişler makyajlar oooh vallla
00 Yorumlaazdan az gider çoktan çok gider. hangisi daha fazla seviyorsa o daha fazla üzülür..
00 YorumlaKaraktere bağlı. Ama zannımca erkekler daha çok üzülür.
00 Yorumla
+1 yılKadını erkeği yok bu işin kim daha çok sevdiyse o daha çok dağılır parçalanır.
00 Yorumla
+1 yılbu kişiden kişiye değişiyor, genelleme yapmak saçma olur.
00 Yorumla
+1 yılbence ilişkiyi kim bitirirse o daha az üzülür. net.
13 Yorumla- +1 yıl
@odetta o zaman bir hatan vardır bu yüzden üzülen sensindir
- Devamını Gör (325)
Devamını Gör(370)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir ilişki bittikten sonra erkekler mi daha çok üzülür kızlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler